Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

[url]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/463962/00000006.jpg[/url]

[B][I]jestes pewna ze Masaj nie był z Fruziolem na wycieczce torowiskowej ? hihihihihihihi

świetne fotaski !!!!!!! [/I][/B]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aneta, MUSIMY się wybraż z Bzikową tam na Uroczysko, bo ja potrzebuję jakichś kosteczek!!! Jestem tam prawie codziennie na rowerze i nigdy nic nie znalazłam :placz:

Posted

[url]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/463962/00000004.jpg[/url]
swietna przerobka:loveu: :loveu:

zazdroszcze spotkania z łosiem:cool3:

tak wogóle to świetne tereny na spacerki macie, pomijając te "dziwne" znaleziska:evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Taak, ale nie ma się co chwalić, teraz już z górki :errrr: Dzięki :)[/QUOTE]

Ja też już przestałam się chwalić :evil_lol: a tak w ogóle to ile skończyłaś? :cool3:

[url]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/463962/00000024.jpg[/url] to mi się podoba :)

Widoczki, znaleziska itp. bardzo fajne ;)

Posted

Cześć robaczki :p
Słuchajcie, wczoraj zrobiłam wyczyn którego jeszcze do tej pory nie osiągnęłam :evil_lol::evil_lol:
Wyszłam wczoraj z kumplem na rowerek i.....zrobilismy....50 km :crazyeye: :mdleje: :evil_lol:
Pod koniec nogi mnie bolały :siara: ale ostatkiem sił wdrapałam się do domu po schodach :p Na szczęście 1 pieterko :evil_lol:
Jeźdzliśmy sobie po naszej Warszawce :siara: :evil_lol: Przejecalismy sobie 1,5 Wawy ze środkowej części na południe a potem na samą północ :evil_lol: W życiu nie wiedziałam że to będzie tyle kilosów :crazyeye: Było eksta, cool, pełen wypas, zaje, w deche i co tam jeszcze :evil_lol::evil_lol: :diabloti: nie znam się na tym slangu :-D

Poczytałam troche na dogo i kupiłam uszatemu Fish4dogs Olej z łososia S.O.S. Dałam na razie 2 razy. Ciekawa jestem czy coś zdziała. Chciałam żeby się tak bardzo nie sypał, miał ładniejszą skórę i był czarny tam gdzie powinien a nie brązowy :placz: Chyba od słońca na zadku brązowy włos mu rośnie:mad: Poczekam na efekty ze 2 tyg. i napiszę.
Jak to nie zda egzaminu to kupię Efa Olie, też czytałam że są świetne efekty.

Jak widzicie mam coś nowego w podpisie. Zapraszam do klikania i nawet tych najmniejszych deklaracji :) Razi mnie ten rózowy, nie lubię różu:diabloti: Chyba pomyślę nad innym kolorem :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/463962/00000006.jpg

jestes pewna ze Masaj nie był z Fruziolem na wycieczce torowiskowej ? hihihihihihihi

świetne fotaski !!!!!!!

No właśnie :lol: Wybrał się sam do Fruzolki!
Dzieki.

[quote name='Justa']Aneta, MUSIMY się wybraż z Bzikową tam na Uroczysko, bo ja potrzebuję jakichś kosteczek!!! Jestem tam prawie codziennie na rowerze i nigdy nic nie znalazłam :placz:
Tak, tak, tak :multi: To juz Ci nie będę rysować na mapce skoro zrobimy sobie spacerek w tamte okolice.

[quote name='Marta_Ares']http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/463962/00000004.jpg
swietna przerobka

zazdroszcze spotkania z łosiem

tak wogóle to świetne tereny na spacerki macie, pomijając te "dziwne" znaleziska
Dziękuję.

Łosia już chyba bym nie chciała spokać, za dużo stresów hahaha
Na tereny nie narzekam, jak tak zlicze wszystkie okoliczne miejsca to kilka będzie. A tam znaleziska, przynajmniej nie jest nudno na spacerku hahaah

[quote name='agaciaaa']Ja też już przestałam się chwalić :evil_lol: a tak w ogóle to ile skończyłaś?
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/463962/00000024.jpg to mi się podoba :)

Widoczki, znaleziska itp. bardzo fajne ;)
No tak to, 18 :grins: Tak jak wszyscy tutaj zgromadzeni :evil_lol:
Dzięki! [SIZE="1"]2.... [SIZE="1"]6...

Zaraz foty.

Posted

[quote name='anetta']No tak to, 18 :grins: Tak jak wszyscy tutaj zgromadzeni :evil_lol:

A tak serio? :diabloti: Nie mam pojęcia ile masz lat, ale zdaje się pracujesz, więc raczej nie 18 :eviltong:

50 km :mdleje: Dobiłaś mnie kobieto, ja ostatnio przejechałam dużo mniej i leeedwie dałam radę :oops: Oj źle ze mną, źle..

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/467096/00000004.jpg hahaha świetne :evil_lol: z jakiej okazji to "wdzianko"? :evil_lol:

Posted

Agacia :lol::lol: Za "Dzieki" masz odpowiedź :evil_lol::evil_lol:
Pierwsze 30 km to z palcem w de. Później robi się ciekawiej :cool3:
To jest moja 5 sesja na rowerze w tym sezonie i nie wiedziałam że tak wcześnie uda mi się zrobić te 50 ;) Na początku też myślałam że będę musiała robić króciutkie traski 20 kilometrowe, teraz stwierdziłam że to za mało dla mnie i nie satysfakcjonujące :evil_lol: Przy 50 czuje że osiągnęłam cel :evil_lol::evil_lol:
Po zimie wydawało mi sie że źle ze mną, kondycja -10, siedzący tryb życia, ruchu prawie tyle co nic, podbiegnięcie do autobusu to był dla mnie jedyny ruch w ciągu dnia :evil_lol:
Ale teraz widzę że nie jest ze mną tak źle.
A wdzianko było znalezione :lol: Komuś musiało z wózka wypaść.

Puchu :lol::lol:
To Forty Bema.

Posted

[quote name='anetta']Agacia :lol::lol: Za "Dzieki" masz odpowiedź :evil_lol::evil_lol:
Pierwsze 30 km to z palcem w de. Później robi się ciekawiej :cool3:
To jest moja 5 sesja na rowerze w tym sezonie i nie wiedziałam że tak wcześnie uda mi się zrobić te 50 ;) Na początku też myślałam że będę musiała robić króciutkie traski 20 kilometrowe, teraz stwierdziłam że to za mało dla mnie i nie satysfakcjonujące :evil_lol: Przy 50 czuje że osiągnęłam cel :evil_lol::evil_lol:
Po zimie wydawało mi sie że źle ze mną, kondycja -10, siedzący tryb życia, ruchu prawie tyle co nic, podbiegnięcie do autobusu to był dla mnie jedyny ruch w ciągu dnia :evil_lol:
Ale teraz widzę że nie jest ze mną tak źle.
A wdzianko było znalezione :lol: Komuś musiało z wózka wypaść.

Ale żeś to schowała :evil_lol: to ja mam niewiele mniej :cool3:

I kto tu mówi o braku kondycji?! Proszę Cię, bo się załamię!!! :shake: :evil_lol: U mnie to był dopiero pierwszy wypad rowerowy, ale to mnie wcale nie usprawiedliwia :lol: Zdecydowanie muszę popracować nad kondycją! :roll:

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/467096/00000025.jpg to jest suuuper! :loveu:

Posted

:evil_lol: :eviltong: Ale fffcale się na tyle nie czuję :evil_lol:

Nie no, pierwszy to spoko. Zwiększaj sobie kilometry stopniowo. Tak sobie myślę że gdyby nie długie spacery z uszatym to kiła i mogiła by była ze mną...

Na razie wsio, za tydzień c.d :evil_lol:

Posted

Na odbarwienia to podobno algi :hmmmm:
Ozzy też się sypie , chociaż teraz już mniej , kupiłam mu olej rybi na dogo i biotyne forte z beta karotenem , suszonych ryb jeść nie chciał

Posted

Hej! Dawno nie padało :diabloti:

:placz::placz::placz::placz: Ja już nie chceeeee
Z chęcią bym w domu została a tu trzeba wyyjść buuuuuu

Smallpati, podróż sentymentalna :lol::loveu:
Kaji z nami nie ma już prawie 8 m-cy :-( Bardzo mi jej brakuje.....:-(

Cola, łoś robi wrażenie ale chyba juz podziękuję za takie spotkania :lol: Wtedy był lajcik bo sobie stała daleko od nas i obserwowała, a co by było jakby zaczęła biec w naszą stronę? :crazyeye: :mdleje:

Ala, algi to pod jaka postacia się daje? :oops: Z olejem z łosiosia dostałam gratis (jak miło z ich strony!) jeszcze dwie torebeczki smakołyków. W jednej jest pokrojony w kosteczki suszony łosoś, bardzo posmakowało małemu :multi: A w drugiej...nie wiem jeszcze :evil_lol:

Zuzole, :evil_lol:

c.d słonecznych fot

Taka była szybka że z trudem ją złapałam :evil_lol:

Posted

Firanka :evil_lol:

Szok! Ta mała przybiegła do nas, wywaliła się kołami do góry, pod kolana mi wchodziła, wąchała nasze! rzeczy a Masajek NIC! :multi: Taka byłam z niego dumna :loveu: Kiedyś to było nie do pomyślenia, wszystko co było obok nas było świętością :razz: