anetta Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Hej. Pianka napisał(a):A nie miało to być: dogociołki?:eviltong: Fotki, bo pałe wyciagne:mad: Chces zbyć dogociołkiem? :evil_lol::evil_lol: :scared: Celina12 napisał(a):Co z tym dogo...posty wklejają się po dwa razy.... No właśnie, w ogóle coś z dogo mi się działo, wolno ładowało strony :mad: chester07 napisał(a):o gratulacje dla Majoska ! :multi::loveu: a gdzie fotki? przeglądam stronki wstecz ale nie ma :mad: jak królik? :) :multi: Ni mo. Królik sobie żyje u APSY :p Marta_Ares napisał(a):gratulacje:multi: :multi: moj to nawet nie potrafi dobrze i szybko pokonac slalomu:shake: :shake: Dzięki!! On też nie umiał przez dłuższy czas :shake: Już miałam wątpliwości czy kiedykolwiek się nauczy... Rudzia, dzięki, dzięki :)))))))))))) Słuchajcie, nie mam fotek...Pojechałam na Stadion a po powrocie miałam lenia a poza tym musiałam się rozgrzać bo mimo że świeciło słońce to wiał zimny wiatr...:shake::shake: troche mnie tam przewiało... Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 http://img405.imageshack.us/img405/1458/treningrc2.jpg Muszę przyznać, że masz talent plastyczny. :cool3: Gratulacje Masajek. :cool3: :multi: :loveu: [quote name='Pianka']A nie miało to być: dogociołki?:eviltong: Fotki, bo pałe wyciagne:mad: O matko, Pianka! :-o A ja myslałam, że ty baba. :-o A Ty nie dość, że facet, to jeszcze ekshibicjonista. :shake: Quote
ewelinabuck Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :diabloti:gratuuuuuuuuuuulaaaaaaaaaaacjeee...zapraszam do nas na smieszna foteczke Quote
Pianka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 anetta napisał(a):Hej. Chces zbyć dogociołkiem? :evil_lol::evil_lol: :scared: ... Nie ja nie chce. Tylko stwierdzam, ze ty nasz uważasz za dogociołki ino ci się pomyliło w pisaniu hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia & Ginger napisał(a): O matko, Pianka! :-o A ja myslałam, że ty baba. :-o A Ty nie dość, że facet, to jeszcze ekshibicjonista. :shake: No wiesz co:mad: ja ci tu zaraz:mad: ja żem jest 100% kobieta, prawdziwa dama z rodu Piankowskich:mad: Quote
BBeta Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/74/dscf0457zoo1.jpg Świetnie wyszło, z resztą nie tylko to :loveu: ;) Quote
agaciaaa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No kiedy wreszcie beda foty? :lol: PS. Kupiłam baterie do lampki :lol: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pianka napisał(a):No wiesz co:mad: ja ci tu zaraz:mad: ja żem jest 100% kobieta, prawdziwa dama z rodu Piankowskich:mad: Taaa, kobietą z jajami. :lol: I nie tylko. :evil_lol: Quote
anetta Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Jestem :lol::lol: Mam jakiegoś pecha. Najpier nie mogłam zmienić samodzielnie tytułu galerii a teraz nie mogę podpisu :razz: I co teraz?? "Fatal error: Call to undefined function P�@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463" Pytam się :razz: [quote name='Asia & Ginger']http://img405.imageshack.us/img405/1458/treningrc2.jpg Muszę przyznać, że masz talent plastyczny. Gratulacje Masajek. :cool3: Tak, imponujący :evil_lol: :))))) [quote name='ewelinabuck']:diabloti:gratuuuuuuuuuuulaaaaaaaaaaacjeee...zapraszam do nas na smieszna foteczke Widziałam, widziałam :cool3::loveu: [quote name='Dobcia']Masajek to bystrzak:) Gratuluję! :p :))))))))) [quote name='Pianka']Nie ja nie chce. Tylko stwierdzam, ze ty nasz uważasz za dogociołki ino ci się pomyliło w pisaniu hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nadal nie kapuje :hmmmm: Przeca pisałam dogociółki :hmmmm: [quote name='BBeta']http://img214.imageshack.us/img214/74/dscf0457zoo1.jpg Świetnie wyszło, z resztą nie tylko to :loveu: ;) Dzięki :multi: [quote name='agaciaaa']No kiedy wreszcie beda foty? :lol: PS. Kupiłam baterie do lampki :lol: :evil_lol: Brawo :lol::lol::lol: Wyciągam z głębin. Nie mam nic nowego. Quote
taxelina Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No i co ze wyciagnieta, wazne ze jest fotka :D Quote
Pianka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Taaa, kobietą z jajami. :lol: I nie tylko. :evil_lol: Zaglądałaś?:-o:evil_lol: Quote
Celina12 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 BBeta napisał(a):Nowy banner? :crazyeye: .....i jaki śliczny.:loveu: Masajos ślicznie śpiiiiiiiiiiiiii Quote
anetta Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Nowy, nowy :) :loveu: Jeszcze się nie mogę przyzwyczaić... Cambel mi zrobiła :) Mam nadzieję że się nie pogniewa że dodałam sobie wu wu wu :) Padam na twarz...Coś źle się czuje...:roll: Jakieś drgawki mam :roll::ekmm: Branoc Quote
LeCoyotte Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/74/dscf0457zoo1.jpg fajny efekt wyszedł:) spadające gwiazdy:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Śliczny ten nowy banerek. :cool3: :loveu: :p Quote
Dobcia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nowy bannerek jest śliczny:loveu: Aż Cię nie poznałam:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 sliczny baner:loveu: :loveu: Jak tam zdrowko?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dobry wieczór :) Bannerek jest bombowy! :loveu: Quote
Avaloth Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 nie ważne że stare ważne że Majoskowe=śliczne :loveu: a Kaja gdzie? :eviltong: Quote
anetta Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Dziękować :p Dzięki Kojocie :) A ze mną ok. Kolejne, grupowe :p Quote
Recommended Posts