g_o_n_i_a Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 anetta napisał(a): Gonia, a zauważyłaś że tam stoi ludź?:evil_lol: Tak i wlasnie dlatego je zacytowalam - superrr :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A te budowle z piachu niesamowite :multi: Quote
anetta Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Nasz dom od frontu :loveu::loveu: Dwa Kamienie. Dla spostrzegawczych, bo tabliczki nie ma :evil_lol: Spotkalismy jakiegoś zdechlaczka :evil_lol: Quote
anetta Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 No, niesamowite. Robią wrażenie. Ja to zaraz bym coś spierd....tzn. zepsuła :evil_lol: i cała budowla by poszła....w piach :evil_lol: Quote
anetta Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Żuraw, żuraw :multi: Musicie uwierzyć mi na słowo :evil_lol: A to jakiś ptasiek, nie wiem jaki. Małe to to było i ciężko było go dostrzec wśród tych traw :mad: Quote
anetta Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Rezydentka naszego domku :) Zrobiła takie oczy na widok Uszatego :evil_lol: A tu samoobsługa hahahah. Quote
anetta Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Idziemy przez port w stronę....Wesołego miasteczka :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hupi :evil_lol: Będzie się działo! Huśtaweczka nazywa się Extreme :diabloti::diabloti: Jestem w jasnych długich spodniach. Wrzuta.pl - DSCF6303 Więcej na to nie poszłam :mdleje::diabloti: Myślałam że zejde z tego świata :cool1: Znajomi poszli na coś takiego, ja zrezygnowałam :cool1: http://w10.wrzuta.pl/film/9BE5Ct5AAss/wesole_miasteczko Quote
Agnes Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='anetta']Huśtaweczka nazywa się Extreme :diabloti::diabloti: Jestem w jasnych długich spodniach. Wrzuta.pl - DSCF6303 Więcej na to nie poszłam :mdleje::diabloti: Myślałam że zejde z tego świata :cool1: od samego patrzenia robi mi sie slabo:mdleje: nie chodze do takich miejsc, nie jestem w stanie... Quote
zuzolandia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 :crazyeye:http://images37.fotosik.pl/184/1258e595a9dba2c1.jpg HIHIIhihih swietne a ta trawiasta kiecka:eviltong: ...nie powiem co se pomyslalam jak pierwszy raz zerknelam na fote :diabloti::diabloti: a te wesołee o matkooo za nic bym nie wlazla ani na jedno ani na drugie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
wiq Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ale zazdroszczę wypadu... chyba 4 rok sobie obiecuję wyjazd nad morze i d... a jak tam jamnior?:) Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 http://images47.fotosik.pl/189/1a7a31f5e1d2ec47.jpg przepiekne!! Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Uszaty Furman the best!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Koty śliczne, a z piaskowych budowli najbardziej mi się podobają piramidy!:loveu: Quote
asiunia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ehhh...Anetta dużo mieliście problemu żeby znaleźć kwatere z psem? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wesołe Miasteczko zdecydowanie wolę oglądać tylko na zdjęciach :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No nie mogę, sama nie wiem jak ja to wszystko nadrobiłam:crazyeye::evil_lol: ale udało się ;) http://images40.fotosik.pl/181/5817163b5f013aed.jpg to jest piękne, ta żaglóweczka w tle:loveu: poproszę więcej Uszatka :) i może jakieś wieści co u Kajuni? Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jak ja dawno nie byłam na karuzeli :crazyeye:, ale chyba na starość żołądki się robią wrażliwsze i jakoś mnie nie ciągnie :evil_lol: Quote
anetta Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Agnes']od samego patrzenia robi mi sie slabo:mdleje: nie chodze do takich miejsc, nie jestem w stanie... Jak zeszłam z tego wynalazku to nogi mi się uginały :evil_lol: Na samym początku było fajnie :lol: Lajtowo :diabloti: Później jak zobaczyłam że to coraz szybckiej i wyżej to zamknęłam oczy i trzymałam się kurczowo zabezpieczenia które było przy siedzonkach :lol: I myślałam sobie że to nie tak wyglądało i że juz chce zejść :lol: A impreza dopiero się rozkręcała :diabloti: Były momenty że na sekundę otwierałam oczy i od razu miałam wizję że wylatuję w powietrze i w tym momence jeszcze mocniej się trzymałam i modliłam żeby to szybko się zakończyło. Buhahhaahah. Sajgon, serio. [quote name='zuzolandia']HIHIIhihih swietne a ta trawiasta kiecka:eviltong: ...nie powiem co se pomyslalam jak pierwszy raz zerknelam na fote a te wesołee o matkooo za nic bym nie wlazla ani na jedno ani na drugie:crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Nie mów. Ja już też nie :evil_lol: chyba że by mi zapłacili pożądną sumkę :lol: [quote name='wiq']ale zazdroszczę wypadu... chyba 4 rok sobie obiecuję wyjazd nad morze i d... a jak tam jamnior?:) Dawaj z watahą nad morze. Będziesz mieć duzo miejsca na plaży :diabloti: Kiepściutko....Wiem już że nie mogłabym pracować w jakichś hospicjach czy domach starców :shake: Dostaje leki na serce, na uspokojenie, nasenne, na problemy neurologiczne....:roll: Trybiki jej się czasami przestawiają i zamiast spać w nocy to ta śpi w dzień, a w nocy daje koncerty lub chodzi w nocy w kółko po mieszkaniu i piszczy. Naprawdę, starość jest straszna :-( [quote name='deer_1987']http://images47.fotosik.pl/189/1a7a31f5e1d2ec47.jpg przepiekne!! Też mi się podoba :loveu: [quote name='Mudik']Uszaty Furman the best!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Koty śliczne, a z piaskowych budowli najbardziej mi się podobają piramidy!:loveu: :lol::lol: To była jedyna okazja żeby mu zrobić takie foty, następnego dnia furmanki już nie było. Quote
anetta Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='asiunia']Ehhh...Anetta dużo mieliście problemu żeby znaleźć kwatere z psem? No troszkę miałam. W ogóle miałam problem ze znalezieniem jakiegokolwiek miejsca. Tak to jest jak się załatwia takie sprawy 1,5 tyg. przed wyjazdem :siara: W ogóle to chciałam kwatere w Łebie. Pisałam do kilkunastu miejsc, niektórzy w ogóle mi nie odpisali. Napisałam do pewnej pani z Łeby i się okazało że oprócz kwatery w Łebie (która była juz zajęta w tych dniach) ma jeszcze jedną, tylko że na wsi, 5 km. od Łeby. Ja zbytnio nie byłam tym zachwycona i pisałam do następnych ale nic nie było. No to stwierdziłam że trudno, będę chodzić wzdłuż jeziora te 5 kilosów (jak się okazało nie było konieczne):roll::evil_lol::evil_lol: I nawiązałam kontakt z tą panią.Nie żałuję!! :loveu::loveu: Co widać na fotach jak tam jest pięknie. Miałam domek, miałam bliziutko jezioro, miałam morze :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wesołe Miasteczko zdecydowanie wolę oglądać tylko na zdjęciach :evil_lol: Fajnie było :evil_lol: jeździliśmy jeszcze na samochodzikach :multi::multi: Ja kierowałam :diabloti::evil_lol: [quote name='Bzikowa']No nie mogę, sama nie wiem jak ja to wszystko nadrobiłam:crazyeye::evil_lol: ale udało się ;) http://images40.fotosik.pl/181/5817163b5f013aed.jpg to jest piękne, ta żaglóweczka w tle:loveu: poproszę więcej Uszatka :) i może jakieś wieści co u Kajuni? Brawo :lol: Uszatek za chwilkę będzie a co u Kaji to napisałam :p [quote name='jamnicze']Jak ja dawno nie byłam na karuzeli :crazyeye:, ale chyba na starość żołądki się robią wrażliwsze i jakoś mnie nie ciągnie :evil_lol: Były też takie małe kolejeczki dla dzieci :siara: :diabloti: Quote
anetta Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Jak się okazało to był ostatni dzień plażowania :-( Słońce nie było już takie ostre więc zabrałam malucha z nami :multi: Następnego dnia już się rozpadało.... Prywatny ochroniarz :cool1::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 To była ta jedna z kilku motorówek którymi można było się przejechać. Quote
anetta Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Fantastyczny jamnik!! :loveu::loveu: Takiego chciałabym mieć :p A tu następny :evil_lol: Quote
Agnes Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 aaaa jaki szczesliwy Masajek:loveu: ale jak to jest z plazowaniem psow? duzo ludzi, a pies moze biegac czy...nie:roll: Quote
anetta Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Nie ma zakazów, więc sobie pieski biegały. Ale jak pisałam na początku to właśnie tego dnia jedna flądra mnie ochrzaniła :mad: Zaduma Quote
Recommended Posts