asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Aneta, a jak sie układa między Kają i Masajem? Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Anetta super spacerek mieliście :multi: i super obfocony :multi: Quote
anetta Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 jaki ma kubraczek trendy Teklunia, Kaja go nie lubi :lol: czasami potrafi tak sie napiac ze nie da rady go zalozyc :lol: :lol: Spryciula jedna :biggrina: Asher, olewka. Zreszta na fotach widac jak sie zachowuje ;) Biegne dalej... Schowam sie za galazkami, moze mnie nie zauwaza :lol: Dwie doopeczki biegnace przez las :turn-l: hihihihihihihihihihh Zobacz znalazlem patyczka :sweetCyb: Rzuc mi, no rzuc :lilangel: Nawet ci go przyniose :lol: Na prawo snieg, na lewo snieg :haha: Chodz Kajus, pojdziemy na lewo. No dobra, jak chcesz... ...ale ja pojde w glab lasu :D Dwie biegnace torpedy :lol: trosze ich za wczesnie ufocilam Quote
anetta Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Spacerku cd :D:D Tylko we dwoje :razz: Kaja: Masaj no! Poczekalbys z laski swojej na mnie! Masaj:" ihihihhih" "lol" Ostry zakret 8-) Moze wiosne wyniucham...:hmmmm: Szalony seterek :Dog_run: A moze by tak zaprzeg...? Biegnieeemy iihhaaaaaa :bigcool: Spotkalismy jamniczka-Neo....takiego troszke wyrosnietego :lol: Ale bardzo fajniutki byl :-P Oho, ktos idzie. Uszy na boki i sie skrada :lol: Kaja nie miala ochoty zawzec nowej znajomosci :lol: Szeptanie do uszka :) Quote
anetta Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Ogony w gore! Ktorego bedzie na wierzchu...? :cool: :lol: Bedzie rzucac! :sweetCyb: I zabawa sie zaczela na dobre... Ja zlapalem! Dobra, dobra, nie ciesz sie za wczesnie... :megagrin: A widzisz! Mowilem! Slabo go pilnujesz kochaniutki Ty tez! :lol :lol: :lol: Wracaj do mnie z tym patykiem! :mad: A to taki widok na Wislostrade... :lol: ....i na ptaka :grin: Sikoreczki Quote
anetta Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 To jeszcze kilka :jumpie: Blizej sie juz nie dalo podejsc bo zwiewaly :mad: Taki fajowski karmink maja :) Z gorki na pazurki :lol: Zaprzeg nr. II :lol::loveu: Pobiegne do panci, moze cos da :p:cool3: Quote
KaRa_ Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ale sliczne ptaszki:loveu: Cały czas nie mogę się nadziwić,że ona taka łądna szczuplutka jest:cool3: :loveu: a tyle przeciez jest jamnikow gubasow, co swoj brzuch wlecza po ziemi Quote
anetta Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 No wlasnie Kara, ludzie nie zdaja sobie sprawy jak powazna jest otylosc u przegubowcow :( Wklejam cd. chociaz jakos malo dogomaniakow zaglada :( Na chama w obiektyw :lol: :lol: No chodzcie no! Byla jamniczka, ale nie chciala sie bawic. Z charakteru taka jak Kaja :lol: I znowu biegi przelajowe :biggrina: Spotkalismy dwa kundelki. Masaj jeszcze z patykiem ale za chwile go wypusci zeby... ...podejsc blizej intruzow ....I szaucerek. Szkoda ze facet nie pozwolil na zabawe :mad: Trzymal kurczowo smycz tak jakby to byl jakis wsciekly brytan :mad: Kaja wolala oczywiscie sie trzymac z tylu ;) a Masaj tradycyjnie polozyl uszy na bok :lol: Quote
anetta Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 :lol: :lol: wszystko jest mozliwe :razz: Quote
anetta Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Ehh wszyscy o nas zapomnieli :placz: A pancia nie miala czasu wejsc na dogo.... Widzialyscie na TVP 2 "Zaloz sie"? Byli dogomaniacy :cool3: ze swoimi :Dog_run: Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 anetta napisał(a):Ehh wszyscy o nas zapomnieli :placz: A pancia nie miala czasu wejsc na dogo.... Widzialyscie na TVP 2 "Zaloz sie"? Byli dogomaniacy :cool3: ze swoimi :Dog_run::shake:nic takiego nie widziałam .A kto był :crazyeye: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 anetta napisał(a): Widzialyscie na TVP 2 "Zaloz sie"? Byli dogomaniacy :cool3: ze swoimi :Dog_run:co, gdzie, kiedy??? :crazyeye: i kiedy beda powtarzac? ;) Quote
anetta Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Teklunia, nieee, tego nie powtarzaja niestety :( Quote
anetta Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Ala@ wtfh (nigdy nie pamietam jak to sie pisze :lol:)z Frida, Ka-Vanga ze sznaucerem min., MartynkaO z beaglem, Zakla ze chyba Zwirkiem i pare osobek z zycia prywatnego :cool1: W koncu mam troche wiecej czasu wiec dam troszke fot. Niuch, niuch Kto ostatni ten gapa :lol: Czekaj, czekaj mala, zaraz cie dorwe :lol: Jak tu fajnie! Pelnym galopem na sam dol Pelnym galopem na sama gore...:lol: I znow na dol hahahahaha :lol: I tak pare razy lataly z gory na dol :grin: Lap mnie , lap mnie :turn-l: Znow jestem pierwsza na dole :lol: A masz :lol: Odeche ci sie teraz mnie wyrzedzac :lol::lol::lol: Quote
anetta Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 I jeszcze na gorce :lol: I ostatni pelny galop w dol z rozwianymi ucholami hahaha Skok na patyk :lol: chodzmy juz stad... O pieseczek! Trzeba sprawdzic kto to taki. Kaja sie maskuje :ghost_2: Spotkalismy labeczka z pileczka Quote
anetta Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 No to jest snieg z przed 3 tyg...?:hmmmm: Jeszcze troche zostalo mi tych fot :lol: Ciagle zapominam o dwoch rzeczach...:PROXY5: Polecam ta stronke zwlaszcza Warszawiakom ;) http://arbiter.pl/galeria/samolotem2 Bardzo piekne zdjecia z lotu ptaka :loveu: A II rzecz to taka ze mozecie obejrzec sobie film w roli glownej-Masaj i ja :lol: nakrecony podczas zawodow w Pruszkowie na ktorych bylam pod koniec marca. www.hopsa.pl dzial Filmy :-D Quote
KaRa_ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ale tutaj zimowo:lol: Jaka Kajcia skoczna jest:lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='anetta'] A II rzecz to taka ze mozecie obejrzec sobie film w roli glownej-Masaj i ja :lol: nakrecony podczas zawodow w Pruszkowie na ktorych bylam pod koniec marca. www.hopsa.pl dzial Filmy :-D super :happy1: Quote
anetta Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 no nie, wykasowalo mi sie wszystko przez blad w kompie:angryy: Jeszcze raz...Tylko co ja tam pisalam... :shake: Dzieki!:multi: Dzis bylam w wielkim szoku. Masaj przeciagal sie :eek2::mdleje: patyczkiem z innym psem :mdleje: co prawda byl to mlody piechu, ale juz wielkosci doroslego serdelka :lilangel: Bardzo milo mnie zaskoczyl. C.d. a moze ja was zanudzam tymi fotami? :roll: Wiem ze w wiekszosci sa za jasne (sprawdzilam na kompie w szkole :lol::cool3:)ale mam troszke schrzaniony monitor i jest troszke ciemniejszy nic byc powinien :lol: No i ciezko tak obrobic foty aby byly dobre na waszych kompach ;) :lol: Zaczepek labka c.d :lol: Bylo sporo psiakow :smilecol: ale tylko z wybranymi mogl sie bawic :lol: Trojkacik :razz: W pelnym galopie Kajus zawierala nowe znajomosci ze slodka spanielka :loveu: Buzi, buzi :loveu: A Masaj uganial sie za suczka Nutka, przesliczna psinka. Zaczekaj na mnie...!!! Quote
anetta Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Hehehe i tak mnie maly nie dogonisz :evil_lol: Tak myslisz?:razz: Mam Cie :loveu: Spanielka zawierala rowniez znajomosc z Masem :shiny: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Wiem ze w wiekszosci sa za jasne (sprawdzilam na kompie w szkole :lol::cool3:) dla mnie sa ok ;) a monitory sa rozne ;) i roznie ustawione więc ten szkolny wcale nie musial byc w porządku ;) Aneta jedziesz jutro do NDM? Quote
anetta Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Pika, nieee. Nawet nie wiedzialam ze jest wystawa ;) Ale juz musze konczyc, wiec jak bys chciala pogadac to o smski prosze ;) Kara, no troszke :oops: Quote
Recommended Posts