Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[SIZE="4"]JESTEM...:multi::multi:
ale tylko na chwile :evil_lol:

Witajcie, ale się za wami stęskniłam, serio :p
Wydawało mi się że będę sobie ukradkiem wpadać na momenty na blożki a tu guuuciooooo :shake:
1,5 tyg bez kompa...Pierwszego dnia było mi ciężko :evil_lol: ale później miałam tyyyyleee roboty że nawet nie myślałam o kompie :roll:
Pare dni przed końcem już zatęskniłam za wami, myślałam co u was i psiaków (zwlaszcza czy Ewa dostala w końcu :evil_lol: obróżki Collara dla szatanow, musze do niej wpaść)
Wczoraj zakończyłam remont, dziś jeszcze łóżko trza wstawić i FINITO :multi::multi: Nie mowie juz o tym ze wszystko musze poprzenosic :mdleje:

Współczuje każdemu kto robi remont :evil_lol: Vectra, szacuneczek (Ty robilas lazienke i kuchnie :mdleje:) :modla:

Niestety po remoncie jest taaaki bałagan że nie moge z wamii zostać :placz: Dopiero dziś odpaliłam kompa. Odpoczął sobie staruszek :evil_lol: Nie wiem dlaczego ale myślałam że się nie uruchomi :hmmmm: :evil_lol:

U psiaków OK, Masaja troszke zaniedbałam, jest strasznie nie wybiegany bidulek. Kaja jęczy i domaga się jedzenia, czyli nic nowego :evil_lol:

Aha, Kasia się domagala fotek z remontu. Będą, ale jak już bedzie łóżko wstawione:evil_lol: W sumie to to nie bedzie wszystko bo jeszcze czekaja sciany do uzupelnienia plakatami, obrazkami i innymi duperelami, ale nie dam rady tego zrobic przed świętemi bo za duzo tego jest :evil_lol::evil_lol: Więc na ścianach bedzie łyyyyssssoooo :evil_lol:

Widzialam ze jest temat z życzeniami, wiec tam się udam i uciekam do sprzatania :hand:

Jeszcze pare na zakonczenie

Uciekam, postaram się znów wpaść wieczorkiem aby pokazac foty z remontu :hand:
Jeśli dotarliscie do tego momentu to gratki hihihihih. Ciesze sie. Niestety krócej sie nie dało tego strescic.

Posted

Dziękuje ślicznie za życzonka :loveu: Wzajemnie :loveu::loveu::loveu:
Tygra :megagrin:

Znowu wpadłam na chwile, tym razem dlatego że już późnawo :evil_lol: Myślę że dopiero po świętach będę mogła normalnie pofunkcjonować na dogo ;) W ciągu dnia niestety jest kiepsko z czasem...
Ale mam foty z remontu :cool3: Pobawimy się w "przed" i "po" :lol::lol:

1.

2.

3.

http://img507.imageshack.us/img507/2580/dscf8639zxm5.jpg

No i jak? :)