Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Napięcie, wszyscy czekają...jak miło :loveu::evil_lol:

Chciałam podzielić go na pół...ale się nie dał przeciąć :diabloti: Więc napierw jedno dostało a potem drugie :evil_lol:
Kaji się dłużej zeszło bo nie ma 3 trzonowych i musiała memłać aż troche się rozwarstwi ;) W ogóle fajny ten gryzak, po wymemłaniu robił się troche gumasty.

Walka z gryzakiem :evil_lol:

Widzieliście to cudo? :o :mdleje: buhahahaha. Już widze jak ktoś wychodzi z czymś takim na ulice :megagrin:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rany, jakie ostre fotki :loveu: też chcę takie robić :placz:

No nie zartuj :crazyeye: Zamiast gratisowej karmy dostałas gryzaka? :crazyeye: Który to sklep taki cwany? :mad:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Fajne te fotencje łóżkowe i gryzaczkowe. :loveu: :loveu:

http://www.karusek.com.pl/img_prod/n/n_6017.jpg
A to cudo widziałam już nawet na żywo. :cool3: Sprzedawali na wystawie w Poznaniu. :cool3: :lol:

:loveu:

Hhahahaha :mdleje: widziałaś aby ktoś kupił?

asher napisał(a):
Rany, jakie ostre fotki :loveu: też chcę takie robić :placz:

No nie zartuj :crazyeye: Zamiast gratisowej karmy dostałas gryzaka? :crazyeye: Który to sklep taki cwany? :mad:

Ale z fleszem :placz::placz: Jak robie bez to są do d....

A no :lol: Zamówiłam 15kg gdzie dodatkowo powinno być 2 kg gratis. Zauważyłam jak kurier już poszedł :roll: Na szczęście cena z gratisem była taka sama jak bez, więc AŻ takiej straty nie mam, no ale wolałam mieć te 2 kg...
Gdy kurier wręczał mi jeszcze smakolyki które zamawiałam z karmą dał mi jeszcze tego gryzaka. Zdziwiłam się, zapytałam gościa z jakiej to okazji a on że gratis czy coś takiego (nie pamiętam już dokładnie). I już wtedy mi się to zrobiło podejrzane, jak później zobaczyłam że jest 15kg to zaświeciła mi się lampeczka ;) :PROXY5:
Bewet. Zamawiałam u nich drugi raz. Wtedy było wszystko OK, 15+2 i już bez gryzaka.

Walczy dalej :lol:

Aż się położyła...

Nudne, wszystkie takie same :evil_lol::evil_lol:
Dobranoc :cool1:

Posted

anetta napisał(a):
Hhahahaha :mdleje: widziałaś aby ktoś kupił?

Nie. :lol:
Widziałam tylko jak jakiś gościu z tym chodził i wymachiwał na wszystkie strony. :lol:
Ale może jakaś modnisia się skusiła. :evil_lol:

Posted

Jenyyyyyyy takie dobroci hmmmmmmmmmmmmmmm..................
a to mleko to musi bite 3 godziny sie gotowac??????

fajnie jej z tym gryzakiem ehhehe a Masaj kiedy memłał ????

a wogole to witanko;-)

Posted

Siemaneczko witaneczko :p

[quote name='Asia & Ginger']Nie.
Widziałam tylko jak jakiś gościu z tym chodził i wymachiwał na wszystkie strony. :lol:
:lol::stupid::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Jenyyyyyyy takie dobroci hmmmmmmmmmmmmmmm..................
a to mleko to musi bite 3 godziny sie gotowac??????

fajnie jej z tym gryzakiem ehhehe a Masaj kiedy memłał ????
Te nasze siedziało 3h i był idealne. Pucha musi być cała w wodzie, więc musi być wysoki garnek :cool3:

Po niej :p :evil_lol: Musiałam jakoś podzielić towarzystwo hihihihihi

[quote name='Pianka']spiący a ty go męczysz zdjęciami:shake:

:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']PS. Zmień wreszcie ten dyskryminujący Masaja tytuł galerii :razz: :diabloti:
On się nie skarży :eviltong::eviltong:

Cierpliwie czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To było dobre :lol::lol: Ciacho wypadło jej i przetoczyło się a Kaja wielce zdziwiona :evil_lol: Siedziała tak z 10 sek. aż się podniosła :evil_lol::evil_lol: Chyba myślała że samo do niej podejdzie :evil_lol:

Posted

BBeta napisał(a):
Moja Kaja takich gryzaków nie lubi, one strasznie chemią śmierdzą :shake: Chyba, że to jakieś inne

mój też nie lubi, śmierdzą te co mówisz, tak samo jak i takie ciemne różne kolory mają takie długie, zielone, czerwone i jeszcze pare kolorów

ale może te są inne ;);)

Posted

No wiesz ale mi smaku narobiłaś na słodkie,tylko mojej ŚP Mama kajmakiem nazywała
masę z kakao,masła,mleka w proszku,cukru też przekladał wafle tym i stwiał na to słoiki z wodą jakie to było dobre,zawsze na szkolnych imprezach robiło furorę...
ja tak nie umiem i jż nigdy takich domowych nie zjem :-( :-(

Posted

[quote name='anetta']On się nie skarży :eviltong::eviltong:

poskarży sie w wigilie :razz: wtedy Ci sie dostanie :diabloti: :evil_lol:

[quote name='anetta']To było dobre :lol::lol: Ciacho wypadło jej i przetoczyło się a Kaja wielce zdziwiona :evil_lol: Siedziała tak z 10 sek. aż się podniosła :evil_lol::evil_lol: Chyba myślała że samo do niej podejdzie :evil_lol:
http://images31.fotosik.pl/70/8912450eefd1a723.jpg

dobre!!!! :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ten nie śmierdział :hmmmm:
Mati, mówisz o tym?

Na spacerze zepsuliśmy piłke na sznurku :placz: Jednyną jaką mieliśmy :placz: Tak ciągnęliśmy w swoje strony że sznurek przeszedł przez piłe :nonono2:
Będę musiałą mu zrobić zabawke na trening...:shake:

:biggrina: :thumbs:

http://tvnturbo.pl/_i/galeria/2007/11/raport/57.jpg
fot.Zbyszek Pielka

:evil_lol:

Takich kolorowych oczu to u niej jeszcze nie widziałam :lol:

Posted

Siemanko :multi:
http://tvnturbo.pl/_i/galeria/2007/11/raport/56.jpg
He,he,he kogo ten jamnik ?:evil_lol:
http://images32.fotosik.pl/70/cbf108c9c3f93699.jpg
coś tu jest nie tak, Masaj leniu****e a Kaja wariuje, czy to zamienienie osobowości ?:evil_lol:

A co do tytułu to się zgadzam, Masajowi będzie smutno, że wklejasz tu jego foty i Kaji, a tytuł "Jamniczka Kaja" może by tak "Jamniczka Kaja i Masaj" albo cosik innego ?:razz: