Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Piękne mordeczki jogurtowe :loveu: Moje grzebią...w śmietnikach :diabloti: I też czasem podobnie wyglądają :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 http://img148.imageshack.us/img148/2628/dscf2550xz2.jpg Ojojoj, jaka słodka upaprana mordka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pimpek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Witamy się :cool3: http://img148.imageshack.us/img148/2628/dscf2550xz2.jpg Słodka :loveu::evil_lol: Quote
anetta Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Basia, Mi. :eviltong: Mudik, no świetnie :evil_lol: Pysia, co Ty wywalasz że tak wyglądają? :diabloti: Asia, Pimpek :loveu: Hej dogociółki :loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 anetta napisał(a):Basia, Mi. :eviltong: Hej dogociółki :loveu::loveu::loveu: Pff, język nam pokazała:diabloti::eviltong: Hello dogociółeczka:loveu::loveu: Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 cześć babo:diabloti::loveu: [quote name='basia bonnie']Pff, język nam pokazała:diabloti::eviltong: no właśnie:eviltong: nie pokazuj języka bo Ci krowa nasika:oops::diabloti: Quote
agaciaaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='anetta']Agacia, który merle, bo były dwa :evil_lol: No tak :roll: Tego miałam na myśli ;) http://images26.fotosik.pl/247/9e5eadd6fa5473a7.jpg Uwielbiam merlaczki :loveu: i pręguski :loveu: ;) Quote
Dobcia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 anetta napisał(a):Hej dogociółki :loveu::loveu::loveu: cześć Aneta:loveu: Quote
anetta Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Cześc po raz kolejny :evil_lol: Rinuś...Ty, Ty, Ty.....jeżdżąca samochodami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agacia, merlaczki też lubie z niebieskimi oczami mmmmmmmmmmm :loveu::loveu: No i dalszych fotek z wystawy na razie nie będzie. Dlaczego? Spytajcie się Vectry :evil_lol: Ale spoko, może w piątek już będe je mieć :multi: Pochwale się wam że po raz pierwszy robiłam foty lustrem Vectry :evil_lol::eviltong: Ciekawa jestem wyniku. Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witaj jeszcze nie witana dzisiejszego dnia :multi: Quote
Hanna R. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Haaaalo ! Co u Ciebie Produkująca Mordercze Posty ? :evil_lol: Kajunia jest rozczulająca ... Tak jak moja Maniusia ... Quote
anetta Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Witam, witam :lol: w ten piękny wieczór. AlKil, mówisz szatańskie...no zobaczymy :evil_lol: Co u Ciebie Produkująca Mordercze Posty ? Ciiii :nerwy: :evil_lol::evil_lol: Czarne chmury :evil_lol: Burza z 13 lipca :evil_lol: Poszłam na balkon żeby coś sfotografować, czekam, czekam...Jeden piorun, drugi, trzeci.....a ja tak stoje......W końcu się wkurzyłam i se poszłam. Foch! :obrazic: To nie dla mnie ta robota :roll::evil_lol: Quote
taxelina Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Haha ja nie focilam piorunow nigdy jeszcze :P Quote
Justa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 siemaaa :loveu: a dzie Twoje niskopodłogowce? :diabloti: Quote
jamnicze Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kiedyś też czekałam coby uchwycić pioruna, ale nie chciał się pokazać. Dopiero jak sie zniechęciłam i schowałam aparat, to rąbnęło. Umorusana Kajunia jaka słodziuchna :), a kot, który zobaczył ducha jest po prostu niesamowity. Quote
Dobcia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 chmurki bez błyskawic też ładne:lol: ...mój aparat jest za wolny na taka zabawę...niestety;) Quote
anetta Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Justa napisał(a):siemaaa :loveu: a dzie Twoje niskopodłogowce? :diabloti: Siemaaa :lol: Zbijają muchy :evil_lol: deer_1987 napisał(a):Haha ja nie focilam piorunow nigdy jeszcze :P Spróbuj. Może Ci się uda :evil_lol: Pianka napisał(a):Jesteś za wolna na te pioruny:evil_lol: Dokładnie! Ach ten refleks :cool1::B-fly: jamnicze napisał(a):Kiedyś też czekałam coby uchwycić pioruna, ale nie chciał się pokazać. Dopiero jak sie zniechęciłam i schowałam aparat, to rąbnęło. Umorusana Kajunia jaka słodziuchna :), a kot, który zobaczył ducha jest po prostu niesamowity. :evil_lol: diabelkowa napisał(a):ale ciemnica brrr.... A to nie był wieczór :cool3: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 widziałam Kajutka mojego kochanego :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Hello sznupiasto-niufaste :lol::lol: :hand: Wyobraźcie sobie że tam gdzie chadzam sobie z uszastym na spacerki (działki) dziś spotkałam SM :crazyeye::crazyeye: Akurat się nie przyczepili bo mały stał obok mnie i cierpliwie znosił moje tortury :evil_lol: Ale akurat był tam również facet z DA i kazali mu założyć kaganiec na pysk (psa :diabloti:). No naprawde, wypiździewo takie, rzadko ludzie tamtędy chodzą o tej godzinie a oni nie mają się do kogo przeczepiać... Teraz to już nigdzie pies bez smyczy nie pójdzie :angryy: Dobrze że tylko upominają a nie od razu mandacik :diabloti: Quote
Recommended Posts