Maga100 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):asher napisał(a):anetta napisał(a):Aha, i jeszcze co do imienia. Od tak wogole to mial na imie Masa, ale po przyjedzie do PL zostal wlasnie przechrzczony na Masaj a czemu no to juz pisalam :lol:Masa to taki jeden dpśc słynny gangster, który Pruszków wkopał :cunao: to teraz wiemy gdzie jest MAsa ukrywa sie jako Masaj sprrytne 8) no no no, to w Polsce jest rzeczywiście dokonały system ochrony świadków koronnych :o wiedziałam, że zmieniają tożsamość, ale że aż tak? :o Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):asher napisał(a):anetta napisał(a):Aha, i jeszcze co do imienia. Od tak wogole to mial na imie Masa, ale po przyjedzie do PL zostal wlasnie przechrzczony na Masaj a czemu no to juz pisalam :lol:Masa to taki jeden dpśc słynny gangster, który Pruszków wkopał :cunao: to teraz wiemy gdzie jest MAsa ukrywa sie jako Masaj sprrytne 8) no no no, to w Polsce jest rzeczywiście dokonały system ochrony świadków koronnych :o wiedziałam, że zmieniają tożsamość, ale że aż tak? :o szok nie ale przed nami nic sie nie ukryje :evilbat: do FAKTU z tym do FAKTU :evilbat: Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 no i wpełzłam i wypełzam / anetta nie wpadam :wink: / :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha faktycznie MAGICZNA ta butelka :lol: każda po jej TRZYMANIU pięknego uśmiechu dostała :angel: :D to wystarczy tylko potrzymać żeby uśmiech zobaczyć na twarzy? :wink: :D właśnie ide spróbować - uśmiechu mi z rana trzeba ... :wink: :D Quote
anetta Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):asher napisał(a):anetta napisał(a):Aha, i jeszcze co do imienia. Od tak wogole to mial na imie Masa, ale po przyjedzie do PL zostal wlasnie przechrzczony na Masaj a czemu no to juz pisalam :lol:Masa to taki jeden dpśc słynny gangster, który Pruszków wkopał :cunao: to teraz wiemy gdzie jest MAsa ukrywa sie jako Masaj sprrytne 8) no no no, to w Polsce jest rzeczywiście dokonały system ochrony świadków koronnych :o wiedziałam, że zmieniają tożsamość, ale że aż tak? :o szok nie ale przed nami nic sie nie ukryje :evilbat: do FAKTU z tym do FAKTU :evilbat: :o :o :o :scared: choroba, wygadalam sie... :o I co ja teraz zrobie... :roll: Musze gdzies Masaja schowac, najlepiej do piwnicy... Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 anetta napisał(a): :o :o :o :scared: choroba, wygadalam sie... :o I co ja teraz zrobie... :roll: No właśnie Anetko ! I co Ty teraz zrobisz ??? :lol: Quote
anetta Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 No nic, jakby mnie naszli to bede sie bronic.... I poszczuje Kaja :evilbat: :drinking: Quote
anetta Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Krecik z 2003 r :) nie wiem czy juz pokazywalam te foty...Jak tak to powiedzicie, to nie bede wklajac ;) na zawodach :grins: Quote
anetta Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Asher, to bylo w 2003 r :wink: To byly jej pierwsze zawody :) Teraz juz nie skacze :P Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Wow ale z Kaji zawodniczka 8) A Masaj też trenuje ? Quote
anetta Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Ano byla z niej zawodniczka niezla...jak na swoj wiek ( a zaczela agility w wieku 9 lat..tak, tak ;)) byla niezla w te klocki 8) Tak, Masaj zaczal przygode we wrzesniu zeszlego roku :shiny: odpoczynek miedzy zawodami a tu juz po, troszke zmeczona byla, zreszta widac :lol: w Pomiechowku, biegnie za zajecem z dwoma innymi psami-terierami :lol: i to tyle :P :P Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A ciekawe jak takie osły jak Ozzy nauczyłyby się tych sztuczek :-? Quote
Teklunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 anetta napisał(a): jakie uszy boskie, jak u ONka ;) Quote
anetta Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Ala, ja mysle ze Ozulec swietnie by sobie dal rade :wink: Mam dwie wiadomosci, dobra i zla...:roll: Moze najpierw zla... :roll: Kaja dzis byla u weta po tym jak w piatek wieczorem zaczela kulec na tylna lape. Potem to juz chodzial na 3...Tzn. ciezko to nazwac chodzeniem..ona praktycznie od soboty to tylko lezy... :( wyjdzie przed klatke na sioosiu, zje a potem znow sie kladzie.... :( Okazalo sie ze cos ma ze sciegnem. Prawdopodobnie ma serwane sciegno trojglowe czy cos takiego :o Tak wogole to sie okazalo (po zrobieniu RTG) ze ma zwapnienie dysku :( :( Jutro idziemy na konsultacje do dr Toporkiewicza-ortopeda. Ma ja wymacac i bedziemy leczyc. Mozliwe ze potrzeba bedzie operacja tej lapy... :cry: :cry: ale to dopiero jutro sie okaze... Dobra wiadomosc to taka ze dzis Masaj ma 4 urodzinki :fadein: Quote
Agga Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Kajunia nie choruj. Anettko wszystko bedzie dobrze. Informuj nas na bieżaco. Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Anetta, zasmuciłaś mnie Kają :( Czekamy na dalsze wieści :kciuki: a dla Masy-Masaja :wink: :BIG: :tort: Quote
PIKA Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Anetta trzymam kciuki za Kajke :kciuki: :( A dla Masaja sto lat :BIG: :BIG: Quote
anetta Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Dzieki dziewczyny :calus: Ja sie tylko modle aby wet nie powiedzial ze operacja musi byc...ona juz sie tyle nawycierpiala przez te narkozy.... :( Masaj dziekuje, zaczepia mnie nochalem bo mu sie nudzi :P Na 17.30 jestesmy zapisani na konsultacje. Quote
PIKA Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 anetta napisał(a): Masaj dziekuje, zaczepia mnie nochalem bo mu sie nudzi :P Nie zawiozlaś go? :o Quote
asher Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Biedna Kajcia :( Trzymam kciuki!!! :kciuki: I sto lat dla Masy 8) Quote
anetta Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Pika, nie 8) W zwiazku ze teraz szybko sie robi ciemno i jest zimno i nie chce mi sie wychodzic z domu w niedziele po przyjezdzie z treningu to stwierdzialam ze na razie bedzie mieszkac ze mna 8) Juz tydzien jestesmy ze soba jak to zabrzmialo :lol: Quote
Teklunia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 wysciskaj Masajka z okazji jego swieta :D a Kajunie na pocieszenie w tych smutnych dniach... jeszcze bedzie skakac przez swoje przeszkody, nie martw sie :) Quote
Recommended Posts