Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Idz mi z tym aparatem :evil_lol:

Mam chwilowo nowego zwierzaka-cudaka :loveu: Bym wam pokazala ale nie ma jak :diabloti: Musicie rozwiac swoja wyobraznie. Jest biale, z czarnym zadkiem i czarno-brazowymi latkami na lepetynce :lol::lol: Co to jest? :lol::loveu: Od razu mowie! :lol: Nie jest to pies :lol:

Posted

[quote name='anetta']Idz mi z tym aparatem :evil_lol:

Mam chwilowo nowego zwierzaka-cudaka :loveu: Bym wam pokazala ale nie ma jak :diabloti: Musicie rozwiac swoja wyobraznie. Jest biale, z czarnym zadkiem i czarno-brazowymi latkami na lepetynce :lol::lol: Co to jest? :lol::loveu: Od razu mowie! :lol: Nie jest to pies :lol:swinka morska? :hmmmm:

a Kajunia jest naj naj naj :multi: ma ciudowny długasny nochalek :loveu:

Posted

[quote name='anetta']Tak :lol::loveu: Jest taaaki sliicznyyy, ma na imie Rufus :cool3:

W nagrode dostaniesz :lol:

Kajunia przesyla buziaki mokrym noskiem :loveu:mmm, mniami :p slicznie podane :) szkoda tylko ze smaku nie czuje ;)

a jak pies mysliwski - Kaja reaguje na zwierzyne łowczą w domu? :lol:

Posted

Kaja reaguje na zwierzyne łowczą w domu?

Dzis go po raz pierwszy zobaczyla gdy ten biegal po pokoju :diabloti: i bardzo jej sie spodobal :diabloti: :sabber::lol::lol: A co najsmeszniejsze moich swinek nie ruszala ;))) i mogly biegac kolo niej :lol:

Cola, dostaniesz :razz: w swoim czasie :lol::lol::lol: Wytrzymasz? :razz:

Posted

Sliiczneeee :mdleje::bigcool::loveu:
Haniu, masz to w wiekszej rozdzielczosci?:p

Na dobry poczatek dnia :lol:
Czym się różni mucha od męża?
Mucha jest upierdliwa tylko latem

:roflt::roflt::roflt:
W księgarni klient pyta sprzedawczynię:
- Czy jest książka "Mężczyzna, władca kobiet"?
- Fantastyka na drugim stoisku.

Posted

Teklunia, prosze nic mi nie mow o maturze ;) Mam dziewiatego, to chyba wtorek.
Nie dziekuje :lol::lol:

Nudy, nic sie nie dzieje...

Tu Kaja byla o wlos przed wskoczeniem do lozeczka. Tylko sie patrzyla co ja na to :evil_lol: za chwile potem byla juz w wyrku :evil_lol:
A Masaj wygrzewal sie w porannym sloneczku :)

Dzis spotkalam na spacereku pewna pania z bajglem, ktora nie wiedziala ze sa psy bezrodowodu :question: i sie pytala skad takiego wziac :question: "Troche" mnie zszokowala...

Posted

[quote name='anetta']
Tu Kaja byla o wlos przed wskoczeniem do lozeczka. Tylko sie patrzyla co ja na to :evil_lol: za chwile potem byla juz w wyrku :evil_lol:
A Masaj wygrzewal sie w porannym sloneczku :)

Nie ma nic lepszego od słoneczka i łóżeczka :lol:

[quote name='anetta']
Dzis spotkalam na spacereku pewna pania z bajglem, ktora nie wiedziala ze sa psy bezrodowodu :question: i sie pytala skad takiego wziac :question: "Troche" mnie zszokowala...

Podobno człowiek uczy się przez całe życie :razz:

Posted

[quote name='anetta']

jakie pieknosci :loveu:
moja jamnica tez zawsze wynajdywala kazdy nawet najmniejszy promyczek slonca ktory wpadal przez okno i tam sie ukladala :)

[quote name='anetta']
Dzis spotkalam na spacereku pewna pania z bajglem, ktora nie wiedziala ze sa psy bezrodowodu :question: i sie pytala skad takiego wziac :question: "Troche" mnie zszokowala... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: