Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wchodzę po dłuuuugiej przerwie a tu takie cudne foty, kocham takie kocie kolory, ten ciemniejszy prawie jak mój Dymeczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:(tęsknię za nim:placz::placz:)

zdrówka dla Kajuni i gratki wygranej!
P.S Ja też mam ślub 20 czerwca......swój własny hihihihih:evil_lol::evil_lol::lol:

Posted

Mudik napisał(a):

P.S Ja też mam ślub 20 czerwca......swój własny hihihihih:evil_lol::evil_lol::lol:

No to szczere gratulacje :Rose:

Kajutek jest kochana, proszę ugłaskać ja ode mnie. A ile ona ma juz latek? No i prawie wszystkie ząbki :multi: (mola Lamcia miała 13-14 lat i też jeszcze ząbków nie gubiła)

A Wampirek śliczniasty :loveu:

Posted

Hej, hej, hej wszystkim.

Bzikowa, hahhaah, nieee :evil_lol: Na szczęście :evil_lol:

Anetka, Ty żyjesz :crazyeye: :evil_lol::multi:

Jamnicze, czarnulka wygłaskana.
Właśnie zdałam sobie sprawę że już 7 czerwca będzie 16 :placz:
Ząbki, fakt, ma ich prawie wszystkie, jedynie 4 musiały być wyrwane. 3 trzonowe były wyrywane już daawno temu bo pod zębami zrobił się ropień. A jeden (przedni) tylko dlatego że się ukruszył od uderzania głową w podłogę :roll: i woleliśmy go usunąć niż go zostawić. I to było w tym roku przy okazji gdy miała czyszczone zęby.
Muszę powiedzieć że naprawdę, ząbki to ona ma w dobrej kondycji :)

Gorzej z jedzeniem. Kiedyś kilka sekund i jedzenia nie było.
Teraz trzeba mieć do niej dużo cierpliwości :roll::roll:
W tej chwili do jedzenia muszę dodawać jej wspomagacze :evil_lol::evil_lol: bo czarnulka nie czuje że w misce coś jest. No to najpierw była parówka...teraz parówka już nie wystarcza :diabloti: Stoi nad michą i nic. Czasami skubnie 2-3 chrupki i koniec.
Więc zaczęłam jej dodawać kiełbasę :evil_lol: Zjada, ale też potrzebuje trochę czasu aby do miski się przyssać :evil_lol: Czasami zjada wsio, a czasami zostawia, więc micha ląduje na półce bo wiecie....licho nie śpi :diabloti: i czatuje :diabloti::diabloti: Nie raz wykorzystało sytuację naszej nieuwagi :mad::diabloti::evil_lol:

Diabeł, no trochę dziwny;) W sumie nie będę go nosić bo nie ma cyferek, ale może na jakieś ekstra wyjścia się przyda jako ozdoba :evil_lol:

Rinuś, czyja? Licha :evil_lol:

Duże gratulacje Mudik :loveu:

A licho wygląda tak.

Posted

hehe nie no swietne:evil_lol: :evil_lol:

Pancia nie pozwlala psu sznureczka gryźć:mad:

ja mam podobnie z dyskami:lol: tez sie wydzieram zeby nie gryzl jak juz zlapie, ale to nic nie dociera do tego pustego łba:diabloti:

Posted

Oj, biedny Kajutek... Przytul ją ode mnie :calus:
A z tym jedzeniem... Próbowaliście karmić ją z ręki? Może sprawniej by staruszce poszło?

Posted

betty_labrador napisał(a):

powiedz mi, w ktorej karmie i kiedy byla ta obróżka z ROyala? bo nic o tym nie wiem :cool1:

to chyba nie jest obróżka tylko adresówka zapinana do obroży ;)

Anetko, mam nadzieję, ze widzimy się na Warszawskiej - będę w sobotę najprawdopodobniej ;)

A Kajunia - starość ma swoje prawa, dobrze że narządy w dobrym stanie, żadne straszne choróbsko jej nie dręczy i nie wyniszcza..

Posted

[SIZE="3"]16!!
Dziś Kaja skończyła tyle latek :loveu::loveu::loveu:
:new-bday:
:laola: Moje słoneczko od 7.06.93r. :loveu:

Betty, oczywiście że to adresatka na rzep a nie obroża ;)

Justa, jeśli tylko będę mogła to oczywiście się widzimy na wystawie :multi:
Co do narządów, to nie jest tak dobrze. Chora wątroba, serce...:shake:
Ale trzyma się malutka :loveu:
Była pare dni temu u lekarza, dostała kolejne proszki o dziwnych nazwach, nawet nie potrafie ich napisać :evil_lol:
Te chodzenie w kółko to prawdopodobnie przez ucho wewenętrzne.
Dostała prochy na uspokojenie, bo przez to że ma ograniczone widzenie jest nerwowa, zwłaszcza przed nocą :shake: W najgorszych przypadkach potrafi wyć.

Asia :-(:-( zobaczyłam podpis :placz: Strasznie jest mi przykro....
Karmimy ją z miski, z tym że michę trzymamy pod pewnym kątem, lepiej jej się je.

Witam wszystkich.

Posted

Rany to już 16 latek, piękny wiek!!! Wszystkiego naj dla Kajuni, przede wszystkim żeby zdrówko jak najdłużej dopisywało :loveu: Ucałuj staruszkę ode mnie i przekaż najlepsze życzenia ;)