PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ja się dopiero teraz dowiaduje :crazyeye: Anetko gratulacje CIOCIU :evil_lol: ale z kompem to nie wesolo :shake: Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 anetta napisał(a): Ty moj piekny, podkolderkowy jamniolku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nic ladniejdzego nie moglo mnie spotkac z rana, niz taki widok :p Quote
anetta Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Ano nie wesolo :shake: Prosze nie mowic do mnie ciociu :diabloti: Tekluniu, tak myslalam ze Ci sie spodoba :multi: To teraz Kaja zebraca :eviltong: Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 To teraz Kaja zebraca :eviltong: Śliczny zebrak CIOCIU :diabloti: Quote
Teklunia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='anetta'] achhhh... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Idz mi z tym aparatem :evil_lol: Mam chwilowo nowego zwierzaka-cudaka :loveu: Bym wam pokazala ale nie ma jak :diabloti: Musicie rozwiac swoja wyobraznie. Jest biale, z czarnym zadkiem i czarno-brazowymi latkami na lepetynce :lol::lol: Co to jest? :lol::loveu: Od razu mowie! :lol: Nie jest to pies :lol: Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='anetta']Idz mi z tym aparatem :evil_lol: Mam chwilowo nowego zwierzaka-cudaka :loveu: Bym wam pokazala ale nie ma jak :diabloti: Musicie rozwiac swoja wyobraznie. Jest biale, z czarnym zadkiem i czarno-brazowymi latkami na lepetynce :lol::lol: Co to jest? :lol::loveu: Od razu mowie! :lol: Nie jest to pies :lol:swinka morska? :hmmmm: a Kajunia jest naj naj naj :multi: ma ciudowny długasny nochalek :loveu: Quote
anetta Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Tak :lol::loveu: Jest taaaki sliicznyyy, ma na imie Rufus :cool3: W nagrode dostaniesz :lol: Kajunia przesyla buziaki mokrym noskiem :loveu: Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='anetta']Tak :lol::loveu: Jest taaaki sliicznyyy, ma na imie Rufus :cool3: W nagrode dostaniesz :lol: Kajunia przesyla buziaki mokrym noskiem :loveu:mmm, mniami :p slicznie podane :) szkoda tylko ze smaku nie czuje ;) a jak pies mysliwski - Kaja reaguje na zwierzyne łowczą w domu? :lol: Quote
asiunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hej!! No to wesolo z jamniorem i swiniakiem macie w domku:evil_lol: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 cześć Jakie słodkości :loveu: wiem żarłok jestem :lol: Czy ja też dostanę?? :razz: Quote
anetta Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Kaja reaguje na zwierzyne łowczą w domu? Dzis go po raz pierwszy zobaczyla gdy ten biegal po pokoju :diabloti: i bardzo jej sie spodobal :diabloti: :sabber::lol::lol: A co najsmeszniejsze moich swinek nie ruszala ;))) i mogly biegac kolo niej :lol: Cola, dostaniesz :razz: w swoim czasie :lol::lol::lol: Wytrzymasz? :razz: Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jessssu ! Jakie to słodkie hipnotyzujące ... A jamnioreczka - śliczna ... Nie obrazisz się o partrecik ? Prawda ? Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] łaaaaa!!! ja to chce miec na scianie!!! Quote
anetta Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 O w morde!!! Ale cudne :sweetCyb::loveu: Ja tez chce miec to na scianie :lol: Masz wiekszy rozmair? :lol: :modla::modla: Dzikuje!!! Quote
anetta Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Sliiczneeee :mdleje::bigcool::loveu: Haniu, masz to w wiekszej rozdzielczosci?:p Na dobry poczatek dnia :lol: Czym się różni mucha od męża? Mucha jest upierdliwa tylko latem :roflt::roflt::roflt: W księgarni klient pyta sprzedawczynię: - Czy jest książka "Mężczyzna, władca kobiet"? - Fantastyka na drugim stoisku. Quote
Hanna R. Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nie mam - to są fotki wzięte z Waszej Galerii ... te przepisowej wielkości ... Pozdrawiam - Hania :p Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 o mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :eating: Quote
Cola Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 anetta napisał(a):Cola, dostaniesz :razz: w swoim czasie :lol::lol::lol: Wytrzymasz? :razz: Skoro muszę, to wytrzymam :roll: Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Aneta, czy Ty nie mas zczasem jutro maturki? :cool3: Jesli masz to chce ci zyczyc POWODZENIA!!! [CENTER]:kciuki: [/CENTER] Quote
anetta Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Teklunia, prosze nic mi nie mow o maturze ;) Mam dziewiatego, to chyba wtorek. Nie dziekuje :lol::lol: Nudy, nic sie nie dzieje... Tu Kaja byla o wlos przed wskoczeniem do lozeczka. Tylko sie patrzyla co ja na to :evil_lol: za chwile potem byla juz w wyrku :evil_lol: A Masaj wygrzewal sie w porannym sloneczku :) Dzis spotkalam na spacereku pewna pania z bajglem, ktora nie wiedziala ze sa psy bezrodowodu :question: i sie pytala skad takiego wziac :question: "Troche" mnie zszokowala... Quote
beria Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='anetta'] Tu Kaja byla o wlos przed wskoczeniem do lozeczka. Tylko sie patrzyla co ja na to :evil_lol: za chwile potem byla juz w wyrku :evil_lol: A Masaj wygrzewal sie w porannym sloneczku :) Nie ma nic lepszego od słoneczka i łóżeczka :lol: [quote name='anetta'] Dzis spotkalam na spacereku pewna pania z bajglem, ktora nie wiedziala ze sa psy bezrodowodu :question: i sie pytala skad takiego wziac :question: "Troche" mnie zszokowala... Podobno człowiek uczy się przez całe życie :razz: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='anetta'] jakie pieknosci :loveu: moja jamnica tez zawsze wynajdywala kazdy nawet najmniejszy promyczek slonca ktory wpadal przez okno i tam sie ukladala :) [quote name='anetta'] Dzis spotkalam na spacereku pewna pania z bajglem, ktora nie wiedziala ze sa psy bezrodowodu :question: i sie pytala skad takiego wziac :question: "Troche" mnie zszokowala... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts