Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Żaba, si.

[quote name='basia bonnie']nie no, slyszlam, że zwierzęta w wigilie mówią ludzkim głosem, ale żeby w powietrze się unosiły... :evil_lol:
[quote name='Dobcia']Hehehe Kaja łamie stereotypy o zwierzętach w wigilię:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger']http://images32.fotosik.pl/88/b2de389979597320.jpg
Ciekawe kto się będzie całował pod tą jemioła. :cool3: :eviltong: :evil_lol:
No jak to? Kaja z Masem :lol::lol:

[quote name='agaciaaa']nie wystarczy mu swoich? :evil_lol:

Ala jak zawsze słodka :loveu: a Kaja w wigilie latała zamiast gadać :crazyeye: :evil_lol:
Jakiś pazerny jest :evil_lol:
Ala jest dzieckiem techniki, umie sama włączyć sobie TV, kasete z Teletubisiami; bawi się wszystkim co elektroniczne :lol: Mój aparat był dla niej baardzo interesujący :cool1: W ogóle fajna się robi :siara:

[quote name='Celina12']Piękne zdjęcia a Kajunia ślicznie wygląda....podoba mi sie lampa ze stroikiem świątecznym i jemiołą...:loveu:
To zwykły żyrandol :lol: a na nim położone gałązki. Nie mamy żywej chionki więc tak się ratujemy :)

[quote name='Eriu']Oczywiście przeczytałam, że dostał W ucho ;) i już miałam krzyczeć ;).
pozdrawiam :)
Hhahahah, nie zasłużył :diabloti:

Posted

Zapomniałam powiedzieć że dziś (w końcu) dostałam paczke którą powinnam dostać w zeszłym tyg. przed Świętami :diabloti::evil_lol: Rozumiecie :razz:
A priorytetem szła :siara::diabloti: Plus nie dostałam wszystkiego co zamówiłam tak się ludziska rzucili że w magazynie zabrakło :diabloti:

Pierwszego dnia Świąt pojechaliśmy do babci.
Taki śmieszny kwiatek dostała moja babcia na imieniny.... :lol:

...i róże

http://images30.fotosik.pl/131/0a03be047395ebcb.jpg

Ja nie wiem czemu te zdjęcia takie dziadowskie są :placz: Ząbeczki :lol:

Posted

Heej :lol: No tak, Kaja oczywiscie sobie alternatywe na święta wymyśliła i zaczęła latać :eviltong:
Fotki świąteczne fajowe, Ala jest świetna ;)
Wyrośnie z niej taki diabeł jak z mojej kuzyneczki :evil_lol: teraz ma 7 lat i jak była u nas w święta to cały wieczór z Bzikiem mordowali ręcznik (więc miałam przy okazji psa z głowy :lol:)

Pimpek, jak to tytuł zmieniony? Ja widzę cały czas ten sam.

Posted

:hand:

Może zostaniecie najlepsiejszymi kumpelami

Kto wie :lol: Pieski już lubi :lol: :cool3:

Wyrośnie z niej taki diabeł jak z mojej kuzyneczki teraz ma 7 lat i jak była u nas w święta to cały wieczór z Bzikiem mordowali ręcznik

Czyba nie :lol: W Wigilie była zainteresowana płytami DVD, sprzątaniem ich ze stolika :lol: w między czasie zabawiała się pilotem od Tv :errrr: A w 1szy dzień Świąt chciała mieć mój aparat. Agentka z niej niezła :lol:
Ale co się dziwić, jak pradziadki też techniczni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Prosze bardzo :lol: Miałam ich nie wstawiać ale jak już o tym pisze to oto dowód :lol:

Z pilotem :razz:

Prosze bardzo, z lustrem....

...i komórą...

:cool3: :evil_lol: :drinking:

Kurna, Poczta Polska mnie wkurzyła!! Odesłała odemnie paczke którą miałam dostać :angryy: Nawet awizo nie było! &%^$# :motz:

Posted

Czeeeść :p

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cóż za nowoczesna rodzina, Aneta - jestem pod wrażeniem :evil_lol: Tylko czemu aparat ma zamknięty obiektyw? :evil_lol:

Oo tam, czepiasz się :evil_lol:

[quote name='Dobcia']
http://i10.tinypic.com/8eky4wn.jpg
ciekawe, które filmy wybiera najchętniej?:)
Wszystko ją interesuje :lol::lol:

[quote name='Bzikowa']A dziadkowi nie przeszkadza zasłonięty obiektyw :evil_lol:
Następna no :mad: :evil_lol::evil_lol:

[quote name='chester07']jacie jaka techniczna rodzinka :eviltong: najmłodsze i najstarsze pokolenie a tak dobrze sobie radzi z nowoczesna techniką :evil_lol:
psiaki tez tak mają? :lol:
Pewnie, mają elektroniczne posłanie z podgrzewanym spodem. Kaja sobie włącza żeby wygrzać stare kości :cool1:

Byłam dziś na spacerkuu :multi: I sprzęciora zabrałam :grins: Foty jeszcze się robią :eviltong:

Posted

Dobra, koniec śmichu chichu :diabloti:

Na początku spaceru było fajnie, ale pod koniec gówniarze zaczęli puszczać petadry i Masaj już się zestresował i nie chciał ganiać...

Coś tam usłyszałem..