Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ekstra (foto)relacja! :multi:

Jak Wam się udało wchodzić na normalną plażę z psem? Nie było problemów, SM czy coś?

Hihi widzę, że piłeczka sprawuje się świetnie :loveu::evil_lol:

Czekamy na kontynuację :)

Posted

Łeba

Piesio padł z nadmiaru wrażeń ;)

A na wieczornym spacerku było tak.
Wieś Żarnowska leży nad jeziorem Łebsko. To jest właśnie te jezioro, wcale nie małe :cool3:

Posted

Bzikowa, nie było żadnych problemów :multi:
Pierwszego dnia przechodziliśmy obok ratowników i nic nie mówili.
Nie było zakazów. Ludzie chodzili z małymi i większymi piechami.
Ale zawsze ktoś się znajdzie komu pies przeszkadza :mad: Ostatniego dnia opalania znalazła się flądra której przeszkadzał Uszaty :roll: :cool1: Nie podobało jej się że pies biega bez smyczy i kagańca. A ja specjalnie chodziłam z nim tam gdzie było w wodzie jak najmniej ludzi.
No cóż.

Posted

No szczęśliwy był, bardzo :jumpie:
Co prawda woda nie jest jego żywiołem :eviltong: ale za piłeczką wleciał do niej z impetem. Odszukałam taką płyciznę że nie musiał pływać :p

Pierwszy dzień opalania. Te słoneczka to nas troche oszukało :diabloti: niby za chmurkami było a plecy sobie zjarałam :siara: bo nie posmarowałam się (jedynie ramiona). Bo niby po co jak słońca nie ma :diabloti:

Posted

Bzikowa, nie było go wtedy z nami. W sumie to on był chyba ze 3 razy na plaży. Było za gorąco żeby go zabierać :shake:

Jamnicze, to zapraszam do Łeby :multi::p

Agacia, ja również ale cóż począć :p Jak przyjeźdźaliśmy na naszą wioskę to dopiero tam mogłam odpocząć.

Ala, Deer, nooo, ale nie było aż tak tragicznie jak wygląda :evil_lol:

Mudik, dziękuję. Niestety lepiej nie będzie...:(

Nasza wiocha :loveu: Obok naszego domku była zagroda z łaciatymi. Nie musze wspominać jakie mieliśmy swojskie zapachy :loveu: Poczułam od razu jak wysiedliśmy z samochodu po przjeździe na miejsce. Nic nie widziałam bo było bardzo późno a już poczułam :evil_lol:

Nad jeziorem

Bulwers :diabloti: że aż pluje!

Pierwsze wejścia i wpadnięcia (polecam obejrzeć film nr. III :lol:) do wody. Ach, ten mój pływak olimpijski :loveu::evil_lol::roflt: Wiecie jak tam było płytko? :lol: Mniej więcej do kolana :evil_lol: hahahaahahahaa
Wrzuta.pl - DSCF5548
Wrzuta.pl - DSCF5549
Wrzuta.pl - DSCF5550 :lol::lol:
Wrzuta.pl - DSCF5551 "Noo dorze, jak już wpadłem do tej wody to wezmę patyczek" :lol:

Posted

Już za 50 zł. można było się przejechać na takiej łodzi :evil_lol: W Porcie było kilka stanowisk z tymi motorówkami, dziewczyny krzyczały jedna przez drugą że to u niej są najlepsze i najmocniejsze łodzie :lol::lol: :diabloti: Można było sobie wybrać z trzema lub czterema silnikami :evil_lol: Pełen wypas. Komicznie to wyglądało jak tak konkurowały o klientów i wciskały ulotki.

Posted

Fajnie że foty sie podobają :loveu:

A zdenerwował się bo patyk leżał w wodzie a on do niej nie za bardzo chciał wejść :evil_lol:

Lecim dalej :p

Nastepnego dnia już śmielej wchodził do wody :multi: