Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć!!

Dziś mija dokładnie 2 m-ce.....:-(

Foty zgrałam na coś. Podejrzałam ten serwis u Ali :evil_lol: Ale to nie to czego szukam :cool1: Muszę szukać dalej, ale nie wiem czy znajdę :cool1:

Odniosłam sukces, po namowach, w końcu znajomy ciachął swoją suke laba :multi::multi: Strasznie się cieszę :multi: Trwało to chyba 2 lata...:hmmmm: A chcieli żeby miała szczeniaczki :diabloti: bla bla bla, bo tak fajnie patrzeć jak rosną i się bawią....:cool1:

Mam dylemata, kto się zna na komórkach? i mi poradzi? Nie wiem którą wybrać :shake: Obydwie mi się podobają.
Samsung Avila v Nokia 3600 :roll:

W tym roku winobranie już bez Kaji.....:-( Foty w września.
Po zbieraniu miałam czas aby popstrykać.

Miała szczęście że przechodziłam obok. Inaczej by nie wyszła :shake:

Mnie nie będzie :eviltong:

Chyba mi się aparat wypala :shake: Wczoraj byłam z uszatym w lesie i strasznie zdjęcia powychodziły...nie wiem czy to przez tą pogodę takie kiepskie. Nie zawsze ostrzył albo były poruszone.

Posted

Z Alicją. A propo Ali, dziś u nas była. Na szczęście nie wspominała o Kaji, nie pytała się gdzie jest. Ale jakby tak było to nie wiem...:-(

Zatkałam psa piłką :evil_lol:

Posted

Deer, nie byli blisko, tzn. tak żeby sie kochać na zabój.

Agaciaa, wolałabym mieć coś po polsku :eviltong:

QQK, teraz mam Nokie. Co to baterii, w Samsungu Avila bateria trzyma nadzwyczaj długo jak na dotykowy telefonik.
To są dwa różne fony. I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze... :roll::evil_lol: Ale chyba się na tą Avilkę zdecyduję...:hmmmm: Raz się żyje, nie?

Fajnie że foty sie podobają :multi:

UWAGA!
Kawaler 27.11 skończył 8 lat :crazyeye: :loveu::loveu: Wszystkiego najlepszego Słoneczko :loveu:

----------------------------------------------------------------------------------------------

C.d.

Posted

hej, hej....przepraszam, że tak późno, ale ostatnio bywam na dogo średnio raz na kilka ...miesięcy....

Bardzo mi przykro mi z powodu Kaji.... :(
[*]

Posted

O to widzę,ze Masaj też ma urodzinki(Delik miał 15.11) a Vic 7 skończy 11.12. Nie wiedziałam,ze to juz taki poważny wiek ma Masajos. A zdjęcia marcinków z motylami cudooo(to były jedne z ulubionych kwiatów mojej ŚP Mamy