Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam wszystkich i każdego z osobna.

[quote name='Asia & Ginger']Pokażę jak zakupię w końcu żarówkę, bo już mi się spaliła i nie ma żadnych efektów. :cool1:
:watpliwy:

[quote name='ewelinabuck']ja jestem czlonkiem ZK od 1.04.2008:multi::multi::multi::multi:
Ale to nie Prima Aprilis? :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']eeee ja tez zwiazkowiec hihihih ....tyle mojego ze trace kase na skladki hihihihih
Jak to? :razz:

[quote name='Matusz']hej Aneta ;)
fajne te lapkowe fotki ;)

ja dopiero się zapiszę pod koniec lata:diabloti: po co teraz mam już składkę płacić?:evil_lol:

Ja musiałam. Jade w maju do Łodzi na zawody i chce Uszatego zgłosić :turn-l::turn-l:

[quote name='agaciaaa']Ciągle zapominam :roll: :evil_lol:
Bilobil :p

Nieeee mam fotek :((((((((

Posted

Hej dogociółki.

[quote name='zuzolandia']No tak to ;-) obie dziolchy zgloszone w ZK a wystawy oleewamy ;-) hihihihihi
wiec zadnego pozytku z tego placenia ni ma hihihih
:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to nieźle.
Pytanie się samo nasuwa... W takim razie po co?

[quote name='ewelinabuck']nie nie prima aprilis...potrzebne mi bylo bo jade na zawody agility do Bydgoszczy w maju z dupelkiem;););)i ksiazeczke agility rowniez wykupilam
:evil_lol: No to u mnie tak samo. Z tym że jest Łódź a nie B-cz.

Myślałam że dziś sobie pójde gdzieś na spacerek, ale po przyjechaniu z treningu się zachmurzyło i luneło :shake::shake: Pogoda jest paskudna.
Musicie poczekać :cool1:
Już obmyślam plan gdzie by tu pojechać.

Jestem dumna i blada z Uszatego :loveu::loveu: Zrobił mi dziś taką niespodzienke na teningu że aż szkoda że nie było to nagrane :evil_lol:
Otóż wszedł w slalom na odległość :multi::multi::loveu::multi:
Po tunelu który był schowany pod kładeczką, był slalom, a ja byłam po drugiej stronie kładki i trza było krzyczeć że jest slalooom i wszedł za pierwszym razeeeem. Jeeeeeeeeeeee :multi::multi:
Nie wiem czy napisałam to po polskiemu :evil_lol: i czy sobie to wyobrażacie więc pokazuje :lol::lol: :evil_lol::evil_lol:
Moja twórczość mnie pprzeraża :evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Myślałam że dziś sobie pójde gdzieś na spacerek, ale po przyjechaniu z treningu się zachmurzyło i luneło :shake::shake: Pogoda jest paskudna.

U mnie to samo :roll: jeszcze nie skończyłam sprzątać a tu sie rozpadało :shake:

Brawo Masaj!!! :multi::loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
U mnie to samo :roll: jeszcze nie skończyłam sprzątać a tu sie rozpadało :shake:

Brawo Masaj!!! :multi::loveu:

Brawooooo! A do Kozienic nie jedziecie???