Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Uhh, się zakurzyło...Rachu ciachu i będzie po kurzu

Jakby kto pytał to żyjemy i mamy się dobrze :p
Jednak dobry ten olej z łososia:lol::lol: Po szczotkowaniu i furminatorowaniu widać różnicę.
Byłam na Dniu Wisły, fajna sprawa, akurat przyjechałam przed wielką paradą jednostek wiślanych :evil_lol: Tyyyle stateczków, motorówek, poduszkowców w jednym czasie robi wrażenie.

1 fala na Wiśle 23.05 :roll: Zabrałam uszatego bo nigdy nie był nad Wisłą :p

Stoimy na ścieżce rowerowej która zjeżdża w dół na bulwary. Wszystko zalane...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej!
Nic nie trzeba odkurzać, wsio pod kontrolą :evil_lol::evil_lol:

Uszaty dziś pojechał się lenić na działkę :( Smutno w domu, nie ma kogo posmyrać za uchem, nikt nie pyrga nosem żeby dostać smaka, nikt nie zaczepia do zabawy...buu. I tak prawie 2 tyg.

A tymczasem...Woda w studzienkach chyba naporu Wisły nie wytrzymała :evil_lol:

Popas. W tym czasie jakiś turysta-azjata z aparatem dostrzegł Masaja i zaczął mu robić zdjęćia :evil_lol:

Posted

Te foty są z mostu. Wiało tak mocno :crazyeye: że myślałam że polece na drugą stronę mostu :lol::lol: A tak serio to malutki pieseczek by fruwał tam jak chorągiewka :roll::evil_lol: Nigdy w życiu nie widziałam takiego wiatru. Kosmos. Uszatemu futro latała to w jedną stronę to w drugą :evil_lol:

Centrum Nauki Kopernik...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hellooo :hand:
Wszystko z nami jak najbardziej ok. Jakoś sobie żyjemy :p
Jakoś takoś nie było czasu na blożki :siara: Wakacje minęły (niestety wyszło tak że nigdzie nie wyjechałam), wrzesień również...:-( Ale nie nudziłam się, o nu nu nu :loveu::p

23.09 minął rok odkąd nie ma z nami Kaji :-(:-(
Rok temu powiedziałam sobie że wstawie pare ostatnich fot Kajutki w pierwszą rocznicę...3 dni po tych fotach odeszła za Tęczowy Most...:-( Teraz je obejrzałam (po roku nie widzenia ich) i nie mogę...Wyglądała na nich bardzo, bardzo źle, ciałko wychudzone, kosteczki można było liczyć... Widać było że cierpiała :(

BBeta, nieee ;)

Pamiętacie tego pana?

Rany, ale się dziwnie czuję wstawiając zdjęcia :evil_lol::evil_lol: odzwyczaiłam się :lol: