Matusz Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='anetta'] Oj nie wiem :shake: Praktycznie nie oglądam teraz Tv :shake: A w jakie dni to jest? Taaak? :cool3: Hmmm, a kiedy dokładnie? Można by było :cool3: hmm.... jakby to napisać, ja będę jakoś od 19/20 czerwca w Wawie, bo 20 gramy ze Zmysłem na Dorożkarni ;) a potem zostaje na 2-3 dni w Wawie jeszcze :) Quote
taxelina Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 anetta napisał(a):Jakby się kto pytał to żyjemy :evil_lol: Psich (swoich) fot ni mo, ale mam z wypadu z zeszłego :evil_lol: tygodnia pod Wawę do znajomej. Chcecie? A może chcecie z wycieczki rowerowej po Wawie z majówki? :evil_lol: No ja sie zastanawialam czy zyjecie :P Dawaj wszystkie fotki :D Kaja sie cos ulozyc nie moze :-( Quote
agaciaaa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Bidulka Kaja... Dawaj foty, jakiekolwiek :lol: Quote
anetta Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Mati, no zobaczy się, bo jak już u Cię pisałam 20go wesele, następnego dnia odsypianie, a może poprawiny :evil_lol: a potem zaczyna się następny tydzień...:roll: Chyba że sobie wolne zrobię w pon. :evil_lol: Deer, :shake: Nie to że się nie może ułożyć :shake: Ona tak chodzi w kółko :roll::shake: Potrafi tak bardzo długo, aż w końcu jest tak zmęczona że pada z nóg i leży na podłodze...Albo co gorsza zaplącze się przy jakimś meblu i potrafi wyć :roll: Czego nigdy nie robiła w swoim życiu...Kiedyś wlazła pod mały stolik (kawałek widać go na filmie, czarna noga) i nie mogła wyjść, całe szczęście byliśmy w domu. Dla zdrowego psa jest to ułamek sekundy podnieść łapę i wyjść spod stolika a ona tam siedzi i piszczy lub wyje...bo nie potrafi wyjść... Dlatego musielimy ją zabrać jak jechaliśmy na Wielkanoc do dziadków. Strach ją zostawiać samą w chałupie :roll: Mam jeszcze jeden film ale nie mogę go wgrać. Jutro spróbuję. Agaciaa, robią się :evil_lol: Quote
anetta Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Trochę mi się zakoci blożek :loveu: Są to zwierzaki mojej znajomej u której byłam w zeszły tydzień na grillowaniu :evil_lol: Znajomej nie widziałam ładnych parę lat a ona zdążyła się dokocić i zapsić :evil_lol::evil_lol: oraz zaTeZecić :evil_lol::evil_lol: W czerwcu bierze ślub :) W rolach głównych :p Wampir. Tego będzie najwięcej bo jest bardziej towarzyski ;) Demon. Są to bracia :loveu: Wg. mnie są przepiękni, zwłaszcza Wampirek, dymne cudo :loveu::loveu: Oraz psica Strzyga. Sucz ma szczęście. Wielkie szczęście. Miała zostać utopiona z reszą sióstr z miotu, ale chłop się pomylił i myślał że jest psem i tak się uchowała :loveu: C.D.N :evil_lol: Quote
taxelina Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 anetta napisał(a): C.D.N :evil_lol: Eeee? tylko 3 zdjecia i juz? :( Quote
agaciaaa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 anetta napisał(a):oraz zaTeZecić :evil_lol::evil_lol: Ciekawe określenie :cool3: :evil_lol: Zwierzyniec bardzo fajny, ale fot mało :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Biedna Kaja:-( http://img38.imageshack.us/img38/912/dscf5063.jpg ale cudo:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: wiecej fotek poprosze Quote
Matusz Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 20 to ja też nie mogę :diabloti: toć napisałem, że gramy spektakl ze Zmysłem 20 :eviltong: no ale potem zostaje na 2-3 dni w Wawie jeszcze :eviltong: Quote
anetta Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 :hand: Aha, żeby tego było mało to do tego zwierzyńca należy jeszcze qń :loveu::loveu: Wlazł kotek na....drzewo :evil_lol: Quote
anetta Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Wygrzewanko :p Oraz jak przystało na młodzieniaszki, zabawa. Quote
anetta Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Kociambrów wystarczy :eviltong: Czas na Strzygę, ale to za momencik. Quote
anetta Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Po wyjściu z lasu był taki widok :loveu::loveu: Pem?! na wiosce? Albo zwykły koondelberry niesamowicie podobny do pema:cool3: END :eviltong: Chociaż nieee! Pokaże wam jak zwierzaki wyglądały w dziecieństwie :lol::lol: hahaah :lol: Quote
anetta Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Niestety tylko małą Strzygunie zobaczycie :shake: Pozostałe foty nie chcą się zapisać na kompie :-( :loveu: A z nowości co u nas to wygrałam damski zegarak z promocji Petitki Lu Go :lol::lol: Hhahaha. W kwietniu wysłałam kod z opakowania, tak od niechcenia :lol::lol: I po dwóch czy trzech dniach telefon że zostałam wylosowana a na domiar tego nie musiałam mieć paragonu który był potrzeby żeby potwierdzić że się kupiło ciasteczka :crazyeye: :lol::lol: Powiedziałam babeczce że nie mam paragonu a ona że nie muszę mieć bo znalazłam się wśród tych którzy nie muszą go posiadać :crazyeye::evil_lol::evil_lol: Głupi to zawsze ma szczęście :evil_lol: No i pare dni temu zegarek przyszedł, zupełnie o nim zapomniałam, przychodzę do domu a tu paczka, myślałam że to coś z Bazarku, ale jakoś sobie nie przypominałam żebym coś większego kupowała. :evil_lol: A ten zegarek to nie byle co :cool3: Fossil, w sumie nie słyszałam o tej firmie ani razu :lol: Ale poczytałam sobie w necie :evil_lol: Niezłe cacko, Lu Go się postarało :razz: Ze wszystkim , gwarancja, instrukcja :crazyeye: Quote
Bzikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Biedna Kajka ... żal mi jej :-( Dobrze, że się nią tak opiekujecie. Fajne foty (tylko szkoda, że bez Masaja i Kajuszki :mad:), zwłaszcza kocury mają super imiona he he :evil_lol: No nie mogę, na ciasteczkach się dorobiła :eviltong::eviltong: Cieszę się, może mi też kiedyś obżarstwo na dobre wyjdzie :evil_lol: Quote
taxelina Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 http://img38.imageshack.us/img38/1131/dscf5087m.jpg slodziak :D Quote
agaciaaa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Pokaż ten zegarek :cool3: no i gratulacje ;) http://img39.imageshack.us/img39/8066/dscf5085.jpg świetny jest ten kot :loveu: Choć i tak wole psy :lol: http://img38.imageshack.us/img38/6505/sv103766.jpg cuuudna :loveu::loveu::loveu: Widoczki super :) Quote
anetta Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Biedna Kajka ... żal mi jej :( No niestety....starość.... Co do ciasteczek...to spróbuj :lol::lol: Tylko wiesz, to musi być tak od niechcenia :evil_lol: Dzięki za gratulacje dziewczyny :lol::lol::lol: Zegarek wygląda tak ES1742 FOSSIL Co do kota to Wampirek jest wspaniały, takiego kota z takim charakterem to mogę mieć :evil_lol: Po prostu z tym maluchem można zrobić wszystko, nie ugryzie, nie podrapie :crazyeye::loveu::loveu: Miziasty że hej. Udało się wgrać drugi film z Kają :) Wrzuta.pl - DSCF4798 Uszaty pojechał się działkować więc pojechałam sobie po dwutygodniowej przerwie na rowerek :multi: Tak lajtowo, 30 km :evil_lol::evil_lol: Nie wzięłam aparatu...a szkoda bo boćka widziałam :evil_lol: I chyba tego rudasa co chiał kiedyś ze mną wracać do domu na rowerku :evil_lol: Foty z wczorajszego wieczornego spacerku. Żeby nie było że nie ma Uszatego :diabloti: Było cholernie zimno, wróciłam z zamarzniętymi dłońmi :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Chciałam zaznaczyć że on tu jest po paru sesjach coatfurminatorowania :cool3: Wspaniałe jest te urządzenie. Lecę na :painting: Quote
taxelina Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 anetta napisał(a): http://img37.imageshack.us/img37/43/dscf5122.jpg No tutaj to go prawie nie ma :P Quote
Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:eee no niezły zegareczek bowski kocio http://img39.imageshack.us/img39/8435/dscf5060.jpg[/FONT] Quote
Bzikowa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Super foty szalejącego Uszatka:loveu: Zegarek też fajny ale mam nadzieję, że nie walnęli Ci gdzieś na nim wielkiego napisu np LU :evil_lol: :eviltong: Quote
Anetka83 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 przyszłam się przywitac po długiej nieobecności :loveu: Quote
agaciaaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 No no fajny zegareczek, a jaka cena :cool3: niezła ta nagroda Ci się trafiła :lol: http://img30.imageshack.us/img30/5813/dscf5119.jpg :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts