Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mudik, hahah, widzę że to już takie zboczenie u Cię :evil_lol::evil_lol:

Dziekujemy wszystkim :loveu:

Wczoraj przeszłam samą siebie :evil_lol:
Kto potrafi zgubic most?? Oczywiście ja :diabloti: Tak, tak, nie mogłam znaleźć mostu przez który musiałam przejechać na rowerze :evil_lol: Byłam prawie przy miejscu gdzie ma powstać nowy most :errrr::errrr: Chciałam juz się przeprawić nowym mostem na drugą stronę :diabloti: CAŁE SZCZĘŚCIE miałam mapkę :lol::lol: i zawróciłam...:lol::lol: Po znalezieniu mostu :evil_lol: (hahahahaha, jak to brzmi:roflt:) czekała mnie przeprawa. A to nie lada wyczyn, bo ten most nie jest przyjacielem rowerzysty :cool1:
Pędzące samochody tuż obok mnie, Wisła daleko w dole, latarnie na środku :roll::roll:...W sumie nie mam jakiegość dużego lęku wysokości, ale ta przeprawa dała mi w kość :siara: Jedynie nie mogłam patrzeć w dół :siara: Mówiłam sobie - "za chwilę będziesz na drugiej stronie, nie patrz w dół, za chwilę będziesz na drugiej stronie, nie patrz w dół, uwaga, latarnia ...:diabloti:"
Ale żyję :multi::evil_lol:
Zobaczcie, most w stolicy DEKADA �ENADA: �enady z dekady - antyrowerowy most Grota :angryy:

Posted

Hihi ja jeżdżę sobie tym mostem do Warszawy (samochodem) i nie jest taki zły :diabloti: Ale rower nie jest moim przyjacielem więc nie znam Warszawki od tej strony :eviltong: Ale widzę, że Ty się wkręciłaś :cool3: nawet podpis masz w temacie! :evil_lol:

Hihi Masaj władca piłek, że też mu się ją chciało aportować pod górkę :eviltong: Bezik by w połowie się zatrzymał i zaczął na mnie szczekać żebym mu stamtąd ją rzuciła :eviltong:

Posted

Ja też nigdy nim nie jeździłam, tylko samochodem lub autobusem.
Banerek sama wymyśliłam :lol::lol: A rower bez koła to moje dzieło :evil_lol:
Taka mała reklama:evil_lol::eviltong:

Bezik by w połowie się zatrzymał i zaczął na mnie szczekać żebym mu stamtąd ją rzuciła

Hhahaah, w końcu to terrier :diabloti: Inny tok myślenia od pastucha :evil_lol::evil_lol::lol:

Widzieliście ducha MJ? :crazyeye:
Przypadkiem nagrano ducha Michaela Jacksona?- Onet.pl - Wiadomości -06.07.2009
Aż mnie ciary przeszły.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Warszawa chyba w ogole jakos nie jest dla rowerow? a moze kiedys nie byla..

jest jest - mamy coraz wiecej sciezek rowerowych a to juz o czyms swiaczy. Ciezko nagle w calym miescie wybudowac km sciezek, ale dobrze wiem, ze przy wielu projektach robi sie teraz sciezki;)

Posted

Co do warszawskich mostów, to za dużo wypowiedzieć się nie mogę, bo samochodem to jeździmy zazwyczaj tylko po Bemowie.. :evil_lol: i mostów tam nie mijam :evil_lol: Ale mam nadzieję Anettko, że spotkamy się na wystawie warszawskiej? :cool3: w który dzień będziesz?:)

zdjęcia na wstecz widziałam...kurna, fajnie na tych fortach bema jest :loveu:

Posted

Basia i Bzikowa, planowałam być cały weekend, ale w ndz. mi wypadło spotkanie i będę tylko jutro. Co się dobrze złożyło bo muszę się z KaVangą spotkać (interesy :evil_lol:).
Jeśli dobrze rozumiem z Bzikową się nie zobaczę? :( Basia, poślię Ci na pw mój nr. w razie czego jak byśmy się nie odnalazły :lol:

agaciaaa napisał(a):
http://img23.imageshack.us/img23/5918/dscf5290.jpg haha jaka mina :evil_lol: co on węża udaje? :evil_lol:

http://img200.imageshack.us/img200/271/dscf5315n.jpg bardzo fajna fotka :p

Jak Masajos dzielnie wbiega pod górkę :lol:

Hhahaha, pomału się przeistacza :evil_lol:

Dzięki :p

diabelkowa napisał(a):
http://img200.imageshack.us/img200/271/dscf5315n.jpg fajna ta fotka :diabloti:

:p

Posted

anetta napisał(a):

Jeśli dobrze rozumiem z Bzikową się nie zobaczę? :(

No niestety nie...
Byłam dziś parę godzin popatrzeć na rodezjana znajomej i spotkać się z inną znajomą, będę w niedzielę oczywiście no bo terierki, ale jutro nie mogę być :shake:

Posted

No hej.

Niedziela zupełnie nie udana:shake: Miałam się spotkać ze znajomymi i nie wypaliło, a że miałam się z nimi spotkać to nie pojechałam na wystawę :shake: A jak się dowiedziałam to było już za późno żeby jechać na Gwardię :roll: Nie opłacało mi się jechać tam na godzinę czy 1,5 :shake:
Ogólnie jest do de :cool1:

Mówisz masz. Co prawda nie Uszaty ale równie słodki :eviltong::evil_lol:

:loveu:

Posted

Bez jakichś szczególnych zmian, na noc dostaje leki uspokajające bo nie da się inaczej :roll:

Bzikowa, a tutaj :lol::lol::lol::lol::lol:

:loveu::lol::loveu:

W piątek była taka nawałnica że nie dojechałam metrem do pracy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Po powrocie do domu dowiedziałam się co się działo na południu Wawy :crazyeye: Stacje zalało. Ulice zalało, jeziora się porobiły:razz:
I miałam dzień wolny :evil_lol::multi::evil_lol:

Posted

Prawda że słodki?? :loveu::loveu::lol:

Ja nie mogę, co za pogoda, dziś wrócilismy ze spacerku cali mokrzy. Szły takie dwie zmokłe kury, znaczy się ja i uszaty :evil_lol::evil_lol:
Byłam pewna że ta chmurka którą widziałam przejdzie sobie boczkiem :siara: :drinking: Ani kaptura, ani parasolki :siara: Ściana deszczu.
A jeszcze jak biegliśmy to Uszaty zgubił swoją nową nie piszczącą już (prawie):mad: piłeczkę którą dostał odemnie a ja od KaVangi. No to fru, cofamy się w tym deszczu, mówię gdzie aporcik, szukaj aporcika, a ten głuuchyyyy :evil_lol: :diabloti: Woda mu się do uszu pewnie napała :evil_lol::evil_lol: W końcu prawie sama musiałam jej szukać w tej ulewie :diabloti: Wrażenia bezcenne! :diabloti: :diabloti:
A jaki był uchachany jak ją znalazłam.

Za tydzień idę na urodziny Tosi, już pierwsze :crazyeye: A co dopiero się urodziła :cool1: Ja nie wiem gdzie ten rok mi uciekł...???? :cool1:

Byłam na Epoce Lodowcowej III :lol: Fajny film :lol::lol::lol: Chociaż poprzednie części były lepsze.
A żeby tego było mało w tym tygodniu czeka mnie koncert Jacko :multi::multi::multi::multi: Już się nie mogę doczekać!
Aaaaaaaaaa :sweetCyb: