Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Zgadzam się, tych strzelających to nic tylko... :2gunfire:
Nigdy nie miałam tego problemu, Bez się nigdy nie bał a w tym roku coś mu na czapę padło i trochę się boi... :shake:

Czekamy na te parę zdjęć :cool3:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mam foty, zapaliła mi się lampeczka nad głową i foty są już na kompie :evil_lol::evil_lol:
A czemu tak piszę? Bo nie mogłam wczoraj przenieść zdjęć na komputer. Zainstalowałam program który był na płycie a i tak komp nie wykrył aparatu :niewiem: Że niby jakiegoś kodeka nie ma czy czegoś podobnego :hmmmm:
Dziwie się trochę bo płyta taka sama, no bo aparat również Fuji :evil_lol:
Ja ja instalowałam swoją płytke to poszło wszystko jak po maśle, nie miałam żadnych problemów :roll:

Dziś przeniosłam karte do mojego aparatu i zgrałam je na kompa, ale przecież na dłuższą metę tak nie może być :roll::roll:

Nie potrafie robić zdjęć tym kurduplem :evil_lol::eviltong:

:evil_lol:

I na koniec, druga bratanica której jeszcze wam nie pokazywałam :evil_lol:
Już wygląda w miare ludzko :evil_lol::evil_lol:
Antonina vel Dynia :evil_lol::evil_lol:
http://img117.imageshack.us/img117/9018/schowek01vt1.jpg

Posted

Antonina ma niezwykle gustowne wdzianko :lol::lol::lol: I oczyska przepiękne :loveu:
A psiakom chyba nie do końca odpowiada rola Mikołaja, miny jakieś nietęgie :evil_lol:

Mudik, laser mają m. in. w elwecie, 20 zł za 10 minut. Tylko bardzo trzeba pilnować, żeby naświetlali właściwie, bo każdy technik ma swoją własną koncepcję :roll:

Posted

Witam Noworocznie!

Jak tam po imprezach? :evil_lol:

Wszyskim dogociółkom oraz.... hmmm dogociołom? (:niewiem: ) :evil_lol::lol:
w Nowym Roku życze wytrwałości, miłości, zdrowia, powodzenia w życiu osobistym i zawodowym, spełnienia marzeń, uśmiechu na buźkach oraz wszystkiego co najlepsze :loveu:

Zwierzaki przetrwały :evil_lol: Kaja nic nie słyszała a Uszaty schował się pod stolik od lampki i tam wkroczył w Nowy Rok :lol: W porównaniu z zeszłym rokiem to dobrze zniósł fajerwerki bo nie dyszał ;-)

--------------------------------------------------------------------------

Mudik, i jak? znalazłaś numer do tej lecznicy?

Asher, no nie przepadają za tym żeby ktoś zakładał im jakieś niewiadomoco:evil_lol: na głowy. Nie lubią jak robią z nich pajaców :diabloti:

Agaciaa, nie :diabloti:

Jamnicze, :evil_lol::eviltong: Ale przynajmniej fajniej wygląda :lol:

W ostatnią niedzielę poszliśmy na dłuuugi spacerek do lasu :multi:
Ale najpierw powiem wam czemu Masaj tak biega sam z siebie :lol:
Żeby dojść do lasu musimy iść przes "nasze" spacerowe działki i akurat facet podrywał gołębie żeby sobie polatały i robi wtedy takie dziwne dźwięki-wsiiuuuu wsssiiiiuuuuuu (dość głośno) :lol::evil_lol: i macha jakąś szmatą. No i nie wiedzieć czemu Masaja strasznie to denerwuje :evil_lol: I chciał się dostać do tego faceta a potem do gołębi które już nad nim latały :lol::roflt: No komedia.

FILM

[SIZE="1"]Chciałby ktoś maluszka cardiego?

Posted

Asher, fakt :cool3:

Deer, oczywiście :cool1:

Biegał samopas :mad: Zapewne "właściciele" go wypuszczają żeby sobie pobiegał :diabloti: Widać że zadbany był.

Zdrajca :diabloti:

Posted

u mnie niestety Ares i Maya maja paniczny stres przed petardami:shake:

na szczescie juz mamy to za soba.

Hehe komicznie to musialo wygladac jak tak latal:evil_lol: :evil_lol:

fajniutkie fotki:loveu: :loveu:

Posted

U mnie na szczęście wszyskie 3 są ok do sylwestra, tzn, w domu Vic się denerwuje(drze japę na strzały, zwłaszcza dziś, jak sa rzadkie, nieregularne), Sikra w domu i Delik, zero reakcji, na dworzu Sikra zachwycona nie jest ,ale zero paniki, nawet jak przez ulicę strzelali. Ogonek do góry i idziemy do przodu, a Delik, Delik jak np. coś wąchał ,a wlanęła petarda, nie raczył głowy podniesć:evil_lol::evil_lol:, wychodziła cała trójka, za 20 przed północą w Sylwestra(Vic na smyczy-standart, ale reszta luzem i zero problemu, ale wiem co to panika na strzały, bo mój mix Bambo tak miał, on się siny robił ze strachu:placz::-(

Posted

Tyle zdjęć a mi się nie otwierają :(

A fajerwerki aż trudno w to uwierzyć ale Bianca która boi się odgłosu skrzydeł motyla ma w serdecznym poważaniu wszelkie sylwestrowe hałsy , byłyśmy na spacerze, jakiś mądry strzelił nam niemal pod nogami petardę , ja mało na zawał nie zeszłam a Biana jakby nic nie słyszała ( zapewniam że słuch ma dobry ) i jakby nic zadowolona korzystała z uroków spaceru :crazyeye:
Za to kocinka biedna nie wiedziała co ma ze sobą zrobić ,takiego przerażenia w oczętach mojej Happy nigdy w życiu nie widziałam :shake:

Posted

asher napisał(a):
Anetta, starość ma swoje zalety, Bugajski też jest półgłuchy, dzięki czemu Sylwester przeżywa bez większego stresu :lol:;)

taa Pepa stara, głucha a w sylwestra zas***a mi cały przedpokój ze strachu :shake:

Posted

Słuchajcie, narzekałam że nie mam śniegu :cool1::evil_lol:
To teraz mam zamieć za oknem :crazyeye::crazyeye: Od ładnych kilku godzin!
Biało wszędzie :cool1:

Bzikowa :evil_lol: Podrywać :evil_lol:
On nie gania za gołębiami, to przez tego faceta sam się nakręcił :lol: i ganiał jak opętany :lol:

Mudik, dzwoniłaś?

Bianka, hahahah to mnie rozbawiłaś z tym motylem :evil_lol:

Wasia, przynajmniej miałaś zajęcie :evil_lol: Pepa o Ciebie zadbała :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::loveu:
http://planetjune.com/shop/bmz_cache/7/709cafd17daa1ed877ef42dce3117d13.image.610x600.jpg