Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
anetta Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 :hand: Kajci sie polepszylo :lol: i skubana zaczela fikac po meblach :oops::shake: :mad: Mysle ze polepszylo sie jej dzieki obrozy z magnesem ktora dostala na Gwiazdke (zupelnie nie oczekiwany prezencik :haha:) :grins: Juz nie kuleje. Gdy wychodzi na dwor na ten zmarzniety snieg to sie przewraca gdy wejdzie w jakis niewielki dolek :lol: a to przez to ze ma bardzo slaba ta tylna lapke na ktora kulala. Od razu mowie ze zdjec nie ma :lol: :lol!: ale mam swoje...ze studniowki :evil_lol: ale musze konczyc wiec jak bedziecie chcieli to jutro cos wstawie :razz: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Alka napisał(a):Pewnie, że chcemy :multi::multi::multi::multi::multi::multi:chcemy Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Dawaj ze studniówki :multi: Se powspominam chociąz :roll: Quote
anetta Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 No dobra :biggrina: Poczatek (ta dziewczyna :lol: po srodku to moja babka od matmy) Za nia jest miejsce do tanczenia. Polonez, jak ktos woli-Fiat :lol: :cunao: Tanczylysmy z rozyczkami :Rose: Z lampka szampana :chlup: A tu juz imprezka :lol: :lol::cunao: :cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
anetta Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 W koncu sie udalo! Republika ma jakies problemy ze soba :madgo: Teklunia, my ich nie lubic :mad: :lol: Serio? dzieki :oops: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 łała le impreza :multi::multi: i kiecka ;) Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No super :multi: jak miło powspominać :oops: Anetko świetna kiecka i figurka ;) Quote
asiunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Hej!! Anetka przy Tobie to sie kompleksow mozna nabawic:roll:;) Quote
anetta Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Ciesze sie ze sie podoba :jumpie::bigcool: Asiunia, dobry zart :errrr: Dalej :haha: Chlopak smiesznie wyszedl, jakby sie modlil :lol: :megagrin: Takie mialam fryz :cool3: Ogolny widok Pan w okularach to jeden z dyrektorow a dalej jak popatrzycie na srodek foty to zobaczycie UFOOOOOOO :turn-l: Quote
PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Pan w okularach to jeden z dyrektorow a dalej jak popatrzycie na srodek foty to zobaczycie UFOOOOOOO :turn-l: Faktycznie :lol: :lol: :lol: Quote
Sabina1 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dopiero teraz przejrzałam calusieńką galerię. Piękne zdjęcia i Kajunia taka dzielna i zdolniacha. Bardzo lubię czarne jamniki. Gratuluję wspaniałej studniówki . Pięknie wyglądałaś. Zawsze sie wzruszam widzac takie zdjęcia. kiedy to było.........:placz: :placz: No i wiem nareszcie jak wyglądasz:lol: :lol: Quote
Alka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Wreszcie zobaczyłam fotki ze studniówki. :multi: Super!!! Świetnie wyglądałas i pewnie tak samo się bawiłaś.:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts