Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']

Oj nie wiem :shake: Praktycznie nie oglądam teraz Tv :shake: A w jakie dni to jest?

Taaak? :cool3: Hmmm, a kiedy dokładnie? Można by było :cool3:

hmm.... jakby to napisać, ja będę jakoś od 19/20 czerwca w Wawie, bo 20 gramy ze Zmysłem na Dorożkarni ;) a potem zostaje na 2-3 dni w Wawie jeszcze :)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

anetta napisał(a):
Jakby się kto pytał to żyjemy :evil_lol:

Psich (swoich) fot ni mo, ale mam z wypadu z zeszłego :evil_lol: tygodnia pod Wawę do znajomej. Chcecie?
A może chcecie z wycieczki rowerowej po Wawie z majówki? :evil_lol:

No ja sie zastanawialam czy zyjecie :P

Dawaj wszystkie fotki :D

Kaja sie cos ulozyc nie moze :-(

Posted

Mati, no zobaczy się, bo jak już u Cię pisałam 20go wesele, następnego dnia odsypianie, a może poprawiny :evil_lol: a potem zaczyna się następny tydzień...:roll: Chyba że sobie wolne zrobię w pon. :evil_lol:

Deer, :shake: Nie to że się nie może ułożyć :shake: Ona tak chodzi w kółko :roll::shake: Potrafi tak bardzo długo, aż w końcu jest tak zmęczona że pada z nóg i leży na podłodze...Albo co gorsza zaplącze się przy jakimś meblu i potrafi wyć :roll: Czego nigdy nie robiła w swoim życiu...Kiedyś wlazła pod mały stolik (kawałek widać go na filmie, czarna noga) i nie mogła wyjść, całe szczęście byliśmy w domu. Dla zdrowego psa jest to ułamek sekundy podnieść łapę i wyjść spod stolika a ona tam siedzi i piszczy lub wyje...bo nie potrafi wyjść...
Dlatego musielimy ją zabrać jak jechaliśmy na Wielkanoc do dziadków. Strach ją zostawiać samą w chałupie :roll:
Mam jeszcze jeden film ale nie mogę go wgrać. Jutro spróbuję.

Agaciaa, robią się :evil_lol:

Posted

Trochę mi się zakoci blożek :loveu:
Są to zwierzaki mojej znajomej u której byłam w zeszły tydzień na grillowaniu :evil_lol: Znajomej nie widziałam ładnych parę lat a ona zdążyła się dokocić i zapsić :evil_lol::evil_lol: oraz zaTeZecić :evil_lol::evil_lol: W czerwcu bierze ślub :)

W rolach głównych :p
Wampir. Tego będzie najwięcej bo jest bardziej towarzyski ;)

Demon.

Są to bracia :loveu: Wg. mnie są przepiękni, zwłaszcza Wampirek, dymne cudo :loveu::loveu:

Oraz psica Strzyga.

Sucz ma szczęście. Wielkie szczęście. Miała zostać utopiona z reszą sióstr z miotu, ale chłop się pomylił i myślał że jest psem i tak się uchowała :loveu:

C.D.N
:evil_lol:

Posted

20 to ja też nie mogę :diabloti: toć napisałem, że gramy spektakl ze Zmysłem 20 :eviltong: no ale potem zostaje na 2-3 dni w Wawie jeszcze :eviltong:

Posted

Po wyjściu z lasu był taki widok :loveu::loveu:

Pem?! na wiosce? Albo zwykły koondelberry niesamowicie podobny do pema:cool3:

END :eviltong:

Chociaż nieee! Pokaże wam jak zwierzaki wyglądały w dziecieństwie :lol::lol: hahaah :lol:

Posted

Niestety tylko małą Strzygunie zobaczycie :shake: Pozostałe foty nie chcą się zapisać na kompie :-(

:loveu:

A z nowości co u nas to wygrałam damski zegarak z promocji Petitki Lu Go :lol::lol: Hhahaha. W kwietniu wysłałam kod z opakowania, tak od niechcenia :lol::lol: I po dwóch czy trzech dniach telefon że zostałam wylosowana a na domiar tego nie musiałam mieć paragonu który był potrzeby żeby potwierdzić że się kupiło ciasteczka :crazyeye: :lol::lol: Powiedziałam babeczce że nie mam paragonu a ona że nie muszę mieć bo znalazłam się wśród tych którzy nie muszą go posiadać :crazyeye::evil_lol::evil_lol: Głupi to zawsze ma szczęście :evil_lol:
No i pare dni temu zegarek przyszedł, zupełnie o nim zapomniałam, przychodzę do domu a tu paczka, myślałam że to coś z Bazarku, ale jakoś sobie nie przypominałam żebym coś większego kupowała.
:evil_lol: A ten zegarek to nie byle co :cool3: Fossil, w sumie nie słyszałam o tej firmie ani razu :lol: Ale poczytałam sobie w necie :evil_lol:
Niezłe cacko, Lu Go się postarało :razz: Ze wszystkim , gwarancja, instrukcja :crazyeye:

Posted

Biedna Kajka ... żal mi jej :-( Dobrze, że się nią tak opiekujecie.

Fajne foty (tylko szkoda, że bez Masaja i Kajuszki :mad:), zwłaszcza kocury mają super imiona he he :evil_lol:

No nie mogę, na ciasteczkach się dorobiła :eviltong::eviltong: Cieszę się, może mi też kiedyś obżarstwo na dobre wyjdzie :evil_lol:

Posted

Biedna Kajka ... żal mi jej

:( No niestety....starość....

Co do ciasteczek...to spróbuj :lol::lol: Tylko wiesz, to musi być tak od niechcenia :evil_lol:

Dzięki za gratulacje dziewczyny :lol::lol::lol:
Zegarek wygląda tak ES1742 FOSSIL

Co do kota to Wampirek jest wspaniały, takiego kota z takim charakterem to mogę mieć :evil_lol: Po prostu z tym maluchem można zrobić wszystko, nie ugryzie, nie podrapie :crazyeye::loveu::loveu: Miziasty że hej.

Udało się wgrać drugi film z Kają :)
Wrzuta.pl - DSCF4798

Uszaty pojechał się działkować więc pojechałam sobie po dwutygodniowej przerwie na rowerek :multi: Tak lajtowo, 30 km :evil_lol::evil_lol: Nie wzięłam aparatu...a szkoda bo boćka widziałam :evil_lol: I chyba tego rudasa co chiał kiedyś ze mną wracać do domu na rowerku :evil_lol:

Foty z wczorajszego wieczornego spacerku. Żeby nie było że nie ma Uszatego :diabloti: Było cholernie zimno, wróciłam z zamarzniętymi dłońmi :crazyeye: :evil_lol:

:evil_lol:

Chciałam zaznaczyć że on tu jest po paru sesjach coatfurminatorowania :cool3: Wspaniałe jest te urządzenie.

Lecę na :painting:

Posted

Super foty szalejącego Uszatka:loveu:

Zegarek też fajny ale mam nadzieję, że nie walnęli Ci gdzieś na nim wielkiego napisu np LU :evil_lol: :eviltong: