Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

No podsadź mnie....

Dziewczyny walczą :evil_lol: Maluchy tak się tłuką że szkoda gadać. Targają się tymi szpilami za skórę i nic się nie dzieje :crazyeye:

I na koniec :p

Tak naprawdę nie miałam za bardzo czasu robić im zdjęcia. No i ciężko było, warunki były ekstremalne :evil_lol::evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witaneczko :lol:
Noo, cukiereczki z nich :loveu:

Wpadłam bo prawdopodobnie jutro już tu nie zajrzę więc....

Uwaga! Karteczka dla was nadjeżdża :bigok:

Posted

W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek!:loveu:
Życzy Kasia oraz Toro & Krosia:)

Posted

O, jesteście i to z krótką (:diabloti:) pogadanką:eviltong: i fotkami:loveu:
http://c.wrzuta.pl/wm10891/b67a10840026bebd462288c5/0/wiosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Maluchiiiii przesłodkie :loveu: Co to za rasa jest? Że charty jakieś to widzę a konkretniej? :)

A kartka po prostu BOMBA :)
Wesołych Świąt Masajosy!- lekko spóźnione:oops: - ale jest :lol:

Jedno 'ale' mam - gdzie piękne wiosenne fotki Masajosa?? :razz:

Posted

Pięknie dziękuje za życzenia :))))

Fajnie że karteczka się podoba :evil_lol:

To whippety są :)
A zdjęcia? Tak się składa że dziś po świątecznym śniadanku, czyli gruuubo po 12 :evil_lol: poszłam na spacerek, i to nie jaki! 3 godzinny, o! W końcu udało mi się zrealizować pewną sesję :p Jakiś czas temu o niej myślałam ale ciągle coś wypadało i nici z tego były; Znaleźliśmy w lesie wiosnę i nie tylko....:-(
Pogoda śliczna, nie mogłam zmarnować takiego dnia, spakowałam manatki i wsiadłam w swój czerwony super szybki trampkowy bolild :evil_lol:
Przyszliśmy padnięci :cool1:

Moje tereny rowerowe :loveu:

Posted

No i pogoda się popsuła :(
W Centrum przeszła nawałnica oraz burza :crazyeye::crazyeye: Właśnie się dowiedziałam, a u nas teraz tylko deszcz pada :lol:

:evil_lol: zeszłam ze ścieżki w głąb krzaczków żeby porobić foty tej wodzie która za nim jest, a za chwilę się okazało że mnóóóstwo czerwonych mrówek chodzi pod nami :evil_lol::evil_lol: Chyba było mu nie fajnie skoro taką minę zrobił :evil_lol::evil_lol: Czyżby go gryzły? :diabloti: Zupełny przypadek że go złapałam :lol::lol: Jak już uciekłam z tego miejsca patrze na ekranik i widzę wcisniętego psa :evil_lol::evil_lol:

Posted

I moja upragniona sesja :multi: Doszła do skutku :multi:
Za nami była ścieżka którą przechodzili ludzie przez tory. Nie mogli się nadziwić że Uszaty tak mi pozował :evil_lol: Stawali, przyglądali się i banan na twarzy :lol::lol::lol:

Posted

Kogo moje oczy widzą :multi: Niestety są nieostre, nie udało mi się tym razem :evil_lol: Foto robione na czuja bo nie miałam warunków :evil_lol::evil_lol:
A obroża Taksowa :loveu:

Posted

Bzikowa, spacer zrealizowany w 100% :lol::lol: No prawie, poszłabym z nim dalej ale późno się robiło a do domu spory kawałek.
Po torach mówisz, toż to nie jorczek :diabloti: Musiałaby być to bardzo gruba szyna :evil_lol:

c.d.n.
o!

Posted

[quote name='anetta']Kogo moje oczy widzą :multi: Niestety są nieostre, nie udało mi się tym razem :evil_lol: Foto robione na czuja bo nie miałam warunków :evil_lol::evil_lol:
A obroża Taksowa :loveu:[/QUOTE]
Racja, zawilce nieostre, ale za to sesja z torami bardzo udana ;)

Posted

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/448897/00000010.jpg

bardzo mi sie podoba perpektywa na tym zdjęciu;)

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/448897/00000024.jpg
świetne:loveu: :loveu:

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/448897/00000027.jpg
kapitalnie Ci to wszyło!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

obroże ma super, widać gdzieś bardziej ją na nim???

Posted

Hej poświątecznie :)
Piękne to zdjęcie

A szczeniorki to sama rozkosz , a te szpileczki wpijane w skórę to też dla mnie wielka tajemnica, za każdym razem obawiam się że Biana straci kawałek mięsa a tu nic ;)

Pozdrawiamy wiosennie ale mocno deszczowo .