Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fajnie że uszatek się podoba :lol::lol:
Taka sesja marzyła mi się od dawna. W sumie nie miałam nigdzie wystarczająco dużo mleczy do zdjęć, więc stwierdziłam że lepszy rydz niż nic :eviltong: Mogłoby być ich tam więcej :siara:
Teraz to chyba po mleczach ani śladu :hmmmm: Jakoś nigdzie już nie widziałam.

Puchu, ach, z bilbordem to se zaszalałam, a co! Brzydki był :evil_lol: Nie będę se w blożku reklam wstawiać :evil_lol: Wystarczą mi te dwie :mad: I wymyśliłam takie cuś.
Łiii taam, samą obroże? komplecior sobie spraw :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Byłam dziś na wycieczce, oczywiście rowerowej :eviltong: z kumplem.
Meta: Konstancin-Jeziorna :mdleje: Trochę taka na spontana :lol:
Jeszcze nie mogę uwierzyć i dojść do siebie :lol: Dopiero teraz czuje nóżki, wysiłek wychodzi :cool1:
Po drodze czułam się jak bym była na wakacjach, okolice przepiękne, słońce daje na maxa, szrutowe (i nie tylko, zaliczyliśmy chyba wszystkie rodzaje nawierzchni :evil_lol:) dróżki. No baaajjkaa! :loveu::loveu:

Nie robiłam fot, ale jedną mam. Aż miło popatrzeć. Czegoś takiego to ja nie widziałam.
Z daleka myślałam że to jakieś domki rekreacyjne/jednorodzinne/letnie :evil_lol: Dojechalismy bliżej i okazało się że to stajnie :crazyeye: W jednym domku są dwa kunie, oddzielone ścianką zapewne.

A jutro możliwe że powtórka z rozrywki :evil_lol:

Posted

A co Ty się na nocny tryb życia przestawiłaś? :diabloti:

Ja swego czasu też jeździłam na dalekie wycieczki rowerowe jak jeszcze miałam z kim. Bo samej to do nas do lasu, dalej sie raczej nie zapuszczam - za to bardzo hardkorowo (teraz przez ten hardkor mam szlaban na rower, bo mało sie nie zabiłam i jeszcze nie doszłam do siebie :placz:)
Pojedźcie kiedyś do Palmir - droga jest przyjemna, spory kawał przez las, a w samych Palmirach jest przepiękny cmentarz wojskowy.. w środku lasu :loveu:

Z Konstancina juz tylko 1h 15min piechotą do obór :diabloti: (miła pani w konstancinie powiedziała, że jak dla nas to 20 min :diabloti:)

Posted

nie no sesja w mleczykach mnie powaliła...ja co roku się zbieram na takie zdjęcia i co roku mlecze przekwitają jak już się zbiorę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hejo!
Wycieczka w ndz. się udała. Pojechalismy drogą do Konstancina tą samą którą wracaliśmy w sb. :evil_lol: Ale tym razem metrem sobie pomogłam :evil_lol::eviltong: a co! Trza sobie ułatwiać.
Tężnia to fantastyczne miejsce do odpoczynku. I co jest na duży +, można tam spacerować z psem :multi::multi:

Justa napisał(a):
A co Ty się na nocny tryb życia przestawiłaś?

Ja swego czasu też jeździłam na dalekie wycieczki rowerowe jak jeszcze miałam z kim. Bo samej to do nas do lasu, dalej sie raczej nie zapuszczam - za to bardzo hardkorowo (teraz przez ten hardkor mam szlaban na rower, bo mało sie nie zabiłam i jeszcze nie doszłam do siebie
Pojedźcie kiedyś do Palmir - droga jest przyjemna, spory kawał przez las, a w samych Palmirach jest przepiękny cmentarz wojskowy.. w środku lasu :loveu:

Z Konstancina juz tylko 1h 15min piechotą do obór :diabloti: (miła pani w konstancinie powiedziała, że jak dla nas to 20 min

Jakoś lepiej mi się wieczorkami siedzi na dogo. W dzień zazwyczaj mnie nie ma, a dogo jak narkotyk-uzależnia, więc trzeba później na forum wpaść. Niekoniecznie na blożki.

Czytałam że kuku sobie zrobiłaś :-( Jak wyzdrowiejesz to zapraszam!! na rower :multi: We trójkę będzie jeszcze fajniej i sympatyczniej :lol:
Ja sama też daleko się nie zaciągam, ten Konstancin to był z kumplem, inaczej nie podałabym takiej trasy samodzielnie, troche strach :p Zwłaszcza że był tam jeden odcinek dość ciężki i gdybym się spierniczyła z wału przeciwpowodziowego np. do wody (dopływ do Wisły) to by było baardzo źle...A z drugiej strony wału zalane pola uprawne i żywej duszy :cool1:

Kiedyś byłam z Kają na spacerku w Palmirach. W sumie musiłabym na mapki spojrzeć.

deer_1987 napisał(a):
Ale ladnie te stajnie wygladaja :)

Łaaadnieee :p

jamnicze napisał(a):

Pełen luuuzzzz

Cola napisał(a):
nie no sesja w mleczykach mnie powaliła...ja co roku się zbieram na takie zdjęcia i co roku mlecze przekwitają jak już się zbiorę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol::lol: musisz sobie w komórce przypominajkę wpisać :lol::lol:

puchu napisał(a):
Nie przepadam za kompletami. Jak dla mnie lepiej mieć stos obróżek i czarną wygodną smycz.

No tak, czarny uniwersalny, do wszystkiego :)

betty_labrador napisał(a):
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/478166/00000033.jpg nietoperz w mleczykach :P

wow jakie fajne stajnie ;-o a ja myslalam ze to jakies kurniki :evilotong;

:evil_lol: kurniki. To musiałyby być zmutowane kury :vamp:

zuzolandia napisał(a):
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com...6/00000032.jpg

postanowił zrobić sobie żóltawe pasemka? hihihihi

Pasemka na obroży :mad:

Justa napisał(a):
Widziałam Was dzisiaj ! ;)

O masz! :crazyeye: A gdzie? :eviltong: Piszesz "was" więc domyślam sie że gdzieś przy działkach. Bylismy tam dzisiaj na spacerku :p

Idę na spacer a potem foty pierwszej fali na Wiśle :p

Posted

anetta napisał(a):

O masz! :crazyeye: A gdzie? :eviltong: Piszesz "was" więc domyślam sie że gdzieś przy działkach. Bylismy tam dzisiaj na spacerku :p

Dreptaliście sobie dzielnie przez przejście na skrzyżowaniu Powstańców/Conrada a ja jechałam autem :p

Posted

anetta napisał(a):
:lol::lol: musisz sobie w komórce przypominajkę wpisać :lol::lol:

:roflt::roflt::roflt: dobre dobre....znając życie i moje szczęście to przypominajka da znać jak mlecze przekwitną, bo akurat wcześniej zakwitną