anetta Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Ostatnie dwa kociaki, ktore razem mieszkaja :multi: Kazdy ma inny charakterek. Jeden jest wszedobylski i ciekawski a drugo niesmialy. Dostaly na imie Ptys i Kubus :) Kubus, jeszcze u mnie na rekach. Ptysia nie ma, ale bardzo mozliwe ze to jest kociak z pierwszego zdjecia :lol::lol: Dorastalismy i sie bawilismy :laugh2_2: Razem http://img307.imageshack.us/img307/8969/kiprazem14cc.jpg http://img307.imageshack.us/img307/2274/razem4oc.jpg http://img307.imageshack.us/img307/4417/spiace3ew.jpg Kubus http://img307.imageshack.us/img307/5016/kubus3qg.jpg Ptys http://img307.imageshack.us/img307/8610/ptys6ka.jpg A tak wygladamy teraz :sweetCyb: :lol: Kubus Ptys END :laola: Quote
Cola Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: jakie cudniaste kotecki....tylko miziać i miziać i głaskać i całować :loveu: :loveu: Przejdzmy jednak do sedna...kolejna partia fotek Masajka, który chciał jechać ze mną do domku ;) Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='anetta'] hahaha :D "Mordercze Wieszaki Atakuja II" ;) Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Aaaa kociaki na ktorych wykonywalam swoje pierwsze zdjęcia Cholera :multi: Co widać zeszta :evil_lol: Cudnie wyrosly :multi: Quote
anetta Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Teklunia :roflt::roflt: Pika, prawda ze pieknie wydoroslaly :angel: Cholera sie przydala :lol: Tak, Masaj bardzo polubil Cole, ja mu rzucalam a ten zamiast przybiegac do mnie do szedl do Coli :megagrin: i nosem prawie ze po obiektywie hihih Smiesznie wyszlo http://img98.imageshack.us/img98/900/20060504img99992372ac.jpg jakby dziecko mial zaraz polknac :roflt::evil_lol: I troszke Kaji-w akcji :diabloti: Dalismy jej tekture, bardzo sie na niej wyzyla :diabloti: Na poczatku bylo tak...:diabloti: Potem tak...:diabloti::diabloti: A na koncu juz tak :diabloti::diabloti::diabloti: Sory za jakosc, byly robione aparatem... Ma ktos filmy na youtube.com? :Help_2: Za chiny nie moge sie polapac jak wstawic tam film... Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='anetta'] Ma ktos filmy na youtube.com? :Help_2: Za chiny nie moge sie polapac jak wstawic tam film... Anetta nie kombinuj. Zeby ktos ten filmik obejrzal to musiałby byc zarejestrowany i jeszcze zalogowany. Sprawdzilam dzisiaj sprobuj za zippvideo, albo tutaj gdzie ja dzisiaj wstawialam audio, tylko trzeba się zarejestrowac http://www.putfile.com ale Ci nie zarejetrowai tez mogą obejrzec Quote
beria Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='anetta'] A na koncu juz tak :diabloti::diabloti::diabloti: Tektura się rozsypała :lol: Quote
anetta Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Pika, ja ogladalam filmy na dogo z youtube jeszcze przed zarejestrowanie sie tam. Zippvideo odpada, moj komp nie otwiera tych filmow, a szkoda bo wiekszosc z nich jest na forum...:/ Jutro pokombinuje z ta stronka co wkleilam. Dzis juz padam :scream_3: a jutro rano musze wstac. Dobranoc :scream_3: Quote
PIKA Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Pika, ja ogladalam filmy na dogo z youtube jeszcze przed zarejestrowanie sie tam. faktycznie mnie sie pochrzailo z czym innym (bo troszkę tych stron zaliczyłam :evil_lol: ), mnie tam mojego formatu pliku nie przyjmował, nioe mogla znaleźć linka w ogóle cuda się tam dzialy siakies ;) Quote
Koma Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Cola'] Wszystkie zdjęcia piękne :loveu: a że uwielbiam portrety to ta fotka podoba mi się w szczególności :iloveyou: Piękna! Quote
anetta Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Witam wszystkich, tych odwiedzajacych i tych nie :lol: Od 9 rano do 15 bylam na sloncu, zjaralam sobie rece :lol: a jutro beda mnie piec :diabloti: Nie chcialo mi sie w tak sliczna pogode wracac do domu z treningu wiec sobie posiedzialam :lol: i popatrzylam na inne grupy :lol: Pogoda fantastyczna...tylko nie do treningow :evil_lol: wiekszosc czasu przesiedzielismy na laweczce :evil_lol: Pieski troszke pobiegaly i tez padly hhahahhaaa Masaj lezy trupem na Kaji poslaniu :evil_lol: A Kaja u mnie w lozku :evil_lol: Oklaski dla Coli sie naleza za te portreciki :razz: Dobra, zaczynam rejestrowac sie na tej stronce co Pika mi podrzucila, jak wszystko pojdzie dobrze zobaczycie filmy :p Quote
anetta Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Mam, mam, maaaaaam, amm! Mam! Mammmm, mmaaaaammmm, MAM, mam!! :sweetCyb::bigcool: :sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::sweetCyb: :bigcool::sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::sweetCyb::bigcool: :sweetCyb::bigcool: Bawilam sie z Masajem w aportowanie, w tym przypadku jest zdezelowana rekawiczka :lol: sory za jakosc, troszka mna trzachal :lol: No i ciemno strasznie jest, a bylo wlaczone swiatlo... FILM Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='anetta']Mam, mam, maaaaaam, amm! Mam! Mammmm, mmaaaaammmm, MAM, mam!! :sweetCyb::bigcool: :sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::sweetCyb: :bigcool::sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::sweetCyb::bigcool: :sweetCyb::bigcool: Bawilam sie z Masajem w aportowanie, w tym przypadku jest zdezelowana rekawiczka :lol: sory za jakosc, troszka mna trzachal :lol: No i ciemno strasznie jest, a bylo wlaczone swiatlo... FILMAneta, jaki on slodki tak "na zywo" (no, prawie na zywo ;)) ma takie fajowe wielkie uszyska :loveu: a moze jakis filmik z Kajunia? :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='anetta'] Potem tak...:diabloti::diabloti: A na koncu juz tak :diabloti::diabloti::diabloti: .. hahaha a taka niepozorna dziewczyna a ile szumu i smieci zostawiła :eviltong: cesc anettka :buzi: Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [ ach, jak jest wygodnie, na pewno jest mu szalenie wygodnie :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 jezu anettka ja dopiero teraz zobaczyłam ze masz kota w wieszakach :eviltong: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jezu anettka ja dopiero teraz zobaczyłam ze masz kota w wieszakach :eviltong: dobrze, ze nie na wieszaku :evil_lol: Quote
beria Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Masajek świetnie kłapie zębami polując na aporcik :lol: A ogonek mało mu się nie urwie :cool3: Quote
Cola Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :evil_lol: :evil_lol: z Kajutki to mała psujka...a pańcia musi potem sprzątać :lol: filmik fajny...a te kłapania to ja już gdzieś słyszałam :evil_lol: ..powstawiam trochę zaległych fotek :oops: mam nadzieję, że się nie pomyliłam i nie zdubluję jakieś fotki :roll: Quote
Cola Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 KONIEC :) do następnej sesyjki :p ...teraz anetta wrzucaj swoje i pokaż co tam wyczarowałaś za ramki :cool3: Quote
anetta Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Heeej :multi: Dotarlam, wczoraj juz nie mialam sil usiasc do kompa, padalam na twarz po calodziennym siedzeniu na Polach Mokotowskich :lol: Widzialam sie z Cola, jej Tz (imienia nie pamietam :oops:, tak samo jak nie pamietam imienia tego waszego znajmego :oops::oops:) Wybaczcie, moj mozg dobrze juz nie pracowal :lol: Bylo super!!!! :cool3: Teklunia, oczywiscie ze mam z Kaja :multi: Nakrecilam go podczas spacerku w lesie. Juz myslalam ze nic z tego nie bedzie bo po chwili krecenia siadly baterie i juz myslalam ze nic sie nie nakrecilo. Ale jest!!! I to najwazniejsze! :))))))FILM Gabryjella, taaak? :D To sie bardzo ciesze! moze pisalas, a ja nie zauwazylam lub nie pamietam :oops: Madziu, tak, bardzo niepozorna dziewyszka :diabloti: To juz jej nie pierwszy taki wyczyn. Kiedys razem z Masajem w strzepki rozerwaly dwa pudelka po duzych pizzach :lol: A wtedy to bylo sprzatanie hahahaha. Jedno lapalo z jeden kraniec a drugie za drugi, i tak kazde ciagnelo w swoja strone :roflt::roflt: Zazwyczaj Masaj zwyciezal bo Kajus odpuszczala gdy ten w zabawie zawarknal lub co gorsza (dla niej) zaszczekal :grin: A on ma taaki donosny szczek hahahah Jakis czas temu na spacerze york zabral mu patyka, to po moich prosbach, Masa podszedl do malego i mu prosto szczeknal do ucha :megagrin: To byl taki szczek ze maly odskoczyl i nie wiedzial co sie stalo, Zrobil wielkie oczy i podkuli ogonek i tak stal kilkanasci centymetrow od niego :megagrin: To bylo komiczne!! :roflt::roflt::roflt: O matko, ale sie rozpisalam :eek2: A mialam napisac tylko o pudelku hahahhaa :roflt: Aha, kota to ma wlasciciel, nie ja :smilecol: Fajnie sie bawil chlopak z tymi wieszakami hihihih Pierwszy raz jak je zobaczylam to nie widzialam gdzie jest ten kot hahhaahaha Ciesze sie ze film mimo ze ciemny to sie podoba. Tzn. u was napewno jest jasniejszy niz u mnie ale i tak sie ciesze :jumpie: Beria, on tak potrafi klapac zeby zachecic do zabawy. Jak mu sie nnudzi, to staje po srodku pokoju, ogonek w ruch i kalapnia czas zaczac :megagrin: A na dworzu to klapie zeby cos chwycic, np. frsbee. Cola, nie zdublowalo sie! :lol!: Usmialam sie jak norka przy tej focie http://img357.imageshack.us/img357/7470/20060504img99992964tp.jpg Zrbic mu pelerynke i bedzie Supermen :sweetCyb::roflt: Swietnie uchwycone!!! Ja za chwile powstawiam swoje dziala :bigcool: Quote
Patka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 niesamowite ale Wam zazdroszczę tych wspólnych spacerków Quote
Cola Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 haha wiedziałam, że ta fota z supermenkiem się spodoba....ja też się prezy niej uśmiałam.....a może zamiast pelerynki mały plecaczek w kształcie kości?? :cool3: Patka do wspólnych spacerków to nam daleko....ale jak mnie anetta zmolestuje, to wsiadam w tampka czy coś tam i jadę z Bobo :) Quote
Recommended Posts