Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tych nie znam, ale pewnie algi to algi ;) tylko w tabletkach znacznie latwiej podawac - te co ja mam maja niezly zapaszek i suka na poczatku miala opory zeby z tym zjesc jedzenie. Teraz juz wcina

Posted

Agnes napisał(a):
Tych nie znam, ale pewnie algi to algi ;) tylko w tabletkach znacznie latwiej podawac - te co ja mam maja niezly zapaszek i suka na poczatku miala opory zeby z tym zjesc jedzenie. Teraz juz wcina

Ozzy by nie ruszył ... miałam z bazarku z dogo suszone ryby ...za cholere nie wziął do pyska , a karme z rybą zje

Posted

[quote name='Agnes']Anetta sie wypowiem ad alg, bo akurat koncze podawac suce opakowanie i jak zwykle wiekszych efektow nie widze:evil_lol: Ja mam te i chyba sa najczesciej podawane http://sklep.apet.pl/shop,show,1018 Podajesz albo na sucho, albo zalewasz woda - podobno lepiej zalane. Pecznieja i do zarcia...smierdzi:diabloti:

Zwilgotniałe algi przepięknie pachną szczególnie w posraci sushi :diabloti: :loveu:

Posted

Nie zalało nas. Żeby do nas woda dotarła to chyba morze (którego nie ma w okolicy :evil_lol:) musiałoby wystąpić z brzegów.
Straszne jest to co widziałam czy to na zdjęciach czy na żywo. Współczuje tym ludziom którym żywioł zabrał domy...:shake:
Tydzień temu byłam nad Wisłą, koszmar.

Dziś byliśmy na dłuugim spacerku. Słuchajcie, siedzę na przystanku tramwajowym, podchodzi do mnie mały chłopiec, nie wiem, ze 4 lata może miał. Spytał się czy może pogłaskać, spoko normalka że ktoś o to pyta. Za nim jego rodzice ok. 30. podeszli i też zaczęli go miziać, o o o jaki biedny piesek, klate założyli... :evil_lol: Masajek zaczął się wycierać o ich spodnie żeby mu zdjąć kaganiec. I w pewnym momencie ojciec mówi że synek zobaczył mnie z okna autobusu :crazyeye: i że specjalnie wyszli z niego bo piesek spodobał się jego synkowi i koniecznie chciał go pogłaskać :crazyeye: Ojciec spytał się o charakter, o rasę. Posmyrali Masaja i poszli na przystanek :lol:W sumie nie powiedziałam mu wszystkiego bo jakoś okoliczności nie sprzyjały. Ale no...pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło :lol::lol::lol:

W zeszłym tygodniu jak byłam nad Wisłą to minęłam parkę na ławce. Chłopak do panny, "zobacz, tak wygląda mieszanka jamnika z....." No i nie wiem z czym :diabloti: bo ich minęłam, ale tak mnie zakorciło żeby się cofnąć i spytać z czym ahmmmm :diabloti: Ale już mi się nie chcało.
Albo jak poszłam na podzamcze zrobić ze skarpy foty Wisły. Zatrzymalismy się na postój, rozłozyłam klamoty, nalałam wodę w michę, Masaj się położył na trawce i sobie leży...Ja stoję obok niego i nagle zauważam że jakiś turysta skośnooki zaczyna focić mi psa :lol::lol: :-D

Agnes, Ala, dzięki za linki, zapisałam sobie. Olej z łososia daje już 3 tydzień. Nie wiem...jakoś zmiany nie widzę...:niewiem: Nie wiem czy to dlatego że widzę go codziennie czy faktycznie nie ma zmiany. Ale dobra, bez paniki, zamówiłam dwie butelczki. Pierwszej jeszcze nie skończyłam.

Fajnie że foty sie podobają :multi:

Z dziś, prawie jak świeże bułeczki :evil_lol: Nie miałam aparatu więc tylko 4 foty :eviltong:

Sem mła w nowej czuprynie :lol::lol:

Jutro jak mi czas pozwoli to wrzucę z nad Wisły...albo wcześniejsze? Mam zaległości zdjęciowe :siara: :evil_lol:

Posted

Prosiaczek poległ...

Powiedźcie,które lepsze?? Pierwsze mi się podoba bo ładniejszy jest portret, ale za to za bardzo przypalony na sierści, na II ładniejszą ma sierść ale uszy schował :evil_lol: :roll:

Posted

A jednak nr. 1!

Rany, jak dziś ciepło było! :crazyeye: Byłam na rowerze, gdybym wiedziała że tak będzie to inaczej bym sie ubrała :evil_lol::evil_lol:
Widziałam łasiczkę albo kunę leśną...rozjechaną...:-( oraz jeża....:-(

Ten pies molestował uszatego :mad: co baaaardzo mu się nie podobało. Szedł za nami dość długo, juz myślałam że odprowadzi nas do domu :crazyeye: Napalił sie na uszatego jakby był suką z cieczką....

"Nie, nie, już koniec, ja nie che..."