Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hello.
Miło że pamiętacie o nas.
Ja się wykańczam psychicznie. Nie chce mi się nawet na dogo zaglądać...Cierpie w milczeniu...

No właśnie też się zastanawiałam gdzie mój banner...:o Ale widze że już jest :roll: Dziwna sprawa. Coś musiało być nie tak z imageshakiem.

Rudzia, widziałam zdjęcia ze spacerku, ale nie miałam siły pisać. Piękną pogode miałyście. Szkoda że Bianka się wystraszyła tego husky. Na szczęście nie wyleciała na ulice...:roll:

Posted

Cześć.
Nie co a kto.
[SIZE="1"]Byłaś kiedyś nękana esemesami...? I nigdy nie wiesz kiedy ten ktoś znów sobie o tobie przypomni...I na nic się zdaje proszenie że nie życzysz sobie kontaktu z tą osobą. Jak grochem o ściane...I zastanawiam się czy pisze o chińsku...Można wykończyć się psychicznie. Rozmyślałam już różne sposoby m.in. pójście na policje, ale to już ostateczność. Nawet sprawdzałam już w sieci. Art. 107 KW

Posted

Agacia, nie chce zmieniać numeru tylko dlatego że jakiś palant nie chce się odczepić. Mam ten numer ładnych pare lat i szkoda mi go zmieniać.

Puchu, myślałam o tym, ale tel. mam na karte, więc to chyba nie wchodzi w gre...?

Posted

[quote name='zuzolandia'][URL]kochana sentyment sentymentem ale po co sie meczyc?
dla swojej zdrowotnosci zmien se numerek;-)
No taak, ale...:roll: Na szczęście dziś nic nie było.

[quote name='Marta_Ares']ale zapytac mozna, moze uda jakos zablokowac ten numer, po co sie meczyc z takim psycholem:roll:

A Masaj jak gdyby nigdy nic sobie lezy:evil_lol: :evil_lol:
Pewnie że tak, wczoraj wysłałam maila i czekam na odpowiedź.
Edit: mam już odpowiedź. Nie oferują czegoś takiego ale mogą w moim imieniu złożyć sugestię odnośnie wprowadzenia takiej usługi :cool1: Jacy mili :cool1:
Zaraz im odpisze.

Tiaaa, też to zauważyłam :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']http://img262.imageshack.us/img262/3042/dscf9315zbm5.jpg to ma być ziewnięcie? :evil_lol:
Yhy :evil_lol::evil_lol: Ostatni etap :evil_lol:

[quote name='Pimpek']Witanko :multi:
http://img262.imageshack.us/img262/3042/dscf9315zbm5.jpg
Ten ziew jest przerażający! :evil_lol::-o
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Viz']Aneta, trzymam kciuki, żeby coś się wyjaśniło. Znam to z autopsji, wyjątkowo paskudna sprawa... :angryy:

A uszate cudne. :loveu:
Dzięki:) Nie wiem jak było u Ciebie, u mnie jest tak, że ja tej osoby nie znam i w życiu na oczy nie widziałam... :roll: :roll:

[quote name='deer_1987']Ale klase jamniczkowa pokazala.. ziewnela i poszla..
Dama :evil_lol:

:loveu: