Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pika, to o czym mowisz jest na recepte :roll: :(

A kiedy foty? Fot nie bedzie bo nie ma magicznego pudelka :roll:
A dzis by mi sie przydal bo bylam z Masajem na fresbee i byl po powrocie tak mokry i brudny ze wyladowal w wannie :P :lol:

asiunia, nie do konca zdrowiutki :( Kaja nadal kuleje nawet gdy jeszcze dostaje proszki przeciwbolowe...Co prawda wiecej chodzi po mieszkaniu ale to nie jest to co bylo kiedys...I jeszcze ta pogoda zle na nia wplywa...

zobaczie jaka "fajna" gra http://www.gry.pl/game10148.html

Posted

anetta napisał(a):
Pika, to o czym mowisz jest na recepte :roll: :(
l

:o na jaka recepte? :o Caniviton FORTE 30 (jest jeszcze drugi Hiht cos tam) kupuje normalnie, albo u weta, albo w tej hurtowni wetowskiej kolo mnie.
W kazdej hurtowni zoologicznej tez jest i na Karusku też widzialam :o
Ja to sabie daje juz od dwóch lat i w zyciu recepty nie potrzebowalam :o

Posted

oo :niedowia: No to ja nie wiem...Moja mamuska byla w aptece i powiedzieli jej ze to jest na recepte. 22 zeta to kosztuje.
:watpliwy:
A gdzie Ty masz hurtownie kolo siebie? :o

Posted

Anetta w jakiej aptece? :o Ja tego w aptekach nie widzialam, to typowy "dodatek żywieniowy dla psów" :o

anetta napisał(a):

A gdzie Ty masz hurtownie kolo siebie? :o

Kolo sklepu "Żabka" 8) Ten wysoki czerwony blok na rogu Kochanowskiego i Rudnieckiego 8)

Posted

Daga, dalam znajomej foty do zeskanowania aby cos bylo w tej galerii :wink: To sa stare foty, ale zawsze cos :fadein:

Ala, ja z poczatku nie wiedzialam co sie dzieje z tymi kotami :lol: :lol: :lol: :lol: dopiero za drugim czy trzecim razem zobaczylam jaka ta gra jest brutalna :evilbat: :lol:

Kolo sklepu "Żabka"

osz ty 8) cfffaniaro 8) :lol: :lol: :lol:
A ile to cacko kosztuje?

A tak wogole nie mam czasu na dogo :cry: :cry: :cry: Teraz mam takie zaleglosci we wszystkim ze glowa mala :-? Czasami wejde w ciagu tygodnia przejrzec topici ale nawet nie mam czasu sie zalogowac. Gdy zobaczylam co zrobili z forum to nie podobalo mi sie. Najbardziej mi wkurzylo to ze wszyski tematy sa na wierzchu przez co strona glowna strasznie sie wydluzyla :-? beznadzieja, mam nadzieje ze to sie poprawi..

A teraz o Kaji...Te tabletki ktore dostalismy do domu wogole nie pomogly, dzis musielismy z nia jechac do weta bo zle sie czula...Dostala zastrzyk przeciwbolowy i juz sie czuje o wiele lepiej. Do tej pory nie mogla normalnie sie polozyc bo ja bolalo. Praktycznie przez caly tydzien lezala na swoim :roll: Jedynie wstawala (ciezko to nazwac wstawaniem, musimy ja wyciagac z poslania;))aby wyjsc na dwor i dojsc do miski aby zjesc. Prawdopodobnie to ze sie tak czuje jest przez ten zwapniony dysk. Tak nam wetka powiedziala. Krazek stwardnial i chwilami moze uciskach na rdzen :( Mamy sie stawic z nia w pon na zastrzyk...

no dobra, wyzalilam sie...

Posted

Kaja wyglaskana :fadein:
Ala, masz racje, nie ma to jak wylegiwanie sie na pelnym sloncu i wygrzwanie starych gnatow :lol: Ona to uwielbia 8)
A mnie jeszcze czeka dzis trening... :lol: :lol: :lol: Tak mi sie nie chce wychodzic z cieplego domku :shake: :wink: :drinking:

Posted

anetta napisał(a):

A ile to cacko kosztuje?

No tanie nie jest :roll: 500 gr kosztuje ok. 60 - 70 zł, mnie starcza na 1 miesiąc, ale Kajka jest duuuuuuzo mniejsza to wam starczy chyba na rok :lol:
Mozesz kupic 1 kg, ale nie wiem czy to jest sens przy tak malym psie :lol:

Wybuziakuj Kajke ode mnie :fadein:

Posted

Pika, Kaja miala zamowiony specjalny lek dla niej z lecznicy bo nie bylo tego leku dla malych psow. Jeden proszek byl dla 70 kg psa :o :lol: :lol:
Wiec dostalismy Metacan, p/b i p/z.

Z Kaja jest lepiej :D Juz duzo chodzi po mieszkaniu i nawet biega :o :D :D

Mam foty :drinking: To byly moje pierwsze treningi z Kaja. Miala tu 9 latek :) Tak sie uczylismy slalomu.

3 hopki pod rzad :lol:
Pokazanie w misce parowy :lol:

Start

I pooooszlaaaaaaa..i tyle ja widzieli 8)

Pierwsza nasz sekwencja skladajaca sie z wiecej nic dwoch :lol: hopek
Jakie zainteresowanie :lol:

Posted

Anetko, fotki sa przecudne :)
To wspanialy widok - taki dzielny jamnior pokonujacy te wszystkie przeszkody i jeszcze te uszy, ktore biegaja kolo niego :lol:
Bardzo, bardzo, bardzo mi sie podoba!!! :D
Chcialabym, zobaczyc Wasze zawody na zywo :oops:

Posted

Alu, ona juz nie biega :wink: Moze jedynie sobie pobiegac po lesie :lol:
Teklunia, ciesze sie ze foty podobaja sie :grins:
Zawody..hmmm :lol: w przyszlym roku pewnie juz bede z Masajem startowac :) No Kaji na zawodach juz nie zobaczysz :( Strasznie zaluje ze tak pozno sie dowiedzialam o agility :( :( To byl zupelny przypadek ze zaczelam to trenowac. Gdyby to bylo wiele lat wczesniej (zaczelam w 2001) to bys zobaczyla Kaje na zawodach...a tak to tylko pare razy startowala...i na tym sie skonczylo.

Posted

Cholera, nie wiem co sie dzieje 0X
Ja tez czasami nie widze fot, a czasami sa :-? Teraz np. sa :-?

Teklunia, foty z zawodow :D [SIZE="1"]ciekawe czy beda widoczne
Start

Teraz kladka

Czas na hopki

Zdobycie palisady :lol:

To co Kaja uwialbiala-tunele 8)

Oczywiscie pani cos musiala pomylic. Na przedostatniej przeszkodzie skierowalam Kaje nie na ta hopke-zestresowalam sie ze to juz koniec :lol:-na ktora powinnam (hopka stala sobie tak po prostu, nie byla wliczana w przebieg :lol:) i mialysly dyskfalifikacje. A tak to mialysmy czysty przebieg 8)
:lol: :lol: :lol: :drinking:

Ooo sa wszystkie foty, dziewczyny chodzcie ogladac poki sa zdjecia!!! :lol: :lol[EDIT
Teraz powinno byc dobrze.
A poprzednie foty tez zaraz powstawiam.
Tak wogole to musze w notatniku pisac bo w oknie gdzie sie pisze posty moge czekac do usr.. smierci, zanim jedna literka mi sie pokaze to mija 10 lub wiecej minut :/TEZ TAK MACIE?