Magda Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Uff..... troche bylo tych stronek galerii....:evil_lol: A zdjecia ze studniowki super:multi: Bardzo ladnie wygladalas w swojej kreacji, a wloski tez z pomyslem zrobione! Quote
anetta Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Bawilam sie baaaardzo dobrze :Cool!: Muzyka byla rewelacyjna!!! :happy1: Dla kazdego bylo cos milego. Fajnie ze fryz sie podoba :laugh2_2: Fryzjerka godzine mi go robila :lol: A juz nie powiem jak wygladalam po zdjeciu 15 spinek i rozplataniu wlosow :siara: Nie moglam ich rozczesac :lol: Quote
anetta Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Ale to jeszcze nie koniec :lol!: Teraz jest THE END :laugh2_2::lol: Quote
anetta Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 :lol: Mam szlaban na komputer, ale brata nie ma i korzystam:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Aneta, masz zolwia?:-o Czy Kajka nie ma ochoty go upolowac? :evil_lol: Quote
anetta Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 To zolwica moich rodzicow. Znalezlismy ja na chodniku kilka lat temu, szla w strone ulicy :roll: Prawdopodobnie uciekla od ruskich z hotelu ;) Jak ja znalezlismy byla taaak malutka :saint1: A teraz taki klocek z niej wyrosl :lol: Jest wieksza niz moja dlon. Kaja na poczatki byla baaardzo zaciekawiona co to takiego chodzacego pomieszkniu To byly pierwsze dni po znalezieniu. Teraz Kaja uciaka na jej widok :lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ozzulca też ciekawią zółwiki / oglądał u cioci :evil_lol:/a Harley jak zółw się zatrzymywał to go łapką przesuwał :p Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 chyba bym padla jakbym zobaczyla wedrujacego po warszawskiej ulicy zolwia :crazyeye: :lol::lol: Quote
Cimi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Qrde na początku zastanawiałam się gdzie jest żółw :lol:. Nie, no Fionka nie poznała żółwia i chyba nie pozna.Nie znamy nikogo, kto by miał żółwia ;). Zna króliki, kozę, koty i konie i chyba na tym pozostanie :lol: Quote
asher Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ze tak się niedyskretnie spytam, po czym się poznaje, że żółw to żółwica, a nie żółw? :hmmmm: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Anetko a ja dopiero teraz zobaczyłam zdjęcia ze studniówki :oops: powtórze to co inni móiwli : pięknie wyglądałaś :loveu: Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Anetta a moze to ten zolw, ktory kiedys pod Billa zginął :lol: Quote
anetta Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Ooo, a ja wlasnie przyszlam wkleic foty :cool1:myslac ze nikogo tu ni ma a tu niespodzianka :p Pika, mysle ze niet :lol: Powspominajmy sobie laaatoooo :haha: Ciepelko, sloneczko, woda....juz? To zaczynamy :lol::smilecol: Lazienki Quote
anetta Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Sa wakacje wiec poleniu****emy :laugh2_2: :sleep2: sluchajac audycji radiowej :lol: :lol::turn-l: A po spaniu, czas na jazdeeeeeeeeeeee :D http://img240.imageshack.us/img240/797/schowek072dd.jpg Chcialam sie wam pochwalic ze dzis w Pruszkowie Masaj-mala torpeda zajal 1 miejsce w Agility 0 :mdrmed::lilangel: Jutro zmagan ciag dalszy :cool: Oczywiscie byla niezawodna Wind i jej TZ i foty beda w dziale Agility :evillaug: Quote
asher Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Sielskie życie ma Kaja :D A Masajowi gratulujemy!!! No i oczywiście biegaczowi Masaja również ;) :klacz: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Anetta Gratulacje dla Masajka :laola::drink1::drink1::drink1: Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='anetta'] ale ma zycie dziewczyna :p [quote name='anetta'] jak krolowa :lol: Wielkie gratulacje dla Mr. Masaja :klacz: Quote
anetta Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Dzieki, dzieki!!! :sweetCyb: W niedziele poszlo nam troszke lepiej bo nie mialam juz detki jak to bylo w sobote w drugim przebiegu :lol: W klasyfikacji lacznej w ndz. zajelam II miejsce :sweetCyb: Hurrraaaa :sweetCyb: I dostalismy pierwszy w zyciu medal :sweetCyb: Hurraaaaa :sweetCyb: :lol: Bradzo, bardzo sie ciesze :multi: Ah, jestem z niego taka dumna :angel: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Brawo Anetko , brawo Masajek :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
asiunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Hej!! Halo halo ktos nas chyba zaniedbuje?:mad: Quote
anetta Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Dzieki :lol: Jutro pod wieczor jade do malutkich szczeniaczkow (nie powiem jakich, to bedzie zagadka :lol!: hihih) i moze uda mi sie porobic fotki :-P Ale to jeszcze nie koniec, jutro moj brat ma pozyczyc aparat :sweetCyb::sweetCyb: I co za tym idzie to juz sie domyslicie :sg168: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 anetta napisał(a):Dzieki :lol: Jutro pod wieczor jade do malutkich szczeniaczkow (nie powiem jakich, to bedzie zagadka :lol!: hihih) i moze uda mi sie porobic fotki :-P Ale to jeszcze nie koniec, jutro moj brat ma pozyczyc aparat :sweetCyb::sweetCyb: I co za tym idzie to juz sie domyslicie :sg168::multi::multi::multi:będą foteczki Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 huuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts