Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie bedzie dzis maluszkow :placz: Mam nadzieje ze za tydzien nic juz sie nie przytrafi i pojedziemy do nich. Ahhhh :-( A juz sie tak nastawilam ze je zobacze...

Aparat juz mam, ale na foty i tak trzeba poczekac bo nawet jakby im porobila dzis to ich nie wstawie bo nie mam wtyczki :placz: w tym zakichanym kompie...:angryy:

Posted

No tak, nie mam ani kabelka ani wtyczki aby kabelek podlaczyc do kompa :watpliwy: Jest to stary dziad i gdy go produkowali nie bylo czegos takiego jak USB :-?

Posted

anetta napisał(a):
No tak, nie mam ani kabelka ani wtyczki aby kabelek podlaczyc do kompa :watpliwy: Jest to stary dziad i gdy go produkowali nie bylo czegos takiego jak USB :-?

:hmmmm: ale to mozna chyba wstawić :hmmmm:

Posted

Jak tam nie wiem :niewiem:
Poza tym aparat dzis poszedl do wlasciciela i teraz czekam na plytke lub maila z fotami...i nie tylko 8) :Cool!: Troszke zaszalam z iloscia hihihih :haha:

Posted

anetta napisał(a):
Kto mi powie jak sie obsluguje Fotosika.pl????? Wczoraj cholery dostawalam bo nie wiedzialam jak te foty sie zapisuje do albumu :mad:
ja wstawiam przez Image bo fotosika nie umię ale Gosiek , Dbsst PIKA stosują Fotosika ;)

Posted

Anetka kopiujesz link ekraniu "PELEN ROZMIAR NA FORUM1"
i bezposredniowklejasz w okno odpowiedzi na forum ;)

Nie uzywasz juz tego żóltego okienka do wklejenia zdjęc ;)

Posted

Nie wiem wogole o czym mowisz :placz:
Chce po prostu wstawic foty do swojego Albumu. Moze to dlatego ze zaznczylam ze status mam pryatny...? :roll: W takim razie po co jest status prywatny i publiczny jezeli nie mozna wstawiac fot w statucie prywatnym... :shake::stupid:

Posted

wchodzisz na strone glowna fotosika

Jak Ci się wpisze zdjęcie

to

I ten link wklejasz BEZPOSREDNIO wokno odpwiedzi na forum

Ja nie używam żadnego swojego albumu :razz:

Posted

Tylko ze ja wlasnie chcialam zalozyc swoj album bo chce miec wszystkie foty w jednym miejscu. No i chcialam zastosowac funkcje gdzie sie wkleja po 10 fot, czyli "Dodaj wiele zdjec" ale to nie chce dzialac...a moze ja nie umiem sie tym poslugiwac..

Posted

A nie mozesz wstawic pojedyńczo ? :hmmmm:

Jeżeli chodzi o zarejestrowanie sie to popytaj Gosi, albo poczekaj do dzisiejszego wieczorka to ja się sprobuje zarejestrowac i zobacze co z tym jest ;)

Posted

Pika, juz nie trzeba, jak zawsze musialam pokombinowac i udalo sie na zasadzie prob i bledow :lol: W koncu sie wkurzylam i otworzylam dzis Fotosika w Explorerze :lol: i tam dziala wszystko tak jak powinno :) :laugh2_2:
A tak na marginesie to strasznie utrudniaja zycie w tym Fotosiku...:stupid:

Proba generalna, powiedzcie mi czy widac fote.

Posted

No to w takim razie zaczynamy :Cool!::cool:

Rowno tydzien temu, 12.03 wybralysmy sie z moja mam do Lasku Bielanskiego. Byla piekna, sloneczna pogoda, w sam raz na spacery po lesie :painting: :smilecol: :Dog_run: Oczywiscie jak mam aparacik do dorywam sie do niego jak glupi do sera :lol: i foce, foce, foce.....
Sory za jakosc niektorych fot ;) ale slonce bylo tak mocne ze zwalalo z nog i nie bylo czasu na powtorki abo zdjecie poprawic ;)

Kaja jeszcze spi...

Masaj juz sie przebudza, aby pozniej....

zaczac szalec jak opetani :vamp:

Posted

Ja leeeceeee :sweetCyb:

Troszke przeciegania, kto zwyciezy, no kto...?:mdrmed:

Ja! Ja! Ja! :shiny:

Kajus biegnie gdzie ja lapki poniosa

Byly tez i inne pieski, np. ta mlodziutka bokserka, chciala sie koniecznie pobawic z mala czarna lub patyczkiem Masaja :lol: ale troszke jej to nie wychodzilo :lol:

Kaja uszy po sobie i w nogi :lol:

Bardzo mi sie to podoba :lol:

No i aportowanie, czyli to co masaje lubia najbardziej :Dog_run: Oczywiscie Kaja nie bylo tym zainteresowana :lol:

Posted

Ciesze sie ze foty sie podobaja :angel::bigcool:

Alu, fot bedzie wiecej :-P
Kara, ona i tak przez zime troszke przytyla :shake: Ma malo ruchu (bo to zmarzluch jeden i nie chce wychodzic na spacery) a za duzo jedzenia miedzy swoimi posilkami :mad: Ale to sprawka mojego ojca :mad: