anetta Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Nie bedzie dzis maluszkow :placz: Mam nadzieje ze za tydzien nic juz sie nie przytrafi i pojedziemy do nich. Ahhhh :-( A juz sie tak nastawilam ze je zobacze... Aparat juz mam, ale na foty i tak trzeba poczekac bo nawet jakby im porobila dzis to ich nie wstawie bo nie mam wtyczki :placz: w tym zakichanym kompie...:angryy: Quote
anetta Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 No tak, nie mam ani kabelka ani wtyczki aby kabelek podlaczyc do kompa :watpliwy: Jest to stary dziad i gdy go produkowali nie bylo czegos takiego jak USB :-? Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 anetta napisał(a):No tak, nie mam ani kabelka ani wtyczki aby kabelek podlaczyc do kompa :watpliwy: Jest to stary dziad i gdy go produkowali nie bylo czegos takiego jak USB :-? :hmmmm: ale to mozna chyba wstawić :hmmmm: Quote
anetta Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Jak tam nie wiem :niewiem: Poza tym aparat dzis poszedl do wlasciciela i teraz czekam na plytke lub maila z fotami...i nie tylko 8) :Cool!: Troszke zaszalam z iloscia hihihih :haha: Quote
anetta Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Kto mi powie jak sie obsluguje Fotosika.pl????? Wczoraj cholery dostawalam bo nie wiedzialam jak te foty sie zapisuje do albumu :mad: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 anetta napisał(a):Kto mi powie jak sie obsluguje Fotosika.pl????? Wczoraj cholery dostawalam bo nie wiedzialam jak te foty sie zapisuje do albumu :mad:ja wstawiam przez Image bo fotosika nie umię ale Gosiek , Dbsst PIKA stosują Fotosika ;) Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Anetka kopiujesz link ekraniu "PELEN ROZMIAR NA FORUM1" i bezposredniowklejasz w okno odpowiedzi na forum ;) Nie uzywasz juz tego żóltego okienka do wklejenia zdjęc ;) Quote
anetta Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Nie wiem wogole o czym mowisz :placz: Chce po prostu wstawic foty do swojego Albumu. Moze to dlatego ze zaznczylam ze status mam pryatny...? :roll: W takim razie po co jest status prywatny i publiczny jezeli nie mozna wstawiac fot w statucie prywatnym... :shake::stupid: Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 aneta poczekaj zaraz Ci wstawie instrukcjie obrazkową :lol: Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 wchodzisz na strone glowna fotosika Jak Ci się wpisze zdjęcie to I ten link wklejasz BEZPOSREDNIO wokno odpwiedzi na forum Ja nie używam żadnego swojego albumu :razz: Quote
anetta Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Tylko ze ja wlasnie chcialam zalozyc swoj album bo chce miec wszystkie foty w jednym miejscu. No i chcialam zastosowac funkcje gdzie sie wkleja po 10 fot, czyli "Dodaj wiele zdjec" ale to nie chce dzialac...a moze ja nie umiem sie tym poslugiwac.. Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 A nie mozesz wstawic pojedyńczo ? :hmmmm: Jeżeli chodzi o zarejestrowanie sie to popytaj Gosi, albo poczekaj do dzisiejszego wieczorka to ja się sprobuje zarejestrowac i zobacze co z tym jest ;) Quote
anetta Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Pika, juz nie trzeba, jak zawsze musialam pokombinowac i udalo sie na zasadzie prob i bledow :lol: W koncu sie wkurzylam i otworzylam dzis Fotosika w Explorerze :lol: i tam dziala wszystko tak jak powinno :) :laugh2_2: A tak na marginesie to strasznie utrudniaja zycie w tym Fotosiku...:stupid: Proba generalna, powiedzcie mi czy widac fote. Quote
anetta Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 No ja widze i mam nadzieje ze wy rowniez. Quote
anetta Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 No to w takim razie zaczynamy :Cool!::cool: Rowno tydzien temu, 12.03 wybralysmy sie z moja mam do Lasku Bielanskiego. Byla piekna, sloneczna pogoda, w sam raz na spacery po lesie :painting: :smilecol: :Dog_run: Oczywiscie jak mam aparacik do dorywam sie do niego jak glupi do sera :lol: i foce, foce, foce..... Sory za jakosc niektorych fot ;) ale slonce bylo tak mocne ze zwalalo z nog i nie bylo czasu na powtorki abo zdjecie poprawic ;) Kaja jeszcze spi... Masaj juz sie przebudza, aby pozniej.... zaczac szalec jak opetani :vamp: Quote
anetta Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Ja leeeceeee :sweetCyb: Troszke przeciegania, kto zwyciezy, no kto...?:mdrmed: Ja! Ja! Ja! :shiny: Kajus biegnie gdzie ja lapki poniosa Byly tez i inne pieski, np. ta mlodziutka bokserka, chciala sie koniecznie pobawic z mala czarna lub patyczkiem Masaja :lol: ale troszke jej to nie wychodzilo :lol: Kaja uszy po sobie i w nogi :lol: Bardzo mi sie to podoba :lol: No i aportowanie, czyli to co masaje lubia najbardziej :Dog_run: Oczywiscie Kaja nie bylo tym zainteresowana :lol: Quote
anetta Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Wydawalo jej sie ze cos zauwazyla... :lol: ale nic nie bylo...:sadCyber: :eek2::eek2::mad: Kuna, drzewka jej przeszkadzja...:mad: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 ale super foty i przeróbeczki i ta ilość ;) Kajcia hasa jak szczeniaczek :multi: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Kaja jaka zadowolona:loveu: Milo patrzc na takiego szczuplego jamniczka, bo moj niestety odszedl na zawal z nadwagi Quote
anetta Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Ciesze sie ze foty sie podobaja :angel::bigcool: Alu, fot bedzie wiecej :-P Kara, ona i tak przez zime troszke przytyla :shake: Ma malo ruchu (bo to zmarzluch jeden i nie chce wychodzic na spacery) a za duzo jedzenia miedzy swoimi posilkami :mad: Ale to sprawka mojego ojca :mad: Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 anetta napisał(a):Ja leeeceeee :sweetCyb: moj aparoweczka sliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: jaki ma kubraczek trendy ;) Quote
Recommended Posts