Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Ostatnie dwa kociaki, ktore razem mieszkaja :multi: Kazdy ma inny charakterek. Jeden jest wszedobylski i ciekawski a drugo niesmialy.
Dostaly na imie Ptys i Kubus :)
Kubus, jeszcze u mnie na rekach. Ptysia nie ma, ale bardzo mozliwe ze to jest kociak z pierwszego zdjecia :lol::lol:

Dorastalismy i sie bawilismy :laugh2_2:
Razem http://img307.imageshack.us/img307/8969/kiprazem14cc.jpg
http://img307.imageshack.us/img307/2274/razem4oc.jpg
http://img307.imageshack.us/img307/4417/spiace3ew.jpg
Kubus http://img307.imageshack.us/img307/5016/kubus3qg.jpg
Ptys http://img307.imageshack.us/img307/8610/ptys6ka.jpg

A tak wygladamy teraz :sweetCyb: :lol:

Kubus

Ptys

END :laola:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: jakie cudniaste kotecki....tylko miziać i miziać i głaskać i całować :loveu: :loveu:

Przejdzmy jednak do sedna...kolejna partia fotek Masajka, który chciał jechać ze mną do domku ;)

Posted

Teklunia :roflt::roflt:
Pika, prawda ze pieknie wydoroslaly :angel: Cholera sie przydala :lol:

Tak, Masaj bardzo polubil Cole, ja mu rzucalam a ten zamiast przybiegac do mnie do szedl do Coli :megagrin: i nosem prawie ze po obiektywie hihih
Smiesznie wyszlo http://img98.imageshack.us/img98/900/20060504img99992372ac.jpg jakby dziecko mial zaraz polknac :roflt::evil_lol:

I troszke Kaji-w akcji :diabloti: Dalismy jej tekture, bardzo sie na niej wyzyla :diabloti:
Na poczatku bylo tak...:diabloti:

Potem tak...:diabloti::diabloti:

A na koncu juz tak :diabloti::diabloti::diabloti:

Sory za jakosc, byly robione aparatem...

Ma ktos filmy na youtube.com? :Help_2: Za chiny nie moge sie polapac jak wstawic tam film...

Posted

Pika, ja ogladalam filmy na dogo z youtube jeszcze przed zarejestrowanie sie tam.
Zippvideo odpada, moj komp nie otwiera tych filmow, a szkoda bo wiekszosc z nich jest na forum...:/
Jutro pokombinuje z ta stronka co wkleilam. Dzis juz padam :scream_3: a jutro rano musze wstac.
Dobranoc :scream_3:

Posted

Pika, ja ogladalam filmy na dogo z youtube jeszcze przed zarejestrowanie sie tam.

faktycznie mnie sie pochrzailo z czym innym (bo troszkę tych stron zaliczyłam :evil_lol: ), mnie tam mojego formatu pliku nie przyjmował, nioe mogla znaleźć linka w ogóle cuda się tam dzialy siakies ;)

Posted

[quote name='Cola']
Wszystkie zdjęcia piękne :loveu:
a że uwielbiam portrety to ta fotka podoba mi się w szczególności :iloveyou: Piękna!

Posted

Witam wszystkich, tych odwiedzajacych i tych nie :lol:
Od 9 rano do 15 bylam na sloncu, zjaralam sobie rece :lol: a jutro beda mnie piec :diabloti: Nie chcialo mi sie w tak sliczna pogode wracac do domu z treningu wiec sobie posiedzialam :lol: i popatrzylam na inne grupy :lol:
Pogoda fantastyczna...tylko nie do treningow :evil_lol: wiekszosc czasu przesiedzielismy na laweczce :evil_lol: Pieski troszke pobiegaly i tez padly hhahahhaaa Masaj lezy trupem na Kaji poslaniu :evil_lol: A Kaja u mnie w lozku :evil_lol:

Oklaski dla Coli sie naleza za te portreciki :razz:
Dobra, zaczynam rejestrowac sie na tej stronce co Pika mi podrzucila, jak wszystko pojdzie dobrze zobaczycie filmy :p

Posted

Mam, mam, maaaaaam, amm! Mam! Mammmm, mmaaaaammmm, MAM, mam!!
:sweetCyb::bigcool: :sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::sweetCyb: :bigcool::sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::sweetCyb::bigcool: :sweetCyb::bigcool:

Bawilam sie z Masajem w aportowanie, w tym przypadku jest zdezelowana rekawiczka :lol: sory za jakosc, troszka mna trzachal :lol: No i ciemno strasznie jest, a bylo wlaczone swiatlo...
FILM

Posted

[quote name='anetta']Mam, mam, maaaaaam, amm! Mam! Mammmm, mmaaaaammmm, MAM, mam!!
:sweetCyb::bigcool: :sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::sweetCyb: :bigcool::sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::sweetCyb::bigcool: :sweetCyb::bigcool:

Bawilam sie z Masajem w aportowanie, w tym przypadku jest zdezelowana rekawiczka :lol: sory za jakosc, troszka mna trzachal :lol: No i ciemno strasznie jest, a bylo wlaczone swiatlo...
FILMAneta, jaki on slodki tak "na zywo" (no, prawie na zywo ;)) ma takie fajowe wielkie uszyska :loveu:

a moze jakis filmik z Kajunia? :oops:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
jezu anettka ja dopiero teraz zobaczyłam ze masz kota w wieszakach :eviltong:

dobrze, ze nie na wieszaku :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: z Kajutki to mała psujka...a pańcia musi potem sprzątać :lol:

filmik fajny...a te kłapania to ja już gdzieś słyszałam :evil_lol:

..powstawiam trochę zaległych fotek :oops: mam nadzieję, że się nie pomyliłam i nie zdubluję jakieś fotki :roll:

Posted

Heeej :multi: Dotarlam, wczoraj juz nie mialam sil usiasc do kompa, padalam na twarz po calodziennym siedzeniu na Polach Mokotowskich :lol:
Widzialam sie z Cola, jej Tz (imienia nie pamietam :oops:, tak samo jak nie pamietam imienia tego waszego znajmego :oops::oops:) Wybaczcie, moj mozg dobrze juz nie pracowal :lol: Bylo super!!!! :cool3:

Teklunia, oczywiscie ze mam z Kaja :multi: Nakrecilam go podczas spacerku w lesie. Juz myslalam ze nic z tego nie bedzie bo po chwili krecenia siadly baterie i juz myslalam ze nic sie nie nakrecilo. Ale jest!!! I to najwazniejsze! :))))))FILM

Gabryjella, taaak? :D To sie bardzo ciesze! moze pisalas, a ja nie zauwazylam lub nie pamietam :oops:

Madziu, tak, bardzo niepozorna dziewyszka :diabloti: To juz jej nie pierwszy taki wyczyn. Kiedys razem z Masajem w strzepki rozerwaly dwa pudelka po duzych pizzach :lol: A wtedy to bylo sprzatanie hahahaha. Jedno lapalo z jeden kraniec a drugie za drugi, i tak kazde ciagnelo w swoja strone :roflt::roflt: Zazwyczaj Masaj zwyciezal bo Kajus odpuszczala gdy ten w zabawie zawarknal lub co gorsza (dla niej) zaszczekal :grin: A on ma taaki donosny szczek hahahah
Jakis czas temu na spacerze york zabral mu patyka, to po moich prosbach, Masa podszedl do malego i mu prosto szczeknal do ucha :megagrin: To byl taki szczek ze maly odskoczyl i nie wiedzial co sie stalo, Zrobil wielkie oczy i podkuli ogonek i tak stal kilkanasci centymetrow od niego :megagrin: To bylo komiczne!! :roflt::roflt::roflt: O matko, ale sie rozpisalam :eek2: A mialam napisac tylko o pudelku hahahhaa :roflt:
Aha, kota to ma wlasciciel, nie ja :smilecol: Fajnie sie bawil chlopak z tymi wieszakami hihihih Pierwszy raz jak je zobaczylam to nie widzialam gdzie jest ten kot hahhaahaha

Ciesze sie ze film mimo ze ciemny to sie podoba. Tzn. u was napewno jest jasniejszy niz u mnie ale i tak sie ciesze :jumpie:

Beria, on tak potrafi klapac zeby zachecic do zabawy. Jak mu sie nnudzi, to staje po srodku pokoju, ogonek w ruch i kalapnia czas zaczac :megagrin:
A na dworzu to klapie zeby cos chwycic, np. frsbee.

Cola, nie zdublowalo sie! :lol!: Usmialam sie jak norka przy tej focie http://img357.imageshack.us/img357/7470/20060504img99992964tp.jpg Zrbic mu pelerynke i bedzie Supermen :sweetCyb::roflt: Swietnie uchwycone!!!

Ja za chwile powstawiam swoje dziala :bigcool:

Posted

haha wiedziałam, że ta fota z supermenkiem się spodoba....ja też się prezy niej uśmiałam.....a może zamiast pelerynki mały plecaczek w kształcie kości?? :cool3:

Patka do wspólnych spacerków to nam daleko....ale jak mnie anetta zmolestuje, to wsiadam w tampka czy coś tam i jadę z Bobo :)