ewelinabuck Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ja jestem czlonkiem ZK od 1.04.2008:multi::multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/3475/dscf0462ztq6.jpg zajebiaszcze hihihihihihi eeee ja tez zwiazkowiec hihihih ....tyle mojego ze trace kase na skladki hihihihih Quote
Dobcia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/74/dscf0457zoo1.jpg to wygląda pawie jak deszcz meteorytów:lol: Quote
Matusz Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 hej Aneta ;) fajne te lapkowe fotki ;) ja dopiero się zapiszę pod koniec lata:diabloti: po co teraz mam już składkę płacić?:evil_lol: Quote
Pianka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Światełka....eeee daj Kaje albo Masaja:razz: Quote
agaciaaa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='anetta']No to na co czekasz?! leć po baterie ;) Ciągle zapominam :roll: :evil_lol: http://img214.imageshack.us/img214/74/dscf0457zoo1.jpg to świetnie wyszło :) Teraz dawaj piesy :cool3: :loveu: Quote
anetta Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Witam wszystkich i każdego z osobna. [quote name='Asia & Ginger']Pokażę jak zakupię w końcu żarówkę, bo już mi się spaliła i nie ma żadnych efektów. :cool1: :watpliwy: [quote name='ewelinabuck']ja jestem czlonkiem ZK od 1.04.2008:multi::multi::multi::multi: Ale to nie Prima Aprilis? :evil_lol: [quote name='zuzolandia']eeee ja tez zwiazkowiec hihihih ....tyle mojego ze trace kase na skladki hihihihih Jak to? :razz: [quote name='Matusz']hej Aneta ;) fajne te lapkowe fotki ;) ja dopiero się zapiszę pod koniec lata:diabloti: po co teraz mam już składkę płacić?:evil_lol: Ja musiałam. Jade w maju do Łodzi na zawody i chce Uszatego zgłosić :turn-l::turn-l: [quote name='agaciaaa']Ciągle zapominam :roll: :evil_lol: Bilobil :p Nieeee mam fotek :(((((((( Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No tak to ;-) obie dziolchy zgloszone w ZK a wystawy oleewamy ;-) hihihihihi wiec zadnego pozytku z tego placenia ni ma hihihih Quote
ewelinabuck Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 nie nie prima aprilis...potrzebne mi bylo bo jade na zawody agility do Bydgoszczy w maju z dupelkiem;););)i ksiazeczke agility rowniez wykupilam Quote
diabelkowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/74/dscf0457zoo1.jpg ta jest genialna :) Quote
agaciaaa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 anetta napisał(a):Bilobil :p Nieeee mam fotek :(((((((( Przydałoby mi sie ostatnio :roll: :evil_lol: To trzeba zrobić :razz: Quote
anetta Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Hej dogociółki. [quote name='zuzolandia']No tak to ;-) obie dziolchy zgloszone w ZK a wystawy oleewamy ;-) hihihihihi wiec zadnego pozytku z tego placenia ni ma hihihih :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to nieźle. Pytanie się samo nasuwa... W takim razie po co? [quote name='ewelinabuck']nie nie prima aprilis...potrzebne mi bylo bo jade na zawody agility do Bydgoszczy w maju z dupelkiem;););)i ksiazeczke agility rowniez wykupilam :evil_lol: No to u mnie tak samo. Z tym że jest Łódź a nie B-cz. Myślałam że dziś sobie pójde gdzieś na spacerek, ale po przyjechaniu z treningu się zachmurzyło i luneło :shake::shake: Pogoda jest paskudna. Musicie poczekać :cool1: Już obmyślam plan gdzie by tu pojechać. Jestem dumna i blada z Uszatego :loveu::loveu: Zrobił mi dziś taką niespodzienke na teningu że aż szkoda że nie było to nagrane :evil_lol: Otóż wszedł w slalom na odległość :multi::multi::loveu::multi: Po tunelu który był schowany pod kładeczką, był slalom, a ja byłam po drugiej stronie kładki i trza było krzyczeć że jest slalooom i wszedł za pierwszym razeeeem. Jeeeeeeeeeeee :multi::multi: Nie wiem czy napisałam to po polskiemu :evil_lol: i czy sobie to wyobrażacie więc pokazuje :lol::lol: :evil_lol::evil_lol: Moja twórczość mnie pprzeraża :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 anetta napisał(a):Myślałam że dziś sobie pójde gdzieś na spacerek, ale po przyjechaniu z treningu się zachmurzyło i luneło :shake::shake: Pogoda jest paskudna. U mnie to samo :roll: jeszcze nie skończyłam sprzątać a tu sie rozpadało :shake: Brawo Masaj!!! :multi::loveu: Quote
Mudik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 agaciaaa napisał(a):U mnie to samo :roll: jeszcze nie skończyłam sprzątać a tu sie rozpadało :shake: Brawo Masaj!!! :multi::loveu: Brawooooo! A do Kozienic nie jedziecie??? Quote
Pianka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 anetta napisał(a):Hej dogociółki. A nie miało to być: dogociołki?:eviltong: Fotki, bo pałe wyciagne:mad: Quote
Celina12 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Co z tym dogo...posty wklejają się po dwa razy.... Quote
Avaloth Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 o gratulacje dla Majoska ! :multi::loveu: a gdzie fotki? przeglądam stronki wstecz ale nie ma :mad: jak królik? :) Quote
Marta_Ares Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 gratulacje:multi: :multi: moj to nawet nie potrafi dobrze i szybko pokonac slalomu:shake: :shake: Quote
Recommended Posts