anetta Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Kara, ale wiesz, jemu i tak baardzo sie poprawily stosunki z psami-samcami :laugh2_2: Zabawy nie ma konca :Dog_run: Zapasy :lol::lol: Quote
Alka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 KaRa_TC napisał(a): Haha spanielek jak niedzwiadek chodzi:lol: i mnie rozbawiła poza spanielki , świetna :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Mi rowniez ta spanielka skojarzyla sie z niedzwiadkiem :lol: To przez te lapy hahha Z Masaja nie tylko swietny zawodnik ale rowniez lotnik :cool3: Az za bardzo, tak bardzo ze mi gula w gardle rosnie....:shake: Quote
zaba14 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dla Kajuni, Masaja i Anetki :buzi: Najpięknieszje, świąteczne, wielkanocne życzenia składamy od serca. Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Quote
anetta Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dziekuje :calus: Sliczna karteczka :lol: Dziekuje ze mnie odwiedzacie :buzi: Pieknie sie ustawila :loveu: Nutka w calej okazalosci :loveu: Przyszedl nowy...ale nie chcial sie bawic Tego pana to juz znacie Powoli kierujemy sie do wyjscia...z lasu :lol: Ale jak na razie to sie cofamy :lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :evil_lol:świetnie wyglądają Kajka uszy w dół a Masaj w góre ;) Quote
anetta Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dzieki :buzi: Kara, chodzilismy tam ze 2 czy 2,5h, wiec ja jej sie nie dziwie :lol: ;) Masaj niechetnie sie cofa :lol: Taaaaki jestem dlugi Troszke portrecikow :bigok: Kaja byla juz tak zmeczona ze nienadawala sie na portrety :lol::lol: A to juz w domu...widzicie? miala mnie juz gdzies :lol: Po dluuugim, wyczerpujacym i pelnym wrazen spacerze dzieci poszly spac :sleep2: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 anetta napisał(a):najpiekniejszy widok na swiecie to zwiniety w klebek jamnik :loveu::loveu::loveu: tak strasznie zaluje ze ja juz nie mam takiego kłebka w domu :-( Quote
beria Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 anetta napisał(a): Kaja sie maskuje :ghost_2: Jakie świetne to ubranko, faktycznie maskujące :lol: Quote
anetta Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Teklunia :glaszcze: Dzis po wielkanocnym sniadanku znow bylismy w tym lesie..no ale niestety bez aparatu...:sadCyber: A taka byla piekna pogoda... Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka, swieta sie udaly... :lol: ....zostane ciocia :eek2::mdleje: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 :razz:oj siwe włoski się sypią nie cieszysz się z okazji zostania ciocią / masz czas się przyzwyczaić do tego:evil_lol:/ Quote
anetta Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Siwe wloski to juz na zadku sa :placz::placz::placz::placz: Hmmmm, jakby Ci tu powiedziec...byl to dla mnie szok...gdy to uslyszalam z poczatku nie wiedzialam o czym oni mowia :lol: bo moj brat to powiedzial w formie zartu :diabloti: Na oswojenie sie za ta mysla mam do konca wrzesnia... Ale wiesz co, bardzo sie niepokoje tym ze jak moj brat sie wyprowadzi (teraz szuka mieszkania) to zabierze kompa :nerwy::placz::placz: Quote
beria Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Udał się żart Twojemu bratu :lol: Gratulacje z okazji zostania ciocią :cool3: Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 :multi: Anetta gratulacje - bycie ciocią jest faajne tylko nie daj sie wrobić w opiekę za często :evil_lol: wiem co mówię ;) :lol: Quote
justynia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 anetta napisał(a): Cześć anetta!!! Pierwszy raz "dobrałam" się do fotek psiuńciów :multi: Masaj ma śliczne uszęta, takie wielkie i stojące, jak radary :loveu: No a Kaja już widzę dostojna starsza pani- można by powiedzieć, że szpakowata :lol: A, zapomniałabym! GRATULACJE dla świeżo upieczonej cioci! :cunao: Quote
justynia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Cóż to za zastój?????? Gdzie zdjączka?????? Quote
Koma Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 aaaale uszy :multi: ale niunieczka słodko śpi :loveu: proszę ją ode mnie podrapać za uszkiem ;) Quote
anetta Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Waszka, nie dam sie :evil_lol: po za tym cioc bedzie miec sporawo :razz: Justynia, hahhaah szpakowata, tego jeszcze nie slyszalam :lol::lol: Oto i zdjatka :cool3: Dzien po szalenstwach Wyglupy uszatego :stupid: Nuuudaaaa :roll::lol: Koma, masz to jak w banku :lol: Quote
Recommended Posts