Matusz Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 i se poszła... :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 siemkaaaaa zlociutka ;-) przyszlam sie ja przywitac i kusiolki przeslac !!!! hihihihih Quote
Dobcia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cześc:) Nooo.... Kajusia jest równie urokliwa z tyłu, jak i z przodu:evil_lol::lol: Quote
Avaloth Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 jaką ma Kaja zgrabną dupkę :evil_lol: :loveu: Quote
Bzikowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hoho widzę, że tu zdjęcia Kai od rufy strony :lol: Pokazała Ci gdzie dokładnie ma Twój aparat :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 http://img442.imageshack.us/img442/7493/dscf9169zqb2.jpg Kaja ma nas w d.... :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 O widze nowe zdjecia dodalas :) I u mnie sie nowe nareszcie zaraz pojawia :D zrobionych jest 109 wybiore najlepsze :D Quote
anetta Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Cześć, widze że Kajek od doopy strony również się podoba :lol::lol::lol: A teraz Uszaty od frontu ;) A co! Jutro ide do dentysty :watpliwy: Na rano :mdleje: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 http://img160.imageshack.us/img160/7448/dscf9150zsn2.jpg Opalanko w promieniach zimowego słońca. :cool3: :loveu: :lol: Quote
agaciaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ślicznie mu w promieniach słońca ;) :loveu: Quote
Pianka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dentysta nie jest straszny:razz: Będziesz krzyczec, albo juz krzyczysz?:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dzień dobry :) http://img160.imageshack.us/img160/7448/dscf9150zsn2.jpg Piękny Masajek w promieniach słońca :loveu: Dentyści są okropni... :shake: Bez znieczulenia ani rusz :diabloti: Quote
Celina12 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dentyści okropni, straszni-nie lubię ich...wrrrr...nie na darmo nawet w piosence określają ich Dentysta-Sadysta:diabloti: Masajos w słonku pięknota :loveu: Quote
Katerinas Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Zdjęcia fajowe. Kajunia to się naprawdę rewelacyjnie trzyma :-) Współczuję dentysty. Ja się ich panicznie boję :scared: Quote
anetta Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Asia & Ginger napisał(a):http://img160.imageshack.us/img160/7448/dscf9150zsn2.jpg Opalanko w promieniach zimowego słońca. :cool3: :loveu: agaciaaa napisał(a):Ślicznie mu w promieniach słońca ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Piękny Masajek w promieniach słońca :loveu: Celina12 napisał(a):Masajos w słonku pięknota Dzię kuuu jeeee myyyyyy :lol::loveu: Katerinas napisał(a):Zdjęcia fajowe. Kajunia to się naprawdę rewelacyjnie trzyma :-) Jak na jej wiek to rzeczywiście :lol: Co prawda ma jakieś swoje zaburzenia ;) Czasami mam wrażenie że żyje w swoim świecie. Pianka napisał(a):Dentysta nie jest straszny:razz: Będziesz krzyczec, albo juz krzyczysz?:evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dentyści są okropni... :shake: Bez znieczulenia ani rusz :diabloti: Celina12 napisał(a):Dentyści okropni, straszni-nie lubię ich...wrrrr...nie na darmo nawet w piosence określają ich Dentysta-Sadysta:diabloti: Katerinas napisał(a):Współczuję dentysty. Ja się ich panicznie boję :scared: Hhahhaha niee nie krzyczałam :lol: Byłam na ostatniej sesji fluoryzacji :eviltong: Byłam bardziej przerażona tym że musiałam wcześnie wstać :lol::lol: Dentystów też nie lubiłam, zwłaszcza jak byłam mała...:roll: Jeszcze teraz mam widok wielkich szczypiec :crazyeye::scared: Chciałam nawet uciekać z fotela :cool1: Teraz mam swoją, chodze do niej chyba już od dwóch lat. Wyleczyła mi wszystko co było i jest spokój. Ale jak się chodzi co pół roku to nie ma czego się bać. Teraz wiem to po sobie. A znieczulenie zawsze :cool1: RAZ, dosłownie raz nie wzięłam bo nie było takiej potrzeby, bo ząb martwy :evil_lol::evil_lol: Ale na tym samym zębie w pierwszej sesji wzięłam znieczulenie bo jej nie wierzyłam ze nie będzie boleć :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 uwielbiam tytuł waszej galerii :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Pianka']Dentysta nie jest straszny:razz: Będziesz krzyczec, albo juz krzyczysz?:evil_lol: aaa tam dentysta ...ja ostatnio 2 zęby bez znieczulenia leczyłam i żyje :pku zdziwieniu TZta ...ale stwierdził że złego to ani diabli nie bierą :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Brawo Anetta! Byłaś dzielna! :loveu: :eviltong: Ja raz nie wzięłam znieczulenia... bo podobno jakaś mała dziurka, nic nie zaboli... Tylko, że dziurka była zaraz nad nerwem... pożałowałam... :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 hehe a ja dzisiaj u dentysty bylam :) Quote
anetta Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agaciaaa']uwielbiam tytuł waszej galerii :loveu: :evil_lol: Ciesze się :lol::lol: [quote name='Alicja'] aaa tam dentysta ...ja ostatnio 2 zęby bez znieczulenia leczyłam i żyje :pku zdziwieniu TZta ...ale stwierdził że złego to ani diabli nie bierą :diabloti: Oooo, to się nazywa być dzielnym!! :crazyeye: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Brawo Anetta! Byłaś dzielna! :loveu: :eviltong: Ja raz nie wzięłam znieczulenia... bo podobno jakaś mała dziurka, nic nie zaboli... Tylko, że dziurka była zaraz nad nerwem... pożałowałam... :evil_lol: To nie ja, to Ala :eviltong: :evil_lol::evil_lol: [quote name='diabelkowa']hehe a ja dzisiaj u dentysty bylam :) I co, i co? :cool3: Widze że żyjesz :evil_lol: [quote name='deer_1987']Slicznie wyszedl :) :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 UUUUUUUUUUUUUUUUUUU DENTYSTA TO WROG NR JEDEN ;-) hihihihih pozdrowionka ..normalnie padam na pysk;-) Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Berek :multi::multi::multi::multi::multi: Melduję sie porannie :p Quote
Recommended Posts