anetta Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Ahhahhaa Cola, przestan :diabloti: z ta koscia :roflt: Koscu mu nie pasuje. Po za tym kosci sa dla cardiganozerców :diabloti: A czu tak pisze to wszyscy sie przekonaja :diabloti: w swoim czasie hihihihih :diabloti: Moje obiecane fotki :Cool!::Cool!: Lece :bigcool: Zlapalem :sweetCyb: Czekaj, czekaj, doganiam cie Mam cie! Quote
Cola Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 hihihi wczorajsza kość była cool i ta czapeczka w szkocką kratkę :evil_lol: :evil_lol: imienia mojego TZta nie musisz pamiętać :evil_lol: :evil_lol: on Twoje jakoś dziwnie przekręca na inne :evil_lol: :evil_lol: a ten nasz znajomy to mój brat :lol: podobny co? jak dwie krople wody :lol: ..no no no ramki to zrobiłaś przednie :p Quote
anetta Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Przekreca powiadasz :mad: Niech ja go spotkam w tym Powsinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zartujesz?! Rzeczywiscie podobni jestescie :evil_lol: Teraz tak patrze na te ramki i widze ze jakies sa nierowne :megagrin: Jedne grubsze, inne chudsze :megagrin: A wszystkie mialy byc jednakowe :evil_lol: oprocz tej bialo-czarnej hahahha Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='anetta'] Teklunia, oczywiscie ze mam z Kaja :multi: Nakrecilam go podczas spacerku w lesie. Juz myslalam ze nic z tego nie bedzie bo po chwili krecenia siadly baterie i juz myslalam ze nic sie nie nakrecilo. Ale jest!!! I to najwazniejsze! :))))))FILM Aneta, dziekuje slicznie za filmik :) Kajka to prawdziwy odkrywca i poszukiwacz... caly czas z nosem przy ziemi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Anetko, wszystkie śliczne - ale to podobało misie najbardziej ... Quote
beria Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Cola'] Masajek żyje pełną gębą :lol: Śliczne fotki :loveu: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):anettko a po co ci rękawiczki?:-o nie domyślasz się?? :cool3: po co sobie brudzić i obśliniać rękę skoro można rękawiczkę :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Cola napisał(a):nie domyślasz się?? :cool3: po co sobie brudzić i obśliniać rękę skoro można rękawiczkę :evil_lol:hihihi, ja robie tak samo :lol: Quote
anetta Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 :lol::lol: no dokladnie, a ja jeszcze ja zakladam bo nawet lepiej mi sie w niej rzuca :-P Bylam dzis w szkole zobaczyc wyniki :roll: z pisemnych.....i jakims cudem udalo mi sie :mdleje::roflt::roflt::roflt: Goopi zawsze ma szczescie...:roll: Bylam w szoku, bo bylam pewna ze z historii mi nie zalicza, bardzo malo napisalam i nawet nie wyczerpalam tematu :lol: A tu prosze, zaliczone. A z polskiego mialam wiecej nadziei ze zalicze i tez mi sie udalo :) Jutro mam ustny z polaka :mdleje: Teklunia, mam jeszcze jeden filmik z Kaja w roli glownej :))))))) Niestety :lol: tez w mieszkaniu...:roll: I tez niestety, troszke, gdzieniegdzie ciemnawy...:( FILM Quote
Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 az podskakuje z radosci przed monitorem :p Kajcia jest absolutnie boska, doskonala :loveu: takie drobniutkie kroczki robi tymi swoimi krzywiiutkimi nożkami :loveu: i tak niesmialo machala ogonkiem do Ciebie :loveu: i taka jest dzielniutka - drzwi sobie otwiera sama (moja robila dokladnie tak samo :D) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: wielkie gratulacje za zaliczenie pisemnych, ustne to już pryszcz będzie :p Jutro oczywiście też trzymamy kciuki :razz: Quote
anetta Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Teklunia, ciesze sie ze filmik sie podoba :smilecol::jumpie::Cool!: Jak bym miala aparacik to bym czesciej ja filmowala na dworzu oczywiscie, a tak to... :placz: Nie wiem czy zwrocilas uwage na to jak usiadla pod koniec :roflt: A tak namietnie sie wpartywala w mojego brata bo sniadanie jadl :lol: Ona tez potrafi skrobnac pazurkami drzwi zeby jej otworzyc :lol: bo sie zamykaja za nia gdy wchodzi do mojego pokoju :lol: Cola, dzieki :) Ja sie boje tych ustnych :placz::placz::cry: Na pisemne to szlam na luzaka, zero stresu...Trzymaj, trzymaj te kciuki. Mysle ze ok. 10.50-11 powinno byc juz po, wiec trzymaj w tych godzinach :lol: Quote
Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 anetta napisał(a):Teklunia, ciesze sie ze filmik sie podoba :smilecol::jumpie::Cool!: Jak bym miala aparacik to bym czesciej ja filmowala na dworzu oczywiscie, a tak to... :placz: Nie wiem czy zwrocilas uwage na to jak usiadla pod koniec :roflt: A tak namietnie sie wpartywala w mojego brata bo sniadanie jadl :lol: Ona tez potrafi skrobnac pazurkami drzwi zeby jej otworzyc :lol: bo sie zamykaja za nia gdy wchodzi do mojego pokoju :lol: Cola, dzieki :) Ja sie boje tych ustnych :placz::placz::cry: Na pisemne to szlam na luzaka, zero stresu...Trzymaj, trzymaj te kciuki. Mysle ze ok. 10.50-11 powinno byc juz po, wiec trzymaj w tych godzinach :lol:ja tez bede trzymac kciuki :D ze usiadla i czegos chcial to widzialam, tylko zastanawialam sie o co jej chodzi :hmmmm: myslalam ze moze po pprostu chce wejsc na kolanka :lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 jenyyy ale boskiw foty Masaja latawca :multi: :loveu: Anetko trzymam :kciuki: :cool1: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Mocno trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: i na wieści czekamy :cool3: Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Aneta, trzymam :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
anetta Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Dziekiiiiiiiiiiii :loveu: Dobrze trzymalyscie kciuki :laugh2_2: Udalo mi sie :eek: Troche sie pojakalam, ale zaliczyli mi uffffffff :Cool!::Cool!::sweetCyb: Myslalam ze juz bedzie po mnie... Jeszcze tylko historia 29 maja i maturke mam w kieszeni! No i dwa egzaminy zawodowe 5 i 6 czerwiec i koniec!!!! :sweetCyb: I pojde sie uchlac :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: ze usiadla i czegos chcial to widzialam, tylko zastanawialam sie o co jej chodzi myslalam ze moze po pprostu chce wejsc na kolanka Myslala ze dostanie cos do pyszczka :lol: i tak siedziala na wprost jego :lol: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: udało się..gratulacje....to znowu będziemy trzymać kciuki 29 maja :razz: Quote
beria Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Brawo :klacz: :klacz: :klacz: Dalej będzie tylko lepiej ;) Quote
anetta Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Dzieki! :loveu: Mam nadzieje ze bedzie dobrze, ale nie chce zapeszyc... A teraz troszke smiechu :roflt::roflt::roflt: Quote
Daisunia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='anetta']Dzieki! :loveu: Mam nadzieje ze bedzie dobrze, ale nie chce zapeszyc... A teraz troszke smiechu :roflt::roflt::roflt: buahahahaha dobre :lol: Quote
AlKil Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Rozumiem, że kujesz historię, dlatego tu taka cisza??????? Quote
Recommended Posts