Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witajcie w Nowym Roku!:)

My jadąc na Sylwestra przejeżdzaliśmy tak, że było widać wielki ekran na Placu Konstytucji i masę ludzi, rzeczywiście musiał tam potem wielki burdel zostać :evil_lol:

Posted

Dziękuję :multi:

Tak było w Święta :evil_lol::evil_lol: Drzemał sobie pod stołem na moich prezentach :lol::lol:

A tak było. Jakość niestety leży.

Nie miałam odwagi brać na taką imprezę aparatu :p

Posted

Co mogę zrobić żeby nie mieć poucinanych zdjęć??? :angryy::angryy: Przecież nie mam jak czytać jak klikam na minus z prawej strony klawiatury. Było dobrze po uruchomieniu nowej dogo, potem coś poprzestawiali i do tej pory mam poucinane foty :angryy:
Teraz u mnie będzie tak że zmniejsze forum i foty będą w całości, ale za to literki będę mieć malutkie że oczy stracę :mad:

Trójka finalistów w tańcu MJ.

Po imprezie. To jest maaały kawałek z tego co widzieliśmy na drodze :evil_lol:

Mam jeszcze filmy ale jakoś nie chcą się wgrać na ImageShack:cool1:

Agaciaaa, hahaha, taaak, to był mocno spracowany pomocnik Mikołaja :evil_lol:

Posted

Udało mi się wgrać :multi:

1

2 ktoś mnie potrącił i dlatego była krótka przerwa, tak po poetycku, jak to mówi jeden z chłopakówz Formacji Chatelet :lol::lol: Kazimierz Przerwa Tetmajer :evil_lol::evil_lol:

Uszaty :p Nie ma śniegu bo to foty z 21.11:eviltong::eviltong:

Posted

ojej a ja sie przez chwile zastanawialam kiedy Ty te foty robilas :P czy snieg najpierw stopilas :lol: ale fajny uszatek.
Widze ze jednak zdecydowalas sie na plac konstytucji :) ja tylko jak wracalam z pracy to tam przechdozilam pieszo do centrum ;) kupilam gofra i szlam, malenczuk po 16 mial wtedy próbe głosu :lol:

a ta bula na drzewie to zawieslas dla Masaja zeby nie glodowal?:eviltong:

Posted

Betty, pojechałam bo miała być muzyka MJ, ale trochę mnie zawiedli;) Ale w sumie nie żałuję. Mogłam jeszcze jechać do znajomej pod Wawę :p Aaa, widziłam gofry, dobre były? :lol::lol::lol:
A co to za insynuacje? :mad: Że co, że niby głodzę? :diabloti:

Agaciaaa, myślę że to dla zabiedzonych ptaszyn :evil_lol: On ich nawet nie zauważył :lol:

Bzokowa, heheh, raczej przeszkoda jak w konnym crossie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Diable, jeszcze są :p Ale z innej wycieczki.
Musze je wgrać.

A narazie to siedzę i gram :lol: Pamiętam jak kiedyś grałam w to w podstawówce u koleżanki. To było coś :p na konsoli miała tą grę.
http://gry.poszkole.pl/gra/zagraj,Ultimate_sonic,8982,1,1.html

Posted

Widze, ze tez na dworzu bawiłas sie w sylwka:cool3:

my z Tztem bylismy w Łodzi tez na Placu Wolnosci:eviltong:
i podobnie wygladaly ulice na koniec, jak szlam to zastanawialam sie tylko czy oberwe butelka czy nie:evil_lol:

Posted

Hej, hej.
Zasypało nas doszczętnie :evil_lol: Uszaty szaleje na spacerkach, on uwielbia śnieg :p Jakimś trafem jeszcze nie mamy fot z tej zimy, hmmm :knuje: Jutro przyjedzie Alicja to może coś tam będzie na spacerku :cool3: no zobaczymy jak apogoda będzie.

Dziś pojechałam z dziewczynami z PwP szukać Anioła który nawiał z kliniki w Bobrowcu :shake: ale go nie znalazłysmy :-( Chodziłysmy po Zalesiu Dolnym w największą śnieżyce. Plakaty pieknie ozdabiają zalesiańskie uliczki.
Zajefanie było :diabloti: :evil_lol: Śniegu po kostki i wyżej :evil_lol:

Mam nastepną grę :lol::lol: Tym razem końską :multi: fajna, wciągnęła mnie bo ciągle nie mogę jej przejść :diabloti: Już byłam na ostatnim levelu i zonk :diabloti:
http://gry.poszkole.pl/gra/info,Skoki_przez_przeszkody,24561,1,1.html

Marta, noooo, ja się zastanawiałam czy nie dostaniemy stojąc w tym tłumie :roll: Pod nogami butle się walały.

Zuzole :evil_lol: podobały mi się TAKIE mroczne drzewka :p

Dobcia, hahaha, jak gruszki na wierzbie mogą rosnąć to bułki również :evil_lol::evil_lol:

27.12 pojechaliśmy sobie na spacerek do Dziekanowa Leśnego :multi: Super pogoda, jeszcze :diabloti: bezśniegowa, raczej wczesno wiosenna :evil_lol: Nastepnego dnia taak sypnęło że hej!

Posted

Uchhh, co to był za wieczorny spacerek :multi: Istne szaleństwo :stupid::evil_lol::loveu::loveu: Zaspy przy chodniu 2x przewyższają uszatego :evil_lol: Kosz na śmieci stojący przy chodniku, taki zwykły betonowy całkowicie zasypany :crazyeye: :evil_lol: Mamy na osiedlu obok, takie fajnie miejsce do gonitw, normalnie tam jest trawnik z wielkim drzewem po środku i sporawe krzaczki. Gdy spadnie śnieg, jest to idealne miejsce na nasze harce :D W te krzaczki uszaty wpada, siedzi tam i mnie obserwuje :evil_lol: Ja podbiegam (niby że go szukam :evil_lol: mówie BU! lub DAWAJ OGON! :evil_lol:), a za chwile z całych sił uszaty wyskakuje z nich z innej strony a ja za nim haahah :lol::lol::lol: I tak biegamy w okół tego drzewa i krzaków :evil_lol:
Nikogo nie ma już o tej porze i mógł się wyszleć na całego :multi: Biegał jak opętany po tym śniegi :loveu: A ja za nim :evil_lol:
Aż gorąco mi się zrobiło :cool1: