anetta Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 co?! :o no nie! :evil: :wallbash: mam je na republice. Nigdy nie bylo problemu z zobaczeniem fot :-? W kulki se leca :-? Quote
anetta Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='anetta']Pika, Kaja miala zamowiony specjalny lek dla niej z lecznicy bo nie bylo tego leku dla malych psow. Jeden proszek byl dla 70 kg psa :o :lol: :lol: Wiec dostalismy Metacan, p/b i p/z. Z Kaja jest lepiej :D Juz duzo chodzi po mieszkaniu i nawet biega :o :D :D Mam foty :drinking: To byly moje pierwsze treningi z Kaja. Miala tu 9 latek :) Tak sie uczylismy slalomu. 3 hopki pod rzad :lol: Pokazanie w misce parowy :lol: Start I pooooszlaaaaaaa..i tyle ja widzieli 8) Pierwsza nasz sekwencja skladajaca sie z wiecej nic dwoch :lol: hopek Jakie zainteresowanie :lol: Poprawilam :) Quote
Teklunia Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 dzieki za zdjecia, Anetko :) Kajcia mi naprawde imponuje:D Quote
mrowka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ale super fotki!! Kajcia kondycje musi mieć bardzo dobra!! :bigok: Wyściskaj ją ode mnie :) Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 I udało sie znalezilismy Was...uff..........zdjęcia super....poprostu sa śliczne ....Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za Was...........:):) P.S . Dziekujemy za ciepłe słowa.......:):):) Quote
anetta Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Mrowka, kondycje ma, oj ma, ale ze zdrowkiem gorzej :( Teraz znow sie pogorszylo. Tusia :buzi: A teraz zachod :santagri: z balkonu :lol: To jest z tego samego miejsca co ta fota (ktora juz wstawialam do galerii) http://img290.imageshack.us/img290/8035/tnosobiste0661ev.jpg Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Bedzie dobrze musi byc nie moze być inaczej a zdjecia ...sa super tamto 3 niesamowite......:buzi: Quote
Teklunia Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Kajciu, prosze obszczekac Pania! Swieta swietami, ale niech wstawi jakies Twoje zdjecia!!! ;) Quote
PIKA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ŚWIATECZNE ŻYCZENIA DLA KRECIKA, ŻEBY NIE CHOROWALA I DLA MASAJKA, COBY PASMO SUKCESÓW NA TORZE GO NIE OPUSZCZALO PRZESYLA SABA I ZIUTA Quote
anetta Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 :lol: Hahaha Kaja nie szczeka na swoja pania 8) Fot juz nie mam :( Ale chcialam powiedziec ze dzis Kaja sama :-o zaczela sie bawic :-o pilka :eek2: :sweetCyb: Pika, ale fajne zyczonka, bardzo dziekuje :D :calus: A dla wszystkichdogomaniakow Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie Niech aniołek Was mocno ode mnie uściśnie I złoży serdeczne życzenia z okazji: Świąt Bożego Narodzenia! Quote
Teklunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [SIZE=+3]Wszystkiego co najpiękniejsze, dużo ciepła i miłości w czasie zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, a także w nadchodzącym 2006 roku życzą Kasia i Tenulek... Quote
asiunia Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Mikołaja w kominie Prezentow ile sie nawinie Cukierkow skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylwestra do rana Asia&Rocky&Metka Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Tusia_is Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Ciebie i najbliższych Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia Serdecznie pozdrawiamy ...............:):):) Quote
Recommended Posts