Marta_Ares Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ale uroczy ten jeżyk:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jasne, że słodki jeżu :loveu: Jak to się stało , że on Ci się dał tak złapać ? Quote
agaciaaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 anetta napisał(a):Prawda że słodki?? :loveu::loveu::lol: Przesłodki :loveu: A gdzie Masajos? :diabloti: Quote
anetta Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Hej!! [quote name='deer_1987']bylas na 3d? :D Tak :) [quote name='Bzikowa']Jasne, że słodki jeżu :loveu: Jak to się stało , że on Ci się dał tak złapać ? Nie mi. Znajomej mojej mamy. A Masajosa nie będzie. Fot ni mo :eviltong: A dla urozmaicenia Quote
anetta Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 I tym akcentem żegnam się z wami :loveu: Wybywam nad morze :multi::multi::multi: :loveu: Z Uszatym :multi: Jadymy do Łeby na caaaałe 10 dni :cool3: Nad morzem z piesem nie byłam i ciekawa jestem jak zniesie taką podróż i ogólnie dużą kałużę i piaskownicę :lol::lol: Będziemy się , oraz :bye: :bye: :bye: Quote
Bzikowa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Udanego wyjazdu! A może wpadniecie do Sopotu w przyszły weekend? :grins: Quote
Marta_Ares Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 super, udanego urlppu:multi: :multi: a niebo niesamowite:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mudik Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Zazdrościmy urlopu, ale bawcie się dobrze i czekamy na Wasz powrót z fotkami, ma się rozumieć!:cool3::cool3: Quote
jamnicze Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Łoł :crazyeye: pikne :loveu: http://img190.imageshack.us/img190/1892/dscf5392zmn.jpg Miłego wypoczynku :p Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ech morze plaża wypoczywajcie :lol: Quote
Anetka83 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 co tam nad morzem słychac ??? :razz::razz::razz: mam nadzieje że pogoda Wam dopisuje :loveu: BTW... rewelacyjne zdjęcia :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No tak jak jestem to sie ciotka posżła urlopowac :eviltong::eviltong::eviltong: Wspaniałego odpoczywania zycze !!!:loveu: Quote
asiunia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 I od Nas również-super zabawy i ślicznej pogody:loveu:wracaj wypoczęta z mnóstwem zdjęć:eviltong: Quote
anetta Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [SIZE="5"]Witojcie! :multi::multi: Wrócilismy (nie)szczęśliwi, wypoczęci i opaleeeniii :multi::multi: Z mnóstwem zdjęć, trochę filmów i jeszcze z większą ilością wspomnień. Było fantastycznie, zajefajnie, super, cool, zajedwabiście i ogólnie w deche :lol::lol::lol: :evil_lol: Mogłabym tam pobyć jeszcze troszkę :loveu: Masajek spisał się celująco :loveu: Jestem z niego bardzo dumna :loveu::loveu: Chodził z nami na plażę i pluskał się w wodzie. Nie zaczepiał piesków w celu że to on tu jest górą :multi: Ja zajmowałam się lataniem za nim i robieniem zdjęć :evil_lol::evil_lol: Ale nie tylko mu :cool3: Mieszkaliśmy 5 km. od Łeby, we wsi Żarnowska. W domku o nazwie Dwa Kamienie. Miejsce rewela, cisza, spokój. Taka wiocha. Dopiero tutaj mogliśmy odpocząć od zgiełku jaki był w Łebie. A tam kosmos :-o Po prostu to co się tam działo przeszło moje oczekiwania :evil_lol: Ludu jak mrówków :crazyeye: Uszatek był taką małą atrakcją :evil_lol: Zwłaszcza dla dzieci :lol: Dorośli też zwracali uwagę. Ogólnie jest długi, słodki i ma duże uszy :lol::lol: Pogoda fantastyczna :loveu::loveu: Wtrafiliśmy w nią idealnie. Jedynie w przedostatni dzień padało. A tak to dzień w dzień na plaży i byczenie się. Mmmmmmmmm :loveu: Musieliśmy nawet jeden dzień sobie odpuścić od opalania bo już nie mogliśmy siedzieć na słoneczku :cool1: I pojechaliśmy na Wydmy :multi: :evil_lol: Niestety bez Uszatego, ale dobrze że go nie wzięłam bo padł by mi, no i nie mogłabym wrócić z nim przez plażę bo tam jest zakaz. C.d.n bo mi się w poście emoty nie mieszczą :evil_lol: Quote
anetta Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Ale za to że nie wszędzie z nami chodził zrekompensować mu musiałam spacerkami których miał duużo i mnóstwo ruchu :crazyeye: Biegał jak szalony za piłą i patyczkami. Poznawał nowych kumpli w wiosce, na szczęście wszystkie były pozytywnie nastawione. Był tam taki jeden wielki mix Tosy Inu, puszczany luzem :shake: Ale nic groźnego się nie stało...na szczęście :cool1: Tamten to by mi Usztaego wciągnął nosem :cool1: Poznał krowy, kunie, kozy...:p Kozy widział po raz pierwszy :evil_lol: (uwiecznione na filmie) Byliśmy w wesołym misteczku :evil_lol::evil_lol: Bawiliśmy się przednio :evil_lol: Oszalałam i poszłam na Extrem'a :mdleje: Mam film. Szaleństwo :cool1: Nigdy więcej :lol: Jak zeszłam to ręce mi się trzęsły a nogi miałam jak z waty :roll: Byłam jeszcze na samochodzikach :evil_lol: Kierowałam ale żyje :evil_lol: Stołowaliśmy się z Barze pod Strzechą. Jedzonko pycha i niedrogo. Wtrafiliśmy tam przypadkiem i tak przez cały pobyt w Łebie tam jedliśmy :sabber: Co tam jeszcze...? hmmmmmm. No te Wydmy robią wrażenie. Trzeba kilka kilometrów przejść, można melexem lub rowerem dojechać za opłatą oczywiście ;) Ale sympayczniej jest piechotką, można przy okazji oglądać Słowiński Park Narodowy. Ach, się rozpisałam :mdleje: No ale tak to jest jak chce się podzielić z kimś wrażeniami :loveu: A z mniej przyjemnych informacji to Kaja ma się coraz gorzej :( Zrobiła sobie krwiaka na głowie...Musiała uderzyć się o podłogę i zrobiła jej się gula z boku głowy :( Wetka trochę odsączyła krew ale nie wszystko. Ehhhhh....:( W dzień śpi a w nocy buszuje i daje koncerty. Quote
anetta Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Zdjęcia będą chronologicznie. Od pierwszego dnia do ostatniego :p Pierwszego dnia poszliśmy na plażę od strony Portu. Znalezliśmy odpowiednie miejscówkę gdzie można było wpuścić Masajka do wody i żeby się nie utopił :evil_lol: Quote
anetta Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Gremliny są wśród nas :turn-l: Piesek który przyczepił się do nas i nie chciał odejść :evil_lol: Wyprowadził nas z plaży, miło z jego strony :lol: Quote
Recommended Posts