dbsst Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 haha no to moze byc problem bo Szpila nie dosc ze skacze i sapie to jeszcze opitala jak sie nie kca z nia bawic i szczeka ;) ale daj mu jakis proazk to mozemy sie umowic :D Quote
zaba14 Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ja grzecznie zaczekam do poniedziałku, ale nie ukrywam że to "szmat czasu" 8) Quote
banjo Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 W oczekiwaniu na nowe foty jamnika-górnika dodam kilka ze spotkań z tym olbrzymem :wink: :lol: Vanity tak z sympatii wyła a Kaja już miała dość skaczącej na nią malamutki i zjeść mi psiaka chciała :lol: :wink: jestem usmiechnięty szcześliwy jamnior co wszędzie dołki kopie :lol: ...a to podobno bullki są agresorki :lol: :lol: :lol: Kaja na spacerku miała już dość mojej skaczącej i wiecznie bawiacej się Vani...ale od tej pory mój psiak zaczepia każdego jamnika...chyba jej się podobają zabawy z dłuuugimi pieskami :wink: :lol: ...do zobaczenia na kolejnym spacerku :wink: Quote
anetta Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 :o :eek2: O rany, jaki wstyd :oops: :oops: :oops: Banjo, szybciukto wykasuj te zdjecia bo sobie zla reputacje zrobimy :oops: :oops: :oops: i nikt juz z nami sie nie umowi na spacerki :oops: :oops: :oops: Ale wielka niespodzianke zrobilas mi tymi zdjeicami :D Bardzo sie ciesze :D :D :D oczywiscie zartowalam z tym wykasowaniem Dla ogladajacych :P Zauwazcie jaki sliczny usmiech ma Kaja ma na tym pierwszym zdjeciu :evilbat: :lol: :lol: :lol: :roflt: A to wszystko dlatego ze Vanity chciaal sie tylko pobawic z Kaja a ta zolza nie miall na to ochoty :lol: :lol: :lol: Ale te ostanieeee :o rany, nie wiedzialam ze mam takiego potwora w domu :scared: A Vanitka i Emi jakie miny maja :roflt: :roflt: :roflt: :laugh2_2: [quote name='dbsst']proazk Co mu mam dac? :o :lol: Szkoda, ze Szpila taka nie delikatna, Masu lubi delikatne zabawy najlepiej z panienkami :gent: Zaba, dla mnie to wiecznosc :wink: Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 hahaha Szpila jest mega delikatne tylko gadula :D ale ja sie jednak zaczynam obawiac spotkania jak patrze na zdjecie gdzie Kaja na szczeniaku instruuje biednego bulika jak sobie tadzic w zyciu ;) :D fota szalowa :D Kaja ma jakis pas w karate ;) banjo prosze czy mozecie przeszkolic Szpile w unikach jestem skolnna duuuuuzio zaplacic w psich ciasteczkach ;) Quote
anetta Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 hahaha Szpila jest mega delikatne tylko gadula No to nie wiem, mozna sprobowac :lol: ale ja sie jednak zaczynam obawiac spotkania Ale to Masu ma sie spotkac ze Szpila a nie Kajtoslawa, o niej to nawet nie wspominam bo wiem jakby sie dziewcze zestrsowalo na wodos Szpileczki :ekmm: :wink: Pasa nie ma :lol: To samouk :lol: C.D Tiiaaa, to teraz szukajcie jamnika :lol: :lol: O jest! :P Zebranie spoldzielcze :roflt: Eee, zmykam stad Nawet Kerry blue terrier nie nawinal :D Czy tam sa ryby? Nieeee, w takim syfie nie ma na pewno :-? Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 haha ufi ufi ze kcesz Szpile oszedzic ;) i Kajka zostaje w domu ;) nie powiem szczerze mi ulzylo 8) :lol: Quote
banjo Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Dbsst spoko szkolenie może być...jak widać Vanity jest baaardzo w unikach wprawiona :lol: ...trzeba było to widzieć na zywo jak biedna Kaja miała już dość mojej...bidulka aż w niej się agresor włączył :lol: :lol: ... tak przy okazji to ja też mieszkam niedaleko Was :wink: Quote
zaba14 Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Anetta rzeczywiście Twoja Kaja ślicznie się uśmiecha :lol: Tina mojemu Mikiemu tak robi :lol: :lol: zresztą moj pies nie jest świety :evilbat: Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 mowisz niedaleko nas :B-fly: :beerchug: :bigok: :klacz: :HUT012: :Dog_run: Quote
banjo Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 ...tylko moja bestia już jest kilkanascie razy większa niż na zdjeciach z Kają :wink: Quote
anetta Posted January 21, 2005 Author Posted January 21, 2005 Niespodzianka :angel: :angel: :angel: To jest jeszcze mala Kajunia z wizyta u babci :iloveyou: Miala jakies 0,5 roku. Mozna poznac po tym ze ma jeszcze malutkie pazurki :D I fotki unikatowe- czarno-biale. Na balkonie, kocyk jeszcze byl troszke dla niej za duzy :lol: Jakies roczek nanich ma. Tu sie wyleguje w lozeczku :lol: A tak pilnuje dzialki. Na przeciwko jej jest brama... :lol: ...jakies 30 metrow od niej :lol: To tez na dzialce :bigcool: Patrzcie jaka byla brazowa :angel: :lol: 3-4 latka. Dla spostrzegawczych :lol: Ummmmm, przeciagamy sie :lol: Mozecie teraz podziwiac jaka byla sliczna, brazowa 8) :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted January 24, 2005 Author Posted January 24, 2005 Mam kolejne fotoski W parku Agrykola, ten sam dzien co zdjecie ze mna przy karmie Friskis :lol: Nasluchiwanie kretow, myszy, wszystkiego co sie rusza...dla niej wszytsko jedno :lol: :lol: A tak sie chlodzila w lato... ta fota zalicza sie do starych :P :D :D Quote
Cola Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 buhahaha......chłodzenie się jest zajefajne :cunao: Quote
Katerinas Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 anetta - Super foty :D I ta Twoja Kaja to prawdziwa laska :D :kciuki: Przeważnie jamniory jak się widzi to takie zapasione paróweczki :roll: No i ten piękny "gacek" czyli cardiganek :D :iloveyou: Quote
anetta Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Juz dzis beda nowe fotki...w koncu :wink: C.D Na polowaniu :lol: Poooszzlllaaaa....ciekawe czy wroci ze zdobycza...? tego nie wiem nikt, ale... ...ciekawe dlaczego tak ucieka....? Pewnie sie zdobyczy wystraszyla :lol: :lol: A tu razem :) Chociaz nie zawsze to lubimy :lol: :lol: Nie to nie!:grab: Rzucaj! no rzucaj!!! Yeeeeeee :lol: :lol: Koniec! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: I jak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Musze je obrobic, a poza tym niedawno je w rece dostalam :wink: Prosze o cierpliwosc 8) Quote
anetta Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Spacerek sie odbyl w niedziele 20.02 8) Lesek Bielanski :D Niestet nie ma wszytskich zdjec, ktore mialy byc... :x Przed spacerkiem nabieramy sily :P Po spaniu czas na dwor :angel: Spotkanie wielkiego ONa :o Byl jak szafa, serio :P Jeszcze takiego psa nigdy nie widzialam. Nasz bohaterka cos ujrzala.. :fadein: ...i poszla sprawdzic co to... ...moze myszy... :chaos: :lol: Niestety nie. Idziemy dalej.. ale zaraz cos mi za mankiet wpadlo, musze sie wytrzepac :lol: No, moge isc dalej 8) Poszla w las na lowy :shiny: Nie ma latwo, trzeba sie nameczyc troche :D Slicznie, taka zaciekawiona. Ach, taka mielismy piekna zime :) Quote
Recommended Posts