Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Uff..... troche bylo tych stronek galerii....:evil_lol: A zdjecia ze studniowki super:multi: Bardzo ladnie wygladalas w swojej kreacji, a wloski tez z pomyslem zrobione!

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bawilam sie baaaardzo dobrze :Cool!: Muzyka byla rewelacyjna!!! :happy1: Dla kazdego bylo cos milego.
Fajnie ze fryz sie podoba :laugh2_2: Fryzjerka godzine mi go robila :lol: A juz nie powiem jak wygladalam po zdjeciu 15 spinek i rozplataniu wlosow :siara: Nie moglam ich rozczesac :lol:

• 3 weeks later...
Posted

To zolwica moich rodzicow. Znalezlismy ja na chodniku kilka lat temu, szla w strone ulicy :roll: Prawdopodobnie uciekla od ruskich z hotelu ;) Jak ja znalezlismy byla taaak malutka :saint1: A teraz taki klocek z niej wyrosl :lol: Jest wieksza niz moja dlon.
Kaja na poczatki byla baaardzo zaciekawiona co to takiego chodzacego pomieszkniu
To byly pierwsze dni po znalezieniu.
Teraz Kaja uciaka na jej widok :lol:

Posted

Qrde na początku zastanawiałam się gdzie jest żółw :lol:. Nie, no Fionka nie poznała żółwia i chyba nie pozna.Nie znamy nikogo, kto by miał żółwia ;). Zna króliki, kozę, koty i konie i chyba na tym pozostanie :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ooo, a ja wlasnie przyszlam wkleic foty :cool1:myslac ze nikogo tu ni ma a tu niespodzianka :p

Pika, mysle ze niet :lol:

Powspominajmy sobie laaatoooo :haha: Ciepelko, sloneczko, woda....juz? To zaczynamy :lol::smilecol:

Lazienki

Posted

Sa wakacje wiec poleniu****emy :laugh2_2: :sleep2: sluchajac audycji radiowej :lol: :lol::turn-l:

A po spaniu, czas na jazdeeeeeeeeeeee :D

http://img240.imageshack.us/img240/797/schowek072dd.jpg

Chcialam sie wam pochwalic ze dzis w Pruszkowie Masaj-mala torpeda zajal 1 miejsce w Agility 0 :mdrmed::lilangel: Jutro zmagan ciag dalszy :cool:
Oczywiscie byla niezawodna Wind i jej TZ i foty beda w dziale Agility :evillaug:

Posted

Dzieki, dzieki!!! :sweetCyb:

W niedziele poszlo nam troszke lepiej bo nie mialam juz detki jak to bylo w sobote w drugim przebiegu :lol:
W klasyfikacji lacznej w ndz. zajelam II miejsce :sweetCyb: Hurrraaaa :sweetCyb: I dostalismy pierwszy w zyciu medal :sweetCyb: Hurraaaaa :sweetCyb: :lol: Bradzo, bardzo sie ciesze :multi: Ah, jestem z niego taka dumna :angel:

Posted

Dzieki :lol:

Jutro pod wieczor jade do malutkich szczeniaczkow (nie powiem jakich, to bedzie zagadka :lol!: hihih) i moze uda mi sie porobic fotki :-P
Ale to jeszcze nie koniec, jutro moj brat ma pozyczyc aparat :sweetCyb::sweetCyb: I co za tym idzie to juz sie domyslicie :sg168:

Posted

anetta napisał(a):
Dzieki :lol:

Jutro pod wieczor jade do malutkich szczeniaczkow (nie powiem jakich, to bedzie zagadka :lol!: hihih) i moze uda mi sie porobic fotki :-P
Ale to jeszcze nie koniec, jutro moj brat ma pozyczyc aparat :sweetCyb::sweetCyb: I co za tym idzie to juz sie domyslicie :sg168:
:multi::multi::multi:będą foteczki

Posted

huuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: