Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Deer, ja już nie wiem...przecież Ci napisałam odpowiedź. Pisałam Ci wcześniej że musisz czytać uważnie :cool1:

Agacia, a czemu się chichoczesz, he?:p

Dziń dybry:cool3:
Miło że nudne zachody się podobają :lol:

Stanowisko pracy :cool1:

Na posterunku :evil_lol::evil_lol:

Żyrandol w moim salonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:drinking::drinking::drinking:

Posted

a czemu nie mozesz jeszcze raz napisac? ja szukalam i w tym watku nie znalazlam nic po za pierwszym tekstem ze masz ylko do treningow no i po za tym ze ok 145 pisalas ze oficjalnie mieszka z Toba ae nie oficjalnie jest _Twoj. jestem teraz na ponad 170 i nic wiecej nie ma. nie rozumiem czemu to problem dla ciebie napisac jedno zdanie np. czy jest na 100% twoj czy nie... smutno ze tak trakujesz moje pytanie i prosbe

Posted

anetta napisał(a):
Agacia, a czemu się chichoczesz, he?:p

po prostu lubie tą minke :lol: :lol: :lol: :evil_lol:

anetta napisał(a):
:drinking::drinking::drinking:

a to z jakiej okazji?? :diabloti:

Masaj ma świetną minke :loveu:

Posted

[quote name='Pimpek']http://img259.imageshack.us/img259/6369/dscf8407po5.jpg
Nie mów, to twój żyrandol ?:evil_lol:
http://img259.imageshack.us/img259/8632/dscf8401xs5.jpg
Coś mi się wydaje że on podpijał w pracy :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol: a cooooo? nie wierzysz? :evil_lol:
Nooo, coś tam pewnie popijał :evil_lol:

[quote name='deer_1987']a czemu nie mozesz jeszcze raz napisac? ja szukalam i w tym watku nie znalazlam nic po za pierwszym tekstem ze masz ylko do treningow no i po za tym ze ok 145 pisalas ze oficjalnie mieszka z Toba ae nie oficjalnie jest _Twoj. jestem teraz na ponad 170 i nic wiecej nie ma. nie rozumiem czemu to problem dla ciebie napisac jedno zdanie np. czy jest na 100% twoj czy nie... smutno ze tak trakujesz moje pytanie i prosbe
Czyli odczytałaś :p Brawo. Nic więcej już nie mam do dodania ;) I nie masz co sie smucić :))))

[quote name='agaciaaa']po prostu lubie tą minke :lol: :lol: :lol: :evil_lol:
Acha :p

a to z jakiej okazji?? :diabloti:

Bez :cool3:

Opuszczam szanowne grono, musze jutro wcześnie :mdleje: wstać :seeyeah:

Posted

Wrrrrrrrrrrrrrrrr, co to się dzieje?!! Ku...wa! :angryy::angryy: Przez tą reklame która jest po boku nie moge normalnie poruszać się po dogo :angryy::angryy::angryy: Ale jestem zła :angryy: Ze 3 min. musiałam czekać zeby napisać coś w oknie odpowiedzi :angryy::angryy: bo tyle mniej więcej czasu strona przygotowywuje się do normalnego funkcjonowania :angryy:
Jak teraz tak ma wyglądać poruszanie się po forum to ja podziękuje :2gunfire:
Wcześniej byłam i było OK a teraz wchodze na dogo i widzę te pożal sie Boże "Reklame specjalną" :2gunfire: Niby nic takiego a nie pozwala na normalne funkcjonowanie forum. W IE to samo bo sprawdzałam.
Czy wy też tak macie???!!

[quote name='g_o_n_i_a']Ale mina :evil_lol:
http://img259.imageshack.us/img259/8632/dscf8401xs5.jpg
Jak u lumpa.

[quote name='Dobcia']Masz bardzo przyjemne miejsce pracy... taka nastrojowa lampka:)

A Masaj ma świetną minkę:evil_lol:
A dziękuje. Lampka jedyna w swoim rodzaju + klosz z kartki :lol:

[quote name='Pimpek']Gadaj prawdę o tym żyrandolu bo jak nie :siara::comp26::cooldevi::2gunfire::evil_lol:
:scared:

[quote name='diabelkowa']http://img259.imageshack.us/img259/6369/dscf8407po5.jpg

a mozesz mi powiedziec czyje to logo na tej szybie:evil_lol::evil_lol:
Mojego rodu :cool3:

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:witanko

nooo u ciebie porządeczek na stanowisku ;)ja dzielę to miejsce z Qbą :razz:

Porządeczek zrobiłam jakiś czas temu, bo już patrzeć nie mogłam ;)

Posted

anetta napisał(a):
Wrrrrrrrrrrrrrrrr, co to się dzieje?!! Ku...wa! :angryy::angryy: Przez tą reklame która jest po boku nie moge normalnie poruszać się po dogo :angryy::angryy::angryy: Ale jestem zła :angryy: Ze 3 min. musiałam czekać zeby napisać coś w oknie odpowiedzi :angryy::angryy: bo tyle mniej więcej czasu strona przygotowywuje się do normalnego funkcjonowania :angryy:
Jak teraz tak ma wyglądać poruszanie się po forum to ja podziękuje :2gunfire:
Wcześniej byłam i było OK a teraz wchodze na dogo i widzę te pożal sie Boże "Reklame specjalną" :2gunfire: Niby nic takiego a nie pozwala na normalne funkcjonowanie forum. W IE to samo bo sprawdzałam.
Czy wy też tak macie???!!

Niestety też mam tą reklamę, ale na szybkość dogo nie narzekam. ;)

Posted

Po napisaniu posta było jak dawniej, ale za chwile było to samo co wcześniej, czyli coś jest na rzeczy...Reklamy nie było wszystko mi śmigało aż milo, pojawienie się reklamy=czekanie na załadowanie...:silly:

:placz:

Nowa moda. Chroń nie tylko uszy, ochroń całą swą twarz i to dosłownie :mdleje::megagrin:

Posted

Witanko.
Hahahaha :lol: czapka dla babeczek bardziej mi sie podobała, jest bardziej miśkowa :lol::lol:

Z dogo jest już o wiele lepiej :multi:

a z tymi reklamami to już przesadzili.. nie dość, że dogo sie rozjeżdża to wcale nie chodzi idealnie

Rozjeżdża?? :o Mi się skurczyło :lol:tzn. stronka się skurczyła i jest wąsko na stronie. Aaaaaaaaa, chyba że mówisz o stronach w tematach, to rzeczywiście, rozjeżdża się.

Zuzole, herbatka była :p

http://img252.imageshack.us/img252/9137/560a30c2b3f3af39ost3.jpg :jumpie:

Zamówiłam Brita z 2 kg gratis i co? Kurier przyszedł z normalnym workiem :mad: Ale za to dostałam gryzak :lol: Ale szczerze powiedziawszy wolałabym te 2 kg gratis...Dobrze że cena normalnego wora była taka sama jak tego z 2 kg gratis. Inaczej bym z nimi sobie porozmawiała...:vamp:

Posted

[quote name='anetta']Witanko.

Zamówiłam Brita z 2 kg gratis i co? Kurier przyszedł z normalnym workiem :mad: Ale za to dostałam gryzak :lol: Ale szczerze powiedziawszy wolałabym te 2 kg gratis...Dobrze że cena normalnego wora była taka sama jak tego z 2 kg gratis. Inaczej bym z nimi sobie porozmawiała...:vamp:

Witanko ! :)

a ja jak zamawiałem to dostałem z 2 kg gratis :diabloti::diabloti: