Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

anetta napisał(a):
Kurcze, zmniejszam film dla Ali :eviltong: i idzie to jak krew z nosa :mdleje: Od 19.00 się robi i jest dopiero 10% :mdleje: :angryy::placz:

Mi filmik minuta z kawałkiej jakieś 4 godziny się ładował bo chyba 5 mb ładuje się minutę czy jakoś tak:roll: a potem trochę trwa za nim będzie dostępny, właśnie jak filmik??

Posted

Ale fajoskie zdjęcia!
Vic nie skonsumował Masa? :evil_lol:
A aussikowe laski ciągle piłkami w ryjkach:loveu:

To jest manchester terier?
Albo jakiś pinczer sredni?

Manchestery są boskie, ta rasa jest nawet na mojej liscie przyszlego psa:eviltong: (chyba w przyszłym wcieleniu:eviltong:)

Posted

Bzikowa Vic jak jest luzem to jest grzeczny, Aneta świadkiem.A w krzaki nie poszedł bo się bał Masaja:evil_lol::evil_lol: co widać na jednym z drzewnych filmików aussiczek:eviltong:

Posted

Tak, to Manchester terier :multi: Był piękny.
Fajnie że się podobają :loveu:

[quote name='deer_1987']z tym youtube to mi sie zdaje ze po prostu to troche trwa zanim filmik si doda do ich bazy danych. dziala dzis? u mnie pare minut max 20 i mozna bylo zobaczyc filmik
Ale filmik już mam na koncie. Nie moge go otworzyć. Wchodzę w "Moje konto" >>> "Zarządzaj moimi filmami wideo" >>>> "Filmy wideo, ulubione i listy odtwarzania". Jest okienko gdzie powinien być film a jest przechylony temofor :lol: z narysowanym na nim zegarem :roll: Obok innych informacji o filmie jest coś takiego "Dostęp: Publiczny | Niepowodzenie
Surowy plik: DSCF9752.AVI"
:niewiem:

[quote name='Pianka']Jak on zabawnie wygląda w kagańcu:evil_lol:
Bardzo :evil_lol:

[quote name='Mudik']Mi filmik minuta z kawałkiej jakieś 4 godziny się ładował bo chyba 5 mb ładuje się minutę czy jakoś tak:roll: a potem trochę trwa za nim będzie dostępny, właśnie jak filmik??
Nie chodziło mi film z youtube ;) Zmniejszałam film dla Ali "Teletubisie" :evil_lol: Miał 700 MB a ja chciałam żeby miał 400 :p Musiałam zostawiłam włączony komputer na noc bo co miałam robić. Jakbym przerwała zmniejszanie to dziś bym miała powtórke z rozrywki ;)

[quote name='"Bzikowa"']Manchestery są boskie, ta rasa jest nawet na mojej liscie przyszlego psa (chyba w przyszłym wcieleniu
Wiesz, jak go zobaczyłam to zaczęłam sobie myśleć....:evil_lol::knuje: Tylko że on do M...a ja chciałam eseczke.

[quote name='Mudik']Bzikowa Vic jak jest luzem to jest grzeczny, Aneta świadkiem.A w krzaki nie poszedł bo się bał Masaja:evil_lol: co widać na jednym z drzewnych filmików aussiczek
Noooo w połowie się zgodze :evil_lol::evil_lol: Na początku były ząbki ale chłopaki zostali przywołani do porządku :p
A właśnie, a gdzie Twój filmik? :cool3:

Wyginam śmiało ciało :cool3:

Ten zając po prawej stronie do Deli :evil_lol::evil_lol:

Wspólne zdjęcie :) Zrobiłam co w mojej mocy żeby jako tako wyglądało ;) Towarzystwo było tak padnięte że samo się pokładło :evil_lol:

Posted

Tygra, dzięki :)
Dobcia, tylko uchi nie te :lol:
Rudzia, to będzie trudne bo one teraz nie wychodzą razem na spacery. A w domu to tak nie zaspecjalnie robić foty.
Agacia, zapewne słabo widać, od lewej jest Deli a potem Vic :evil_lol:
Asia, Choco uczyła się chodzić po drzewach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Deli się przyglądał :evil_lol:

No to jeszcze zostały filmiki :cool3: :roll:

Posted

Hello :)

deer_1987 napisał(a):
To wspolne mi sie najbardziej podoba :)

:multi::p

Celina12 napisał(a):
:crazyeye:...też sposób na wejście na drzewo :diabloti: http://images29.fotosik.pl/173/8d536995b8c942f8.jpg

Prawda? :evil_lol: Każdy sposób jest dobry :evil_lol:

Mudik napisał(a):

Jak mi pomożecie z tym Youtube to zobaczycie filmiki :razz: Uparłam się że mają być na Youtube i tak ma być :evil_lol: Bo mam od jakiegoś czasu konto i ani razu z niego nie korzystałam, tzn. nie mam tam swoich filmów tylko obce.

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:super filmiki .......na drzewie jak w bloku startowym ;)

witanko :multi::multi::multi:

:evil_lol::evil_lol: blok startowy

Po wczorajszej burzy i ulewie :p Zdążyłam jeszcze cyknąć po przyjściu z aerobiku :evil_lol: Piękny był zachód.