Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rinuś, mi też się podoba ;)

Tylko nie wiem czy to głowa czy zadek
Co on tam ma ?

1. chyba głowa, bo niebieskie widze.
2. patyczka :evil_lol::eviltong:

Usłyszał strzał, był gdzieś w oddali, a Masu już ogon do ziemi, uszy do tyłu i do mnie leci. Musiałam go potem rozbawić ;)

Posted

Masaj chociaż do Ciebie biegnie, Miki jak jescze slyszal, to wial do domu nie patrzac na nic, wkurzajacy sa Ci ludzi, strzelaja od wigili, i jeszcze z tydzien po sylwestrze, powinno sie to karac... sylwester jest jeden jedyny dzien w roku a Ci mysla ze co? pol miesiaca :angryy::angryy:

a jak to sie stalo, ze Masaj w koncu zostal juz tylko Twoj? :)

Posted

[quote name='zaba14']Masaj chociaż do Ciebie biegnie, Miki jak jescze slyszal, to wial do domu nie patrzac na nic, wkurzajacy sa Ci ludzi, strzelaja od wigili, i jeszcze z tydzien po sylwestrze, powinno sie to karac... sylwester jest jeden jedyny dzien w roku a Ci mysla ze co? pol miesiaca :angryy::angryy:

Podpisuję się wszystkimi rękami pod Twoim postem - u psimi, wystraszonymi łapami też :angryy: :angryy: :angryy:

http://images27.fotosik.pl/132/14eb58ebfb3071b3.jpg

Ah ta kita... zdradliwa jest :evil_lol:

Super zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jeej, biedny przestraszony Masajo. Ma na tym pierwszym zdjęciu taką zdegustowaną minę, że wygląda jak nie on ;)
Ja dla bezpieczeństwa na sylwestra odwożę Bzika do babci - u nas w domu nikogo nie będzie całą noc, on nigdy nie spędzał sam nocki i bardzo bym się o niego bała. Babcię Bzik dobrze zna i lubi, z tamtejszym psem się tolerują no i moj pies poprawia samopoczucie tamtego - Bezik się nie boi i jest wyluzowany jak strzelają natomiast Rex boi się panicznie ale chyba mniej się stresuje jak moj pies wysyła mu dobre kojące fluidy :evil_lol:

Przepraszam za nieskładne zdania, moje palce chyba zaczęły własne życie.

Posted

Ja ostatnio widziałam, jak sąsiadka szła z wyżełkiem i go trzymała za obrożę grożąc dzieciakom, że jak jeszcze raz strzelą to ona puści tego psa, bo on już się zdenerwował. Ja to nie mam siły przebicia z Bezą ;).
Tak czy siak głaski dla biednego Masajka i życzę miłej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku :).

Posted

[SIZE="6"]Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku!
:drink1::drink1::cunao::laola:

Żaba, nic się nie stało, napisałam tak bo już nie chciało mi się pisać :evil_lol:;)

Ma na tym pierwszym zdjęciu taką zdegustowaną minę, że wygląda jak nie on

Prawda? też to zauważyłam.
Dobrze że Bzik ma taką możliwość pojechania do babci :)

c.d
Niby się bawi ale nadal jest lekko poddenerwowany. Sporo moge się dowiedzieć po ułożeniu jego uszu :lol: No i po ogonie ale w tym akurat momencie ogon jest w górze :lol:

Ihaaaaaaa

Budyjemy nowy dom, jeszcze jeden nowy dom!

Posted

Witam wszystkich w Nowym Roku :biggrina: :multi: :multi::drinking:
Ah, ale miałam wczoraj nerwowy wieczór :evil_lol: Już myślałam że sylwka spędzę w domu :-?
Nie będę pisać szczegółów. Koniec końców było tak jak chciałam, czyli pojechałam pod PKiN :multi::multi: Jeeeeee :ylsuper:
To nic że jakiś szaleniec wszedł na scene w czasie przerwy i chciał zdemolować szyne po której jeździła kamera :evil_lol: Ludzie w obsługi się na niego rzucili, później do akcji weszli ochroniarze :evil_lol: W końcu nie widziałam czy do złapali czy spadł z tej sceny...
To nic że Muńkowi mikrofon przestał działać, a potem następny :o :mdleje: Miał jakiegoś pecha...:shake:
Było zaj...:ylsuper:
Najlepiej bawiłam się przy T.Love, LadyPank i Feel :cool2:
To co zobaczyłam po wyjściu z tłumu...sajgon :mdleje: Ulica jak po bombardowaniu, pełno porozbijanych butelek (były dosłownie wszędzie), śmieci po petardach. Cała Marszałkowska w szkle. Służby porządkowe miały co robić, oj miały ;)))))

A petardy do tej pory strzelają :angryy: i jak tu wyjść na normalny spacer z psem?!

Super że foty się podobają :multi:

Zauważyliście że jego uszy wyjątkowo cały czas są w ruchu? :evil_lol:

:megagrin:

Posted

Cześć :)
nie wiem po co oni budują tyle domów :shake: zabierają tylko zieleń z przed okna :shake:
u nas niedawno ścieli piękne drzewo obok mojego bloku...pewnie bali się,że sie złamie :shake: i taki pień tylko stoi :shake: żal :angryy: