Teklunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 a kiedy beda nowe zdjecia Uszatki i Kolegi-Do-Ćwiczen? :oops: Quote
anetta Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Pika, to o czym mowisz jest na recepte :roll: :( A kiedy foty? Fot nie bedzie bo nie ma magicznego pudelka :roll: A dzis by mi sie przydal bo bylam z Masajem na fresbee i byl po powrocie tak mokry i brudny ze wyladowal w wannie :P :lol: asiunia, nie do konca zdrowiutki :( Kaja nadal kuleje nawet gdy jeszcze dostaje proszki przeciwbolowe...Co prawda wiecej chodzi po mieszkaniu ale to nie jest to co bylo kiedys...I jeszcze ta pogoda zle na nia wplywa... zobaczie jaka "fajna" gra http://www.gry.pl/game10148.html Quote
PIKA Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 anetta napisał(a):Pika, to o czym mowisz jest na recepte :roll: :( l :o na jaka recepte? :o Caniviton FORTE 30 (jest jeszcze drugi Hiht cos tam) kupuje normalnie, albo u weta, albo w tej hurtowni wetowskiej kolo mnie. W kazdej hurtowni zoologicznej tez jest i na Karusku też widzialam :o Ja to sabie daje juz od dwóch lat i w zyciu recepty nie potrzebowalam :o Quote
anetta Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 oo :niedowia: No to ja nie wiem...Moja mamuska byla w aptece i powiedzieli jej ze to jest na recepte. 22 zeta to kosztuje. :watpliwy: A gdzie Ty masz hurtownie kolo siebie? :o Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 A kiedy foty? Fot nie bedzie bo nie ma magicznego pudelka A dzis by mi sie przydal bo bylam z Masajem na fresbee i byl po powrocie tak mokry i brudny ze wyladowal w wannie buuu :( a kiedy będą ? Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 anetta 8) fajna gra tak :evilbat: koty mi zeżarło :evil: :wink: :lol: Ja tez ten Caniviton widziałam u weta :wink: Quote
PIKA Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Anetta w jakiej aptece? :o Ja tego w aptekach nie widzialam, to typowy "dodatek żywieniowy dla psów" :o anetta napisał(a): A gdzie Ty masz hurtownie kolo siebie? :o Kolo sklepu "Żabka" 8) Ten wysoki czerwony blok na rogu Kochanowskiego i Rudnieckiego 8) Quote
anetta Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Daga, dalam znajomej foty do zeskanowania aby cos bylo w tej galerii :wink: To sa stare foty, ale zawsze cos :fadein: Ala, ja z poczatku nie wiedzialam co sie dzieje z tymi kotami :lol: :lol: :lol: :lol: dopiero za drugim czy trzecim razem zobaczylam jaka ta gra jest brutalna :evilbat: :lol: Kolo sklepu "Żabka" osz ty 8) cfffaniaro 8) :lol: :lol: :lol: A ile to cacko kosztuje? A tak wogole nie mam czasu na dogo :cry: :cry: :cry: Teraz mam takie zaleglosci we wszystkim ze glowa mala :-? Czasami wejde w ciagu tygodnia przejrzec topici ale nawet nie mam czasu sie zalogowac. Gdy zobaczylam co zrobili z forum to nie podobalo mi sie. Najbardziej mi wkurzylo to ze wszyski tematy sa na wierzchu przez co strona glowna strasznie sie wydluzyla :-? beznadzieja, mam nadzieje ze to sie poprawi.. A teraz o Kaji...Te tabletki ktore dostalismy do domu wogole nie pomogly, dzis musielismy z nia jechac do weta bo zle sie czula...Dostala zastrzyk przeciwbolowy i juz sie czuje o wiele lepiej. Do tej pory nie mogla normalnie sie polozyc bo ja bolalo. Praktycznie przez caly tydzien lezala na swoim :roll: Jedynie wstawala (ciezko to nazwac wstawaniem, musimy ja wyciagac z poslania;))aby wyjsc na dwor i dojsc do miski aby zjesc. Prawdopodobnie to ze sie tak czuje jest przez ten zwapniony dysk. Tak nam wetka powiedziala. Krazek stwardnial i chwilami moze uciskach na rdzen :( Mamy sie stawic z nia w pon na zastrzyk... no dobra, wyzalilam sie... Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Oj biedna Kajunia :( , to naprawdę musi ją boleć :( . Żeby się ta zima skończyła , to napewno będzie jej lepiej .Wytarmoś ją z malutkie uszko 8) Quote
Maga100 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Anetta, ucałuj Kaję i niech się nie wygłupia :-? Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 moja malunia Pcheleczka to dla Was dziewczynki Quote
anetta Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Kaja wyglaskana :fadein: Ala, masz racje, nie ma to jak wylegiwanie sie na pelnym sloncu i wygrzwanie starych gnatow :lol: Ona to uwielbia 8) A mnie jeszcze czeka dzis trening... :lol: :lol: :lol: Tak mi sie nie chce wychodzic z cieplego domku :shake: :wink: :drinking: Quote
Katerinas Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 anetta Wymyziaj i wycałuj Kajuchnę od nas wszystkich. Zdrówka jej życzymy :D Quote
PIKA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 anetta napisał(a): A ile to cacko kosztuje? No tanie nie jest :roll: 500 gr kosztuje ok. 60 - 70 zł, mnie starcza na 1 miesiąc, ale Kajka jest duuuuuuzo mniejsza to wam starczy chyba na rok :lol: Mozesz kupic 1 kg, ale nie wiem czy to jest sens przy tak malym psie :lol: Wybuziakuj Kajke ode mnie :fadein: Quote
anetta Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Pika, Kaja miala zamowiony specjalny lek dla niej z lecznicy bo nie bylo tego leku dla malych psow. Jeden proszek byl dla 70 kg psa :o :lol: :lol: Wiec dostalismy Metacan, p/b i p/z. Z Kaja jest lepiej :D Juz duzo chodzi po mieszkaniu i nawet biega :o :D :D Mam foty :drinking: To byly moje pierwsze treningi z Kaja. Miala tu 9 latek :) Tak sie uczylismy slalomu. 3 hopki pod rzad :lol: Pokazanie w misce parowy :lol: Start I pooooszlaaaaaaa..i tyle ja widzieli 8) Pierwsza nasz sekwencja skladajaca sie z wiecej nic dwoch :lol: hopek Jakie zainteresowanie :lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Kajcia sportsmenka :wink: , jeszcze pobiega na wiosnę 8) Quote
Teklunia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Anetko, fotki sa przecudne :) To wspanialy widok - taki dzielny jamnior pokonujacy te wszystkie przeszkody i jeszcze te uszy, ktore biegaja kolo niego :lol: Bardzo, bardzo, bardzo mi sie podoba!!! :D Chcialabym, zobaczyc Wasze zawody na zywo :oops: Quote
anetta Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Alu, ona juz nie biega :wink: Moze jedynie sobie pobiegac po lesie :lol: Teklunia, ciesze sie ze foty podobaja sie :grins: Zawody..hmmm :lol: w przyszlym roku pewnie juz bede z Masajem startowac :) No Kaji na zawodach juz nie zobaczysz :( Strasznie zaluje ze tak pozno sie dowiedzialam o agility :( :( To byl zupelny przypadek ze zaczelam to trenowac. Gdyby to bylo wiele lat wczesniej (zaczelam w 2001) to bys zobaczyla Kaje na zawodach...a tak to tylko pare razy startowala...i na tym sie skonczylo. Quote
asiunia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Hej!! Kreciczek jak zwykle piękny :angel: Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 a ja nie widzę zdjęć, tylko same krzyzyki :-? Quote
Katerinas Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 anetta - Kcem zobaczyć foty... a widzę same krzyżyki :( Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 :( u mnie też galerię opanowali krzyżowcy :-? Quote
anetta Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Cholera, nie wiem co sie dzieje 0X Ja tez czasami nie widze fot, a czasami sa :-? Teraz np. sa :-? Teklunia, foty z zawodow :D [SIZE="1"]ciekawe czy beda widoczne Start Teraz kladka Czas na hopki Zdobycie palisady :lol: To co Kaja uwialbiala-tunele 8) Oczywiscie pani cos musiala pomylic. Na przedostatniej przeszkodzie skierowalam Kaje nie na ta hopke-zestresowalam sie ze to juz koniec :lol:-na ktora powinnam (hopka stala sobie tak po prostu, nie byla wliczana w przebieg :lol:) i mialysly dyskfalifikacje. A tak to mialysmy czysty przebieg 8) :lol: :lol: :lol: :drinking: Ooo sa wszystkie foty, dziewczyny chodzcie ogladac poki sa zdjecia!!! :lol: :lol[EDIT Teraz powinno byc dobrze. A poprzednie foty tez zaraz powstawiam. Tak wogole to musze w notatniku pisac bo w oknie gdzie sie pisze posty moge czekac do usr.. smierci, zanim jedna literka mi sie pokaze to mija 10 lub wiecej minut :/TEZ TAK MACIE? Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 krzyżyki :evil: gdzie ty wrzucasz te zdjęcia? Quote
Recommended Posts