Eriu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 anetta napisał(a): Musze Cię zmartwić, te zdjęcia ze spacerku robiła moja mam ;) Mnie nawet tam nie było. No, to muszę przerzucić się na inne bóstwo ;). To widzę, że talent do fotografii w genach tkwi, bo przecież Twoje foty też są śliczne. Quote
Matusz Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 była czarna podpalana i nadal jest ;) piękna i dostojna Kajuchna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Tak-śliczna Kajunia...a jak się ma Masajos???? Zdjęcia natury-BOSKIE!!!! Quote
anetta Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Wiecie co ja dziś widziałam gdy stałam na przystanku :cool3: Chyba ptaki już zaczynają wracać z ciepłych krajów :cool3: Nie wiem co to było ale było duże i leciało w grupie :cool3::multi: Leciało na północny zachód. [quote name='Eriu']No, to muszę przerzucić się na inne bóstwo. To widzę, że talent do fotografii w genach tkwi, bo przecież Twoje foty też są śliczne. E tam ;) Zaraz zobaczysz jakie mi kwiatki wychodzą w domu :roll: [quote name='Pimpek']Cześć Fajny powykręcane drzewo http://images34.fotosik.pl/155/f6c4ecf2d4b41dd4.jpg No...Po prostu...WOW!:diabloti: Nooo, toż to wierzba mandżurska :grins::evil_lol::evil_lol: Wow :diabloti: [quote name='Matusz']była czarna podpalana i nadal jest piękna i dostojna Kajuchna :loveu: Jest, gdzieś tam :evil_lol: Z lupą trza by było szukać :evil_lol: [quote name='diabelkowa']hej sliczne uszole :)) :multi: [quote name='Celina12']Tak-śliczna Kajunia...a jak się ma Masajos???? Zdjęcia natury-BOSKIE!!!! Masajos zaroz :eviltong: Moja obserwacja :evil_lol: Jak daje tylko Uszatego to dopominają się Kaji, a jak daje tylko Kaje to zaraz się dopominają o Uszatego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Już myślałam że nic wam nie pokaże, ale się myliłam. Zapomniałam że był u nas KTOŚ :cool3: Wybaczcie za jakość :eviltong: :siara: :evil_lol::evil_lol: Duża nie? Quote
taxelina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 anetta napisał(a):Wiecie co ja dziś widziałam gdy stałam na przystanku :cool3: Chyba ptaki już zaczynają wracać z ciepłych krajów :cool3: Nie wiem co to było ale było duże i leciało w grupie :cool3::multi: Leciało na północny zachód. u nas po wiosennej zimie, spadl wczoraj snieg i trzyma sie pieknie dzis.... :( jedno zdjecie z okna u mnie, wiecej jak zdaze wyjsc przed szkola z Sherry i aparatem :D Quote
agaciaaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Eriu']A co Cię tak męczą o wspólne zdjęcia? Nie wierzą, że masz oba psiury w domu? ;) Nie wierzą :diabloti: Cześć :multi: http://i30.tinypic.com/6jqdlf.jpg jaki wpatrzony w swoją małą podkarmiaczke :lol: Quote
Celina12 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Zdjęć takich Pięknot nigdy za wiele....:loveu::loveu: Jak duża Ta Mała :loveu::loveu:...Masaj podzielił się żarełkiem???:evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Myślę, że Masaj baaaardzo lubi takich gości:lol::evil_lol: Quote
anetta Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Hej. Z dwojga złego wole żeby żebrał aniżeli ją podgryzał :razz: Może przynajmniej tak szybciej ją zaakceptuje. Nie wierzą Właśnie :mad: :nono: Celinko, to Ala była łaskawa podzielić się z nim :evil_lol: On tak lezał przez większość czasu gdy siedzieliśmy na łóżku...Przykleił się do moich nóg (są pod jego głową) i tak leżał. Cały czas ma na Ale oko :mad: :siara: Całe szczęście on tego nie widział :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 anetta napisał(a):Właśnie :mad: Udowodnij :diabloti: Quote
anetta Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Arrgh! :vamp::vamp: Zainteresowała się kongiem który jest przypięty do torby od aparatu :evil_lol: Ciekawe jak długo dogo pożyje :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://img115.imageshack.us/img115/5236/dscf9634zxr8.jpg Ale Ala ma fajne łóżeczko. :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Dobcia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Z panny Alicji prawdziwa miłośniczka psów:lol: Quote
anetta Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Cześć. Deer, u mnie 111 :p :evil_lol: Dobcia, oj tak :multi: Mam wspólne zdjęcia, ale nie Uszatego z Kają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :errrr: Pewna panna go odwiedziała gdy ten sobie leniuchował na posłanku. Bliżej... Coraz bliżej...:evil_lol: Twardo leży :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 anetta napisał(a):Cześć. Deer, u mnie 111 :p :evil_lol: jak to? :D Quote
Ka-Vanga Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 czesc ucholki :multi: [quote name='anetta']http://img362.imageshack.us/img362/6418/dscf9680yw1.jpg no cudne po prostu :loveu: Quote
anetta Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='deer_1987']jak to? :D Mam ustawione na 30 postów na strone :lol: Hej czarnuchy! :multi: Chodź, powiem ci coś na uszko :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 anetta napisał(a):Hej czarnuchy! :multi: :loveu: Anettko - te zdjecia sa po prostu FANTASTYCZNE!!!!!!! Quote
taxelina Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://img355.imageshack.us/img355/4954/dscf9688te3.jpg Ale zrezygnowany :P Aha no to masz mniej stron :P Quote
Recommended Posts