Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ahhahhaa Cola, przestan :diabloti: z ta koscia :roflt: Koscu mu nie pasuje. Po za tym kosci sa dla cardiganozerców :diabloti:
A czu tak pisze to wszyscy sie przekonaja :diabloti: w swoim czasie hihihihih :diabloti:

Moje obiecane fotki :Cool!::Cool!:
Lece :bigcool:

Zlapalem :sweetCyb:

Czekaj, czekaj, doganiam cie

Mam cie!

Posted

hihihi wczorajsza kość była cool i ta czapeczka w szkocką kratkę :evil_lol: :evil_lol:

imienia mojego TZta nie musisz pamiętać :evil_lol: :evil_lol: on Twoje jakoś dziwnie przekręca na inne :evil_lol: :evil_lol: a ten nasz znajomy to mój brat :lol: podobny co? jak dwie krople wody :lol:

..no no no ramki to zrobiłaś przednie :p

Posted

Przekreca powiadasz :mad: Niech ja go spotkam w tym Powsinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zartujesz?! Rzeczywiscie podobni jestescie :evil_lol:

Teraz tak patrze na te ramki i widze ze jakies sa nierowne :megagrin: Jedne grubsze, inne chudsze :megagrin: A wszystkie mialy byc jednakowe :evil_lol: oprocz tej bialo-czarnej hahahha

Posted

[quote name='anetta']
Teklunia, oczywiscie ze mam z Kaja :multi: Nakrecilam go podczas spacerku w lesie. Juz myslalam ze nic z tego nie bedzie bo po chwili krecenia siadly baterie i juz myslalam ze nic sie nie nakrecilo. Ale jest!!! I to najwazniejsze! :))))))FILM
Aneta, dziekuje slicznie za filmik :)
Kajka to prawdziwy odkrywca i poszukiwacz... caly czas z nosem przy ziemi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
anettko a po co ci rękawiczki?:-o

nie domyślasz się?? :cool3: po co sobie brudzić i obśliniać rękę skoro można rękawiczkę :evil_lol:

Posted

:lol::lol: no dokladnie, a ja jeszcze ja zakladam bo nawet lepiej mi sie w niej rzuca :-P

Bylam dzis w szkole zobaczyc wyniki :roll: z pisemnych.....i jakims cudem udalo mi sie :mdleje::roflt::roflt::roflt: Goopi zawsze ma szczescie...:roll: Bylam w szoku, bo bylam pewna ze z historii mi nie zalicza, bardzo malo napisalam i nawet nie wyczerpalam tematu :lol: A tu prosze, zaliczone. A z polskiego mialam wiecej nadziei ze zalicze i tez mi sie udalo :) Jutro mam ustny z polaka :mdleje:

Teklunia, mam jeszcze jeden filmik z Kaja w roli glownej :))))))) Niestety :lol: tez w mieszkaniu...:roll: I tez niestety, troszke, gdzieniegdzie ciemnawy...:(
FILM

Posted

az podskakuje z radosci przed monitorem :p Kajcia jest absolutnie boska, doskonala :loveu:

takie drobniutkie kroczki robi tymi swoimi krzywiiutkimi nożkami :loveu:

i tak niesmialo machala ogonkiem do Ciebie :loveu:

i taka jest dzielniutka - drzwi sobie otwiera sama (moja robila dokladnie tak samo :D)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: wielkie gratulacje za zaliczenie pisemnych, ustne to już pryszcz będzie :p Jutro oczywiście też trzymamy kciuki :razz:

Posted

Teklunia, ciesze sie ze filmik sie podoba :smilecol::jumpie::Cool!: Jak bym miala aparacik to bym czesciej ja filmowala na dworzu oczywiscie, a tak to... :placz: Nie wiem czy zwrocilas uwage na to jak usiadla pod koniec :roflt: A tak namietnie sie wpartywala w mojego brata bo sniadanie jadl :lol: Ona tez potrafi skrobnac pazurkami drzwi zeby jej otworzyc :lol: bo sie zamykaja za nia gdy wchodzi do mojego pokoju :lol:

Cola, dzieki :)
Ja sie boje tych ustnych :placz::placz::cry: Na pisemne to szlam na luzaka, zero stresu...Trzymaj, trzymaj te kciuki. Mysle ze ok. 10.50-11 powinno byc juz po, wiec trzymaj w tych godzinach :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Teklunia, ciesze sie ze filmik sie podoba :smilecol::jumpie::Cool!: Jak bym miala aparacik to bym czesciej ja filmowala na dworzu oczywiscie, a tak to... :placz: Nie wiem czy zwrocilas uwage na to jak usiadla pod koniec :roflt: A tak namietnie sie wpartywala w mojego brata bo sniadanie jadl :lol: Ona tez potrafi skrobnac pazurkami drzwi zeby jej otworzyc :lol: bo sie zamykaja za nia gdy wchodzi do mojego pokoju :lol:

Cola, dzieki :)
Ja sie boje tych ustnych :placz::placz::cry: Na pisemne to szlam na luzaka, zero stresu...Trzymaj, trzymaj te kciuki. Mysle ze ok. 10.50-11 powinno byc juz po, wiec trzymaj w tych godzinach :lol:
ja tez bede trzymac kciuki :D

ze usiadla i czegos chcial to widzialam, tylko zastanawialam sie o co jej chodzi :hmmmm:
myslalam ze moze po pprostu chce wejsc na kolanka :lol:

Posted

Dziekiiiiiiiiiiii :loveu: Dobrze trzymalyscie kciuki :laugh2_2: Udalo mi sie :eek: Troche sie pojakalam, ale zaliczyli mi uffffffff :Cool!::Cool!::sweetCyb: Myslalam ze juz bedzie po mnie...

Jeszcze tylko historia 29 maja i maturke mam w kieszeni! No i dwa egzaminy zawodowe 5 i 6 czerwiec i koniec!!!! :sweetCyb: I pojde sie uchlac :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

ze usiadla i czegos chcial to widzialam, tylko zastanawialam sie o co jej chodzi
myslalam ze moze po pprostu chce wejsc na kolanka

Myslala ze dostanie cos do pyszczka :lol: i tak siedziala na wprost jego :lol: