Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej :p

Odkurzamy galeryjkę. Witamy wiosennie z nowymi, świeżutkimi i cieplutkimi foteczkami :loveu:
Dziękuję za życzonka. Ja wstawiłam dla was karteczkę tam na górze :lol:

Wiedziałam że Masaj wam się spodoba :multi::evil_lol:

Ala, a co tam jest?

Posted

Wielkanocny spaceros z Kają :loveu:

Najmłodsza Toś.

Ala zdziwiona sytuacją :evil_lol:

No bo kto powiedział że staruszki nie mogą w wózku jeździć? :eviltong:

Spacerować można na różne sposoby. O!

Pomocnik Boruca :evil_lol:

Posted

Spacerować można też i tak :cool3:

Albo tradycyjnie

:lol::lol: To są dwaj kumple uszatego :lol: Niespodziewane spotkanie, bo jeden mieszka pare bloków od nas i widzą się na działkach a drugi gdzieś indziej ale też w okolicach Bielan :lol: Często ten drugi jest pod opieką właścicielki pierwszego (chyba Deko się zwie :evil_lol:) który mieszka obok nas :evil_lol::evil_lol:
To są bracia. Uczę się ich odróżniać od siebie :evil_lol: Są niemal identyko :lol:
Masaj jak ich widzi to leeeci do nich, płaszczy się przed nimi, brzuch pokazuje, liże po uszach (gdy dosięgnie :evil_lol:) :crazyeye:

Posted

Cześć Mati :multi:
No, to był dla niej długi spacerek, ale tak naprawdę długi nie był ;) ona w ogóle nie wychodzi na takie eskapady :shake:
Wyjątkowo teraz była na spacerku. Musieliśmy ją zabrać do dziadków bo w domu mogłaby sobie coś zrobić :roll::shake:
Wózek nie był do końca dobry, bo była w nim zdezorientowana i się stresowała i w końcu była niesiona na rękach lub szła sama pare kroków i znowu na rączki.
Do dziś bolą mnie ręce od noszenia :cool1:

Po przyjściu w końcu padła. U dziadków nie ma posłania więc położyła się w końcu na dywanie....

Posted

Ależ ona słodko tu wygląda :loveu:
http://img168.imageshack.us/img168/1976/dscf4876.jpg

Oj, wiem jak mogą ręce boleć od noszenia jamnika. jak swojej osuwałam mleczne kły (paskudy nie chciały same wypaść :mad:) to jakoś nie pomyślałam, że to będzie pod całkowitą narkozą, no i poszłam sama - toteż sama musiałam ja przydźwigać do domu, na dodatek co jakiś czas patrząc, czy język zwisa, bo wet mnie nastraszył, że może wpaść do środka i sie pies udusi :shake:

Posted

http://img245.imageshack.us/img245/423/dscf4883.jpg :evil_lol:

http://img168.imageshack.us/img168/1976/dscf4876.jpg :evil_lol::evil_lol:

ta to wie jak się w życiu ustawić :lol:

pozdrawiamy :loveu:
nadrobimy wszystkie zaległości jak tylko się uporam z tą :zly7: maturą...

Posted

Agaciaa, nie było, został w domu. Rąk mi zabrakło żeby i jego zabrać do dziadków ;)
Ale zrekompensowałam mu to wypadem do lasu w Lany Poniedziałek :multi:

Dobcia, :evil_lol: Ala za blisko niej stanęła i myślę że Kaja jej nie widziała, więc Ala była bardziej zdziwona :evil_lol:

Pozdrawiamy wszystkich.

Spaceros w Lany Poniedziałek :multi: Na tym spacerku złapał te małe cholerstwa :angryy::angryy: A po mnie chodził jeden :angryy: Nagle wskoczył mi na przedramię :crazyeye: :angryy: Nie wiem czy go utłukłam :roll::oops:

Mój nowy rumak :loveu::loveu::multi::multi::multi:
Nie mam jeszcze zdjęć bo dziś go odebrałam. Wygląda identylko włącznie z kolorem jak ten na focie.

W rzeczywistości jest jeszcze bardziej zajebioszczy :laugh2_2: Cudeńko :oops: