Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
asher napisał(a):
anetta napisał(a):
Aha, i jeszcze co do imienia. Od tak wogole to mial na imie Masa, ale po przyjedzie do PL zostal wlasnie przechrzczony na Masaj a czemu no to juz pisalam :lol:
Masa to taki jeden dpśc słynny gangster, który Pruszków wkopał :cunao:

to teraz wiemy gdzie jest MAsa ukrywa sie jako Masaj sprrytne 8)

no no no, to w Polsce jest rzeczywiście dokonały system ochrony świadków koronnych :o wiedziałam, że zmieniają tożsamość, ale że aż tak? :o

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):
asher napisał(a):
anetta napisał(a):
Aha, i jeszcze co do imienia. Od tak wogole to mial na imie Masa, ale po przyjedzie do PL zostal wlasnie przechrzczony na Masaj a czemu no to juz pisalam :lol:

no no no, to w Polsce jest rzeczywiście dokonały system ochrony świadków koronnych :o wiedziałam, że zmieniają tożsamość, ale że aż tak? :o

szok nie ale przed nami nic sie nie ukryje :evilbat: do FAKTU z tym do FAKTU :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha faktycznie MAGICZNA ta butelka :lol: każda po jej TRZYMANIU pięknego uśmiechu dostała :angel: :D

to wystarczy tylko potrzymać żeby uśmiech zobaczyć na twarzy? :wink: :D właśnie ide spróbować - uśmiechu mi z rana trzeba ... :wink: :D

Posted

dbsst napisał(a):
Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):
asher napisał(a):
anetta napisał(a):

szok nie ale przed nami nic sie nie ukryje :evilbat: do FAKTU z tym do FAKTU :evilbat:

:o :o :o :scared: choroba, wygadalam sie... :o I co ja teraz zrobie... :roll: Musze gdzies Masaja schowac, najlepiej do piwnicy...

Posted

Ano byla z niej zawodniczka niezla...jak na swoj wiek ( a zaczela agility w wieku 9 lat..tak, tak ;)) byla niezla w te klocki 8)

Tak, Masaj zaczal przygode we wrzesniu zeszlego roku :shiny:

odpoczynek miedzy zawodami

a tu juz po, troszke zmeczona byla, zreszta widac :lol:

w Pomiechowku, biegnie za zajecem z dwoma innymi psami-terierami :lol:

i to tyle :P :P

Posted

Ala, ja mysle ze Ozulec swietnie by sobie dal rade :wink:

Mam dwie wiadomosci, dobra i zla...:roll:

Moze najpierw zla... :roll:
Kaja dzis byla u weta po tym jak w piatek wieczorem zaczela kulec na tylna lape. Potem to juz chodzial na 3...Tzn. ciezko to nazwac chodzeniem..ona praktycznie od soboty to tylko lezy... :( wyjdzie przed klatke na sioosiu, zje a potem znow sie kladzie.... :(
Okazalo sie ze cos ma ze sciegnem. Prawdopodobnie ma serwane sciegno trojglowe czy cos takiego :o Tak wogole to sie okazalo (po zrobieniu RTG) ze ma zwapnienie dysku :( :( Jutro idziemy na konsultacje do dr Toporkiewicza-ortopeda. Ma ja wymacac i bedziemy leczyc. Mozliwe ze potrzeba bedzie operacja tej lapy... :cry: :cry: ale to dopiero jutro sie okaze...

Dobra wiadomosc to taka ze dzis Masaj ma 4 urodzinki :fadein:

Posted

Dzieki dziewczyny :calus:
Ja sie tylko modle aby wet nie powiedzial ze operacja musi byc...ona juz sie tyle nawycierpiala przez te narkozy.... :(
Masaj dziekuje, zaczepia mnie nochalem bo mu sie nudzi :P

Na 17.30 jestesmy zapisani na konsultacje.

Posted

Pika, nie 8)
W zwiazku ze teraz szybko sie robi ciemno i jest zimno i nie chce mi sie wychodzic z domu w niedziele po przyjezdzie z treningu to stwierdzialam ze na razie bedzie mieszkac ze mna 8) Juz tydzien jestesmy ze soba jak to zabrzmialo :lol: