Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja ni mom takiego trybu :cool1:

Namęczyłam się żeby te zdjęcia wyglądały jako tako :evil_lol: Dzięki wszystkim :loveu:

Mrozy, mrozy i po mrozach. Chlapa się robi powoli :mad:

Pamiętacie jak wam pisałam że jechałam busem i facet został nim potrącony?
Dopiero teraz dostałam zawiadomienie! :crazyeye::lol::lol::lol: Ide w tym tygoniu :cool1: Na 8 rano ale to szczegół :cool1: O tej godzinie to ja się przekręcam na drugi bok :diabloti:

Czemu pełna miska robie remanent akurat wtedy gdy ja chce coś kupić??? :diabloti::angryy:

Ostatnie z sesji. Z górki na pazurki :lol:

Posted

http://images31.fotosik.pl/430/7660cfcbd47cc8fb.jpg

szacun kobitoo.......to jest piekneeeeeeeeee

witanko i pozdrawianko...a u nas mrózzzzzzzzzz i oby jak najdłuzej

Dzięki :loveu:
U mnie też mrozik szczypie w uchi :evil_lol:

http://images50.fotosik.pl/46/a89296dc020f7017.jpg
co za zacięcie

świetnie wyszły czarno-białe

Ee tam, z górki lepiej niż pod :eviltong::evil_lol:
I pomysleć że one były w kolorze blue :evil_lol:

tylko deske Uszastemu podsunąć, to dopiero by śmigał

Hmmm, to jest myśl :cool1:

http://images45.fotosik.pl/46/3120ef7ad401914b.jpg wygląda jakby miał za chwile zrobić fikołka

No...ale by było jakby go zarzuciło :roll::shake:

ten portrecik z odbiciem sliczny. Ja też mam kłopoty z fotami na śniegu

:multi: Chociaż jedna zauważyła :loveu:
Ehh, ten śnieg...

Zeznawałam, ależ mi się wtrfaił miły pan policjant :lol::lol::cool3: Strrasznie sympatyczny :loveu: Pogadaliśmy sobie, pośmialiśmy :evil_lol:
Tamten facet żyje i ma się dobrze :evil_lol: Ale nie chce się zgłosić na komisatiat :diabloti: Jak na spotkanie z autobusem to może mówić o szczęściu, uraz głowy i złamany obojczyk :cool1:

Posted

Witamy :cool3:

Agaciaaa, mógłby by być moim ojciem :evil_lol:

Ehh, noooo, nic dla was nie mam :roll: Nudy, nudy.
Śnieg stopniał, szaro i buro się zrobiło.
Kaja marudzi, czasami w nocy sama nie wie czego chce, spać nie daje, a potem jak już stwierdzi że jednak jest śpiąca :PROXY5: :diabloti: to śpi pół dnia :evil_lol:

Cholera mnie bierze gdy widzę to co się dzieje na trawnikach i chodnikach :angryy: Tam gdzie wyprowadzam nie swoje czterołapy to slalomem muszę iść żeby nie wdepnąć :angryy: Wszystko zmieszane z wodą i błotem :shake: Czy im to nie przeszkadza?? :crazyeye:
Cholera mnie bierze gdy widzę co ludzie wyrzucają przez okna na trawniki :angryy: W domu widocznie kubłów na śmiecie nie mają :angryy:
Po co oni to robią???? Żeby ptaszki nakarmić??? :diabloti::diabloti: Kośćmi??!! Mięsem?!! Makaronem?! Starym chlebem?!
Niech se kurna karmniki zrobią i tam sypią, a nie na trawę :angryy:
A potem psy to zjadają :angryy:

Howgh :cool1:

Posted

anetta napisał(a):

Cholera mnie bierze gdy widzę co ludzie wyrzucają przez okna na trawniki :angryy:

mnie też:p dlatego nie chodze pod balkonami bo można zginąć:cool1: od np butelki, albo telewizora, tudzież laptopa:evil_lol::roll:

Posted

Dobrze ze tu nie wyrzucaja smieci przez balkon, ale z kolei tam gdzie sklepy i szkoly to od sklepu do szkoly droga w rozbitym szkle.... dzieci ida i kupuja w szklanych butelkach picie i tluka po drodze do szko.y..........

Posted

Załatwianie to jedno, gorzej, że przez te odpady psa spokojnie puścić nie mogę, bo nigdy nie wiem jakie świństwo zeżre :angryy:. Raz wcięła cała siatkę foliową :crazyeye:, już myślałam, że sie skończy na ostrym u weta, ale ją zwymiotowała w domu.

Posted

anetta napisał(a):
Agaciaaa, mógłby by być moim ojciem :evil_lol:

Pytałam czy był przystojny a nie ile miał lat :eviltong::eviltong: :evil_lol:

Co do trawników, znam ten ból :shake: