Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Helooo :multi:

hehe i co duzy piesek go nie pogryzł?

Nieee :evil_lol:

No bo Masaj to taki duzy pies

Nooo, ciałem mały, ale duszą. Oooo :cool1:

a jak tam zdrówko i seniorki ?

Dostaje proszki na lepsze krążenie i na serce.
Ma polipy w nosie i dlatego ona tak kicha :shake: Strasznie mi jej szkoda, przecież to musi ją boleć jak uderza z całej siły nosem w podłoge. Któregoś dnia akurat stała obok mnie i kuchnęła i wcelowała moją stopę i tak to poczułam :crazyeye: A co dopiero jak ona celuje w podłoge :crazyeye:

fajny mieliście spacerek

Fajny, pewnie! tylko deszcz nas popędził do domu...:nonono2:

Anetta nie mów tylko że te zdjęcia to z tego weekendu , widziałaś co u nas jest

Tak, tak, to było z tamtego weekendu. Mam jeszcze troszkę :evil_lol:
Widziałam co u was było i jest. U mnie też dużo napadało, zresztą jak w większości PL, jak nie całej :evil_lol:

no ładnie, od tej strony Cię nie znałam

:evil_lol::evil_lol: Cichaj! O cziłce pisałam :diabloti:

Matko, czy wy wiecie że mi już ten fotoszit śni się po nocach?!!! :crazyeye::crazyeye: Śniło mi się że mam już cały transfer wykorzystany i mam zapłacić ponad 100 zł :crazyeye: :diabloti::diabloti: :stupid:
To było strasznee :evil_lol: następnego dnia musiałam sprawdzić ile mam % :evil_lol:

W końcu na look4win wygrałam coś porządniejszego niż rabat czy bon na wycieczkę :diabloti: :multi::multi:
Dostanę książkę "Umiejętność obcowania z ludźmi" Bardzo się cieszę! Lubię sobie poczytać takie książki :razz:

Posted

No świetnie, miło że mi posty nie przeskakują :diabloti:

C.d do postu 5265

End.
A teraz będzie długo, długo nic :evil_lol:
Aha, jacyś starsi ludzie jechali na rowerkach. Do siebie mówili, ooo jaki smieszny :diabloti: Jak nietoperz :diabloti:
I tym optymistycznym akcentem żegnam do następnego weekendu :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']W końcu na look4win wygrałam coś porządniejszego niż rabat czy bon na wycieczkę :diabloti: :multi::multi:
Dostanę książkę "Umiejętność obcowania z ludźmi" Bardzo się cieszę! Lubię sobie poczytać takie książki :razz:

Noo to gratulacje :) Ja już sobie odpuściłam, wygrałam tam książkę jakieś... hmmm 2 lata temu? Mniej więcej. I nigdy jej nie dostałam :roll: Wprawdzie mieli wtedy jakiś przestój, ale napisali na maila, żeby czekać cierpliwie, bo nagrody dojdą do wszystkich. Taaaa jakoś strasznie długo już idą :cool3:

Te fotki to jakieś takie bardziej jesienne niż zimowe :lol:

http://images24.fotosik.pl/324/3ceb6105e392fcd3.jpg gdzieś Ty mu tą piłke rzucała? :evil_lol:

http://images24.fotosik.pl/324/1d2e977134473b22.jpg super ruch złapany, ja tak nie umiem :roll: :lol:

Ładnie wyglądasz :)

Posted

Najbardziej zazdroszczę jesiennych fot zimą , u nas biały koszmar od trzech tygodni i jest coraz gorzej :( a u Was inny piękny świat :placz:

Fryzura super :loveu:

Miziaki dla Kajuni i Masajka , ale większe dla Kajuni ;)

Posted

Aleee pogoda dziś była :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Wszystko uwiecznione :cool3:

Dzięki wszystki za odkurzanie blożka :loveu:

Noo to gratulacje Ja już sobie odpuściłam, wygrałam tam książkę jakieś... hmmm 2 lata temu? Mniej więcej. I nigdy jej nie dostałam Wprawdzie mieli wtedy jakiś przestój, ale napisali na maila, żeby czekać cierpliwie, bo nagrody dojdą do wszystkich. Taaaa jakoś strasznie długo już idą

Oooo, no to mi minka troszke zrzedła :shake: Mam nadzieję że dostanę książeczkę.
A klikasz tam jeszcze? Czy już postawiłaś im krzyżyk na drogę?

Narzekałaś że jesienne, dziś zrobiiłam zimowe :multi: Jeah!

gdzieś Ty mu tą piłke rzucała?

On sam tam wparował :eviltong:

Z tym ruchem to sobie troszkę pomogłam :eviltong: :evil_lol:

Bianka, ni ma juz jesieni :lol::lol:

Fajnie że fryz się podoba :evil_lol:

Dziś pojechaliśmy w miejsce gdzie jeszcze nie byliśmy ani razu :cool3::cool3:
Nowe okolice, nowe ścieżki do zwiedzania :cool3: I tak wszystkich nie odkryliśmy.

To było świetne! :crazyeye:

Posted

[quote name='anetta']Oooo, no to mi minka troszke zrzedła :shake: Mam nadzieję że dostanę książeczkę.
A klikasz tam jeszcze? Czy już postawiłaś im krzyżyk na drogę?

Z tym ruchem to sobie troszkę pomogłam :eviltong: :evil_lol:

Ty pewnie dostaniesz, myśle że to przez ten przestój im się coś popier.... pomieszało :evil_lol: Co nie zmienia faktu że mnie w konia zrobili :lol:
Nie klikam :shake:

Jak? :cool3:

Ale świetne tereny!!! :loveu::loveu: i jak pięknie zaśnieżone :loveu:

http://images49.fotosik.pl/68/04dea59ea5e69770.jpg jak zwykle uszy go zdradzają :lol: