anetta Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dobrze że nie jestem osamotniona w tym temacie :roll: Laptopy?!! :mdleje: :shake: Agaciaaa, ojjj no :evil_lol: Nie umiem Ci odpowiedzieć obiektywnie :eviltong: A co do butelek... Wczoraj o mały włos bym dostała w głowe dnem z rozbitej butelki :roll: Strach chodzić do Tarasów :razz: Na szczęście dwa kawałki spadły z 1,5 m odemnie :roll: Później dopiero sobie pomyślałam że mogłam o tym powiedzieć ochroniarzowi :wallbash: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :razz::razz:też pytam o Policjanta ;) Witam się ;) U nas odkąd sąsiadka pode mną się wyprowadziła skończyły sie obiady za oknem :razz::razz: bo ona miała 2 córki , podlotki i dziewczęcia zamiast jeść , wywalały za okno :mad: Quote
basia bonnie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Oh jak to dobrze mieszkać na wsi :loveu: bez bloków ;) hehe chociaż nawet i u nas zdarzają się takie sytuacje..np. jedni sąsiedzi notorycznie wylewają na swoje podwórko jakąś dziwną wodę z jakimiś..pomyjami:niewiem: Quote
agaciaaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='anetta']Agaciaaa, ojjj no :evil_lol: Nie umiem Ci odpowiedzieć obiektywnie :eviltong: A czy ja mówiłam, że ma być obiektywnie? :eviltong::eviltong: ale sie wymigujesz od odpowiedzi :evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Aneta na pewno nie jesteś osamotniona w tym temacie, bo z taką ludzką głupotą można sie spotkać wszędzie:shake: U mnie na wsi plagą jest wyrzucanie na uliczkę popiołów z pieca, że niby po to, aby nie było ślisko, ale czego to w tych popiołach nie ma... szkło, gwoździe... Nie tylko pies może sobie łapę skaleczyć, ale samemu można sobie coś wbić w podeszwę:angryy: Quote
anetta Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 :cool3: Policjant...średnio na jeża :evil_lol::eviltong: Basia, jak na swoje podwórko to niech sobie wylewają, gorzej by było jakby wylewali na drogę po której chodzę ja i pies. Dobcia, wrzucają do pieca szkło i inne rzeczy które się nie spalą?? :crazyeye::razz: Kolejny tydzień bez zdjęć :siara: :ices_bla: Kajowe ucho wyleczone, ale za to są większe szmery w sercu. Wiosne zamawiam!!! Do kogo mam się zgłosić???:bigok: Quote
Bzikowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Policjant na pewno był szałowy tylko nam tu Anetka ściemnia :eviltong: Nie!!! Nie wiosnę!!! Wiosna = matury! Jeszcze nie chcę! :eviltong::cool1: Trzymam kciuki za Kajowe zdrowie! I Masajkowe oczywiście także ;) P.S.Zdjęcia proszę :siara: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jak się dowiesz gdzie się wiosnę zamawia daj znać :) Miziaki dla Kajuni, zdrówka dużo życzymy . Quote
Patikujek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dziędoberek, albo Dobrywieczorek:diabloti: Widzę że tu u was pusto z fotkami:shake: (tak jak u mnie):oops: Pozdrowienia dla czterołapów A co do śmieci to ja sobie chyba koło bloku wykupie teren i ogrodze ze wszystkich stron szczelnie żeby mi tam śmieci nie wpadały:shake: Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 anetta napisał(a): Basia, jak na swoje podwórko to niech sobie wylewają, gorzej by było jakby wylewali na drogę po której chodzę ja i pies. Wiosne zamawiam!!! Do kogo mam się zgłosić???:bigok: W sumie racja, oni będą mieć syf ,nie ja..:evil_lol: ale i tak jest to dla mnie głupotą:shake: kup na allegro!:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='anetta']Policjant...średnio na jeża :evil_lol::eviltong:[/quote] No nareszcie :evil_lol: chociaż szczerze mówiąc odpowiedź mnie średnio satysfakcjonuje :eviltong::eviltong: I foty chce! :p Quote
Dobcia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='anetta'] Dobcia, wrzucają do pieca szkło i inne rzeczy które się nie spalą?? :crazyeye::razz:[/quote] ano:cool1: bo przecież wywóz śmieci strasznie drogi, to bardziej opłaca się wszystko palić...:cool1: U mnie jest wiosna:) przynajmniej na razie:cool3: Quote
anetta Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 :evil_lol::evil_lol: Mówie prawdę o policjancie :krolik::lilangel::saint1: Jeszcze nie wiem do kogo mam się zgłosić po panią wiosnę.... Basia, mówisz żeby na allegro? :cool1: Hmmmm. W sumie to tam można chyba wszystko kupić :siara: :evil_lol: Dobcia, widziałam :diabloti: I zima mnie przywitała :placz: Pati, to musiałby być spory teren, bo w końcu też pieska trzeba wybiegać :p A gdzie on teraz ma biegać? po sar....trawnikach?:evil_lol: Dziękujemy za zdrówka. Zdjęć niet :eviltong: Chyba do weekendu musicie poczekać. Ciau :scared: Quote
Bzikowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Nie! Tylko nie wiosna! Wiosna = matura :cool1::placz: Wstrzymaj się z tym zakupem na allegro do wakacji co :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Bzikowa']Nie! Tylko nie wiosna! Wiosna = matura :cool1::placz: Wstrzymaj się z tym zakupem na allegro do wakacji co :evil_lol:[/quote] Oj tam:diabloti: od maturki nie uciekniesz, a czym prędzej ją zdasz, to tym prędzej będą wakacje:loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 zdjec dawno nowych nie bylo....:eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='anetta']Zdjęć niet :eviltong: Chyba do weekendu musicie poczekać.[/quote] Już weekend :diabloti: Quote
anetta Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 No, więc wstawiam :evil_lol::evil_lol: Bzikowa, matura to tylko taki większy sprawdzian:evil_lol: Nie bój żaby. Wczoraj było tak pięknie :loveu: Byłam w Ogrodzie Saskim a tam tyle ludu :crazyeye::crazyeye: Niedaleko mnie chodziła sobie dziewczynka z cziłką (muszę wam powiedzieć że była śliczna :loveu: długowłosa, było ciepło a i tak założyli jej ubranko :evil_lol:) No i te młodziutkie dziewcze tak chodziła jakby się szykowała do MP :evil_lol::evil_lol: Smyke naprężyła do góry, taka dumna z siebie była :lol::lol: Były labki, rottek (ładniutki :cool3:), jorczki :diabloti: Jeden większy od drugiego :evil_lol::evil_lol: Szkoda że tylko na jeden dzień mielismy wiosnę :-( Widocznie źle szukałam :cool1: A dziś udało mi się pójść do lasu :loveu: przed tym deszczem. Mam już czytnik kart, nie bęzie już problemów z przenoszeniem zdjęć z drugiej karty na komp :multi: Quote
anetta Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 "Podobała" mi się reakcja jego pańci :diabloti: Gdy jamniczek był jeszcze daleko od nas pańcia głośno mówiła do niego żeby nie podchodził bo tam jest duży piesek i może go pogryźć :diabloti: :evil_lol: Jamniczek pozazdrościł uszu Masajkowi? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 hehe i co duzy piesek go nie pogryzł? :evil_lol: :evil_lol: http://images45.fotosik.pl/59/1fb981b61d66ce0d.jpg uszatek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
taxelina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No bo Masaj to taki duzy pies :P Slicznie wyszly zdjecia :D Quote
Dobcia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 o tak! wielki i strasznie groźny:evil_lol: fajny mieliście spacerek:loveu: Quote
Recommended Posts