Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):

Gonia, a zauważyłaś że tam stoi ludź?:evil_lol:

Tak i wlasnie dlatego je zacytowalam - superrr :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A te budowle z piachu niesamowite :multi:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Żuraw, żuraw :multi: Musicie uwierzyć mi na słowo :evil_lol:

A to jakiś ptasiek, nie wiem jaki. Małe to to było i ciężko było go dostrzec wśród tych traw :mad:

Posted

Idziemy przez port w stronę....Wesołego miasteczka :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hupi :evil_lol: Będzie się działo!

Huśtaweczka nazywa się Extreme :diabloti::diabloti: Jestem w jasnych długich spodniach.
Wrzuta.pl - DSCF6303

Więcej na to nie poszłam :mdleje::diabloti: Myślałam że zejde z tego świata :cool1:

Znajomi poszli na coś takiego, ja zrezygnowałam :cool1:
http://w10.wrzuta.pl/film/9BE5Ct5AAss/wesole_miasteczko

Posted

[quote name='anetta']Huśtaweczka nazywa się Extreme :diabloti::diabloti: Jestem w jasnych długich spodniach.
Wrzuta.pl - DSCF6303

Więcej na to nie poszłam :mdleje::diabloti: Myślałam że zejde z tego świata :cool1:

od samego patrzenia robi mi sie slabo:mdleje: nie chodze do takich miejsc, nie jestem w stanie...

Posted

Uszaty Furman the best!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Koty śliczne, a z piaskowych budowli najbardziej mi się podobają piramidy!:loveu:

Posted

[quote name='Agnes']od samego patrzenia robi mi sie slabo:mdleje: nie chodze do takich miejsc, nie jestem w stanie...
Jak zeszłam z tego wynalazku to nogi mi się uginały :evil_lol:
Na samym początku było fajnie :lol: Lajtowo :diabloti: Później jak zobaczyłam że to coraz szybckiej i wyżej to zamknęłam oczy i trzymałam się kurczowo zabezpieczenia które było przy siedzonkach :lol: I myślałam sobie że to nie tak wyglądało i że juz chce zejść :lol: A impreza dopiero się rozkręcała :diabloti:
Były momenty że na sekundę otwierałam oczy i od razu miałam wizję że wylatuję w powietrze i w tym momence jeszcze mocniej się trzymałam i modliłam żeby to szybko się zakończyło. Buhahhaahah. Sajgon, serio.

[quote name='zuzolandia']HIHIIhihih swietne a ta trawiasta kiecka:eviltong: ...nie powiem co se pomyslalam jak pierwszy raz zerknelam na fote

a te wesołee o matkooo za nic bym nie wlazla ani na jedno ani na drugie:crazyeye:
:evil_lol::evil_lol: Nie mów.

Ja już też nie :evil_lol: chyba że by mi zapłacili pożądną sumkę :lol:

[quote name='wiq']ale zazdroszczę wypadu...

chyba 4 rok sobie obiecuję wyjazd nad morze i d...

a jak tam jamnior?:)
Dawaj z watahą nad morze. Będziesz mieć duzo miejsca na plaży :diabloti:

Kiepściutko....Wiem już że nie mogłabym pracować w jakichś hospicjach czy domach starców :shake:
Dostaje leki na serce, na uspokojenie, nasenne, na problemy neurologiczne....:roll: Trybiki jej się czasami przestawiają i zamiast spać w nocy to ta śpi w dzień, a w nocy daje koncerty lub chodzi w nocy w kółko po mieszkaniu i piszczy.
Naprawdę, starość jest straszna :-(

[quote name='deer_1987']http://images47.fotosik.pl/189/1a7a31f5e1d2ec47.jpg
przepiekne!!
Też mi się podoba :loveu:

[quote name='Mudik']Uszaty Furman the best!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Koty śliczne, a z piaskowych budowli najbardziej mi się podobają piramidy!:loveu:
:lol::lol: To była jedyna okazja żeby mu zrobić takie foty, następnego dnia furmanki już nie było.

Posted

[quote name='asiunia']Ehhh...Anetta dużo mieliście problemu żeby znaleźć kwatere z psem?
No troszkę miałam. W ogóle miałam problem ze znalezieniem jakiegokolwiek miejsca. Tak to jest jak się załatwia takie sprawy 1,5 tyg. przed wyjazdem :siara:
W ogóle to chciałam kwatere w Łebie. Pisałam do kilkunastu miejsc, niektórzy w ogóle mi nie odpisali. Napisałam do pewnej pani z Łeby i się okazało że oprócz kwatery w Łebie (która była juz zajęta w tych dniach) ma jeszcze jedną, tylko że na wsi, 5 km. od Łeby. Ja zbytnio nie byłam tym zachwycona i pisałam do następnych ale nic nie było. No to stwierdziłam że trudno, będę chodzić wzdłuż jeziora te 5 kilosów (jak się okazało nie było konieczne):roll::evil_lol::evil_lol: I nawiązałam kontakt z tą panią.Nie żałuję!! :loveu::loveu: Co widać na fotach jak tam jest pięknie. Miałam domek, miałam bliziutko jezioro, miałam morze :loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wesołe Miasteczko zdecydowanie wolę oglądać tylko na zdjęciach :evil_lol:
Fajnie było :evil_lol: jeździliśmy jeszcze na samochodzikach :multi::multi: Ja kierowałam :diabloti::evil_lol:

[quote name='Bzikowa']No nie mogę, sama nie wiem jak ja to wszystko nadrobiłam:crazyeye::evil_lol:
ale udało się ;)

http://images40.fotosik.pl/181/5817163b5f013aed.jpg to jest piękne, ta żaglóweczka w tle:loveu:

poproszę więcej Uszatka :) i może jakieś wieści co u Kajuni?
Brawo :lol:

Uszatek za chwilkę będzie a co u Kaji to napisałam :p

[quote name='jamnicze']Jak ja dawno nie byłam na karuzeli :crazyeye:, ale chyba na starość żołądki się robią wrażliwsze i jakoś mnie nie ciągnie :evil_lol:
Były też takie małe kolejeczki dla dzieci :siara: :diabloti:

Posted

Jak się okazało to był ostatni dzień plażowania :-( Słońce nie było już takie ostre więc zabrałam malucha z nami :multi: Następnego dnia już się rozpadało....

Prywatny ochroniarz :cool1::cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: