Mudik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i25.tinypic.com/i5oq50.jpg Dokładnie taką samą mam cebulę. :cool3: Ale nie chce zakwitnąć. :mad: Ja też mam cytryny, mandarynki, pomarańcze, grapefruity. :cool3: Ale mam tego tak dużo, że nie wiem, które drzewko jest które. :roll: :evil_lol: To masz całą oranżerię:crazyeye::lol::razz: Quote
Asia & Ginger Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Mudik napisał(a):To masz całą oranżerię:crazyeye::lol::razz: No trochę tego mam. :cool3: Tylko jeszcze nie owocują, na razie drzewka mają chyba 3 lata. ;) Quote
Dobcia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Śliczny króliczek:loveu: hehehe akurat na Wielkanoc:lol: Quote
anetta Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Dziękuje wam za życzonka :loveu: Dla was też mam :loveu::loveu: [quote name='Asia & Ginger']http://i25.tinypic.com/i5oq50.jpg Dokładnie taką samą mam cebulę. :cool3: Ale nie chce zakwitnąć. :mad: http://img186.imageshack.us/img186/3931/dscf9959zwc0.jpg Śliczny króliczek wielkanocny. :loveu: :loveu: :loveu: Ja też mam cytryny, mandarynki, pomarańcze, grapefruity. :cool3: Ale mam tego tak dużo, że nie wiem, które drzewko jest które. :roll: :evil_lol: Co do cebuli...pewnie jej nie dopieszczasz :evil_lol::evil_lol::lol: Mi zakwita co roku :multi: :evil_lol::evil_lol: Powinnaś poprzyklejać karteczki z opisem co jest co. Ale teraz już za późno:diabloti: Chyba że zakwitnie :evil_lol: Ale z tego co widze jakoś im się nie spieszy :diabloti: [quote name='Matusz']Anetta, ta cytryna to drzewko, rośnie w doniczce :eviltong::eviltong:a na niej cytryny:diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti: [quote name='Dobcia']Śliczny króliczek:loveu: hehehe akurat na Wielkanoc:lol: Tak, dokładnie. Ojciec powiedział mniej więcej to samo :diabloti: Ale masz zajefajny av! Quote
Mudik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Buuu ja nie umiem takich życzonek to napiszetak Wesołlego Alleluja! Spokojnych,Zdrowych Świąt Wielkanocy! Quote
anetta Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Ja też nie, cocerek mi zrobiła :) Dziękuje. Zapomniałam wam powiedzieć że ten królik w ogóle nie śpi :crazyeye: Buszuje w nocy i nie daje spać :mad: :evil_lol: I cały czas je i je i je:crazyeye: Kto ma ochote na pasztecik?:diabloti::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Bzik reflektuje na pasztecik!:evil_lol: Ja nie bardzo :lol: Super grafika, Kaja wykluwająca się z jajka:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 anetta napisał(a):Co do cebuli...pewnie jej nie dopieszczasz :evil_lol::evil_lol::lol: Mi zakwita co roku :multi: :evil_lol::evil_lol: Powinnaś poprzyklejać karteczki z opisem co jest co. Ale teraz już za późno:diabloti: Chyba że zakwitnie :evil_lol: Ale z tego co widze jakoś im się nie spieszy :diabloti: No może i nie dopieszczam tej cebuli. Muszę ją chyba przesadzić do większej doniczki. :roll: A cytrusy "własnej roboty" mogą kwitnąć i owocować dopiero po kilkunastu latach, więc jeszcze trochę sobie poczekam. :cool1: Quote
taxelina Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Myslalam ze to Twoj kroliczek ;) ja nie moge wyzyskac dobrych stosunkow jamnik-krolik :( Quote
tygra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Życzonka przynoszę http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264 Quote
taxelina Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wrocilam sie do kompa zeby wyslac zyczenia ;) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756956&postcount=1985 Quote
Dobcia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Króliki maja to do siebie, że muszą jeść cały czas, ale za to małe porcje;) Wesołych Świąt:loveu: Quote
diabelkowa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 hehe a masajek sie do jajeczka nie zmiescil :( Quote
anetta Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Hej, troche posprzątałam w domu i teraz latam sobie po blożkach żeby się odprężyć :p Ale jeszcze wszystkiego nie zrobiłam :( Dziękuje za życzonka! [quote name='Bzikowa']Bzik reflektuje na pasztecik!:evil_lol: Ja nie bardzo Super grafika, Kaja wykluwająca się z jajka Bzik, zapraszam :bigok: Też mi się podoba :lol::lol: [quote name='Asia & Ginger']No może i nie dopieszczam tej cebuli. Muszę ją chyba przesadzić do większej doniczki. A cytrusy "własnej roboty" mogą kwitnąć i owocować dopiero po kilkunastu latach, więc jeszcze trochę sobie poczekam. :cool1: Spróbuj, może to coś da. Moja akurat jest w małej :hmmmm: Eeee, to nie dla mnie, nie miałabym cierpliwości :evil_lol::evil_lol: [quote name='agaciaaa']Witamy :) My też z życzeniami ;) http://images32.fotosik.pl/187/ebd0ca1cd9ecf572.jpg Dziękuje. :lol: Sara też w jajcu :evil_lol: [quote name='deer_1987']Myslalam ze to Twoj kroliczek ;) ja nie moge wyzyskac dobrych stosunkow jamnik-krolik :( Nie, nie. Jak już bym miała się decydować to tylko zwisłouchy :loveu: Taki jak Twój :loveu: Ale i tak świnki są fajniejsze :eviltong: Kaja na początku też była źle nastawiona do świnek, ale później się przyzwyczaiła do tego stopnia że swiniaki mogły biegać obok niej :loveu: Fajnie to wyglądało ;) [quote name='Dobcia']Króliki maja to do siebie, że muszą jeść cały czas, ale za to małe porcje Wesołych Świąt Ooo, i to by wszystko wyjaśniało :) [quote name='diabelkowa']hehe a masajek sie do jajeczka nie zmiescil :( To nie ja robiłam karteczke :))) Dziś mu zmieniałam ściółke, więc wypuściłam go żeby pobiegał sobie po pokoju. I wtedy zauważyłam że pod ogonem ma kawał zbitej koopy, splątaną z sierścią :shake::shake: Musiał to mieć, bo to nie jest możliwe żeby w ciągu dwóch dni mu się to zrobiło :roll: Na szczęście załatwia się normalnie i sioo i koo jest ok. Żeby to usunąć to trzeba kurcze maszynką pojechać, bo nożyczkami to kiepsko widze... Nic nowego mu nie dawałam do jedzenia, tylko kawałek jabłka :niewiem: Quote
Dobcia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wydaje sie, że ma bardzo delikatne miękkie futerko, a wtedy królikom bardzo łatwo robią się 'dredy' koło ogona, ale też czasem pod szyją, nad ogonem i w takich trudno dostępnych zakamarkach;) Moim sie robiły czasem nawet wtedy, kiedy np. zapomniałam je wyczesać. Najlepiej właśnie ciachnąć to nożyczkami, bo futerko szybko odrasta, a jak by sie to zostawiło to może dojść do zapalenia skóry. ;) Quote
Bzikowa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 anetta napisał(a): Bzik, zapraszam :bigok: pozwolisz, że on sam upichci sobie pasztet :evil_lol: Królik jest naprawdę śliczny tylko wygląda na troszkę przestraszonego... Czy on jest skądś uratowany? Jaka jest jego historia? A może to ja się mylę i króliki po prostu mają taki wytrzeszcz:diabloti: Quote
anetta Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='Dobcia']Wydaje sie, że ma bardzo delikatne miękkie futerko, a wtedy królikom bardzo łatwo robią się 'dredy' koło ogona, ale też czasem pod szyją, nad ogonem i w takich trudno dostępnych zakamarkach;) Moim sie robiły czasem nawet wtedy, kiedy np. zapomniałam je wyczesać. Najlepiej właśnie ciachnąć to nożyczkami, bo futerko szybko odrasta, a jak by sie to zostawiło to może dojść do zapalenia skóry. ;) Tak, właśnie on ma taką delikatną sierść. Trociny się do niego przyczepiają. W przyszłości trzeba będzie sporo czasu poświęcić na szczotkowanie. Szybko się kołtuni :shake: Tylko nożyczkami będzie ciężko bo to to ruchliwe strasznie i się wyrywa :shake: [quote name='Bzikowa']pozwolisz, że on sam upichci sobie pasztet :evil_lol: Królik jest naprawdę śliczny tylko wygląda na troszkę przestraszonego... Czy on jest skądś uratowany? Jaka jest jego historia? A może to ja się mylę i króliki po prostu mają taki wytrzeszcz:diabloti: Pozwole :p Przestraszony? eee nie :) Został zabrany z meliny razem z innym królikiem, samiczką bez ucha. Znalazłam wątek APSY, gdzie są foty i info o nich. TU, TU Kaja spadła z łóżka, aż ją usłyszałam jak zadudniło a jestem dwa pokoje dalej :roll: :mdleje: Na szczęście nic się nie stało....uff Quote
Pimpek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witanko :D http://img257.imageshack.us/img257/8691/dscf9967rn4.jpg Jaki słodki :loveu: Ale ja trochę nie na bieżąco...Twój? Jak mu na imię? :razz: Aha i...WESOŁYCH ŚWIĄT! :cool3: Quote
Celina12 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wesołych, zdrowych, pogodnych i ciepłych Świąt-życzy Celina z rodzinką i jamnikami. Quote
Mudik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='anetta']Tak, właśnie on ma taką delikatną sierść. Trociny się do niego przyczepiają. W przyszłości trzeba będzie sporo czasu poświęcić na szczotkowanie. Szybko się kołtuni :shake: Tylko nożyczkami będzie ciężko bo to to ruchliwe strasznie i się wyrywa :shake: Pozwole :p Przestraszony? eee nie :) Został zabrany z meliny razem z innym królikiem, samiczką bez ucha. Znalazłam wątek APSY, gdzie są foty i info o nich. TU, TU Kaja spadła z łóżka, aż ją usłyszałam jak zadudniło a jestem dwa pokoje dalej :roll: :mdleje: Na szczęście nic się nie stało....uff Jejku dobrze,że juz ok,śniła o lataniu czy jak? Wyślę PW o króliku Quote
Cambel&Megi Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 W galerii Bonnie & Warki czytalam, że chciałabyś bannerek bez tła, a że Basia jak widać nie ma czasu...przyszłam z mini prezentem na Wielkanoc :) Przepraszam, że tyle wersji, ale nie wiedziałam, czego oczekujesz...:lol: Quote
Cambel&Megi Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 To by było na tyle :lol: mam nadzieję, że któryś się spodoba, i się przyda... :lol: Quote
Recommended Posts