Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

kolejna moja "ofiara" Anettka

grzeczna taka

mila taka za uchem podrapie jak potrzeba

i Masaja pobawi

i z Pika pogada

i magiczna butelke przytrzyma ;)

taka to wlasnie jest NASZA Anettka :angel: :angel: :angel:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha faktycznie MAGICZNA ta butelka :lol: każda po jej TRZYMANIU pięknego uśmiechu dostała :angel: :D

Waszko, tego typu butelki mają to do siebie, że ludzie z reguły się po nich szeroko śmieją :wink: Sama spróbuj, a zobaczysz, że świat stanie sie piekniejszy :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
hahaha faktycznie MAGICZNA ta butelka :lol: każda po jej TRZYMANIU pięknego uśmiechu dostała :angel: :D

Waszko, tego typu butelki mają to do siebie, że ludzie z reguły się po nich szeroko śmieją :wink: Sama spróbuj, a zobaczysz, że świat stanie sie piekniejszy :lol: :lol:

o masz Ci los!!! że też jeszcze nigdy nie spróbowałam :hmmmm: muszę to koniecznie nadrobić 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
Maga100 napisał(a):
malawaszka napisał(a):

o masz Ci los!!! że też jeszcze nigdy nie spróbowałam :hmmmm: muszę to koniecznie nadrobić 8)

to zacznij od dzis ;)

Posted

malawaszka napisał(a):

i zobaczysz, od razu ci zołzowatość minie :lol: acha i daj koniecznie Lunie :wink:

Posted

Teklunia napisał(a):

dobrze ze Masaj ma ten kaganiec bo moglby w walce uszkodzic Prestonka ;)

śmiej się, śmiej......Ty wiesz, jak on Prestonka ustawiał???szkoda, że nikt nie uchwycił Masaja memłającego Prestonowy pysk :evilbat: :lol:

i zgadzam się - imię bardzo do niego pasuje 8)

Posted

Ohhh dzisysssss :oops: :oops: co ja tu wogole robie :o Mnie tu wogole byc nie pownno :oops: Psuje tylko Galerie KajoMasajowa :roll: :shake:

Dzieki za mile komentarze :lol: Super foty!!!! :sweetCyb:

Och, co to byla za magiczna buteleczka :ghost_2: 8) Trzeba to powtorzyc, tym razem przyniose swoja...:bigcool:

miej się, śmiej......Ty wiesz, jak on Prestonka ustawiał???szkoda, że nikt nie uchwycił Masaja memłającego Prestonowy pysk

Ojj tu sie malenki Prestonek nacierpial :puppydog:
Nastepnym razem mam nadzieje ze ktos zrobi fote :evilbat: :lol:
Zartuje, oczywiscie. Mi sie takie zachowanie barrrdzo nie podoba...On chyba nie wie ze nie kazdy pies znosi szczypanie, kasanie i wieszanie sie na policzkach...Jego kolezanka z ktora mieszka jest lysa po bokach od takiego traktowania.... :roll:

Aha, i jeszcze co do imienia. Od tak wogole to mial na imie Masa, ale po przyjedzie do PL zostal wlasnie przechrzczony na Masaj a czemu no to juz pisalam :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Hahaha, Anetta, dopiero teraz tu zajrzałaś? :lol: :lol:

dbsst napisał(a):

a jaka to pedzie Twoja magiczna umieram z ciekawosci moja droga :D

tu są pedzie? :o
:o :oops: u Anetty w galerii pederaści :-? , tylko kto / nie zebym miała coś do odmiennych orientacji ale lepiej wiedzieć :wink: /

Oho , coś czuję ze jak wszystkie przyniosą magiczne buteleczki , to wasz powrót jeszcze ciekawiej będzie wygladał 8) :lol: / a probnoza pogody nie ciekawa to napój w butelkach powinien być wiecej procentowy 8) /

A tak wogóle to wpadłam zobaczyć fotki 8) :lol:

Posted

Hahah nieee Maga, bylam tu w sobote po spacerku i od tamtej pory nie mialam czasu sie zalogowac wiec teraz nadrabiam :lol: :lol:

Dbsst, bimber pedzisz w mojej galerii? :o

Ala, wpadaj czesciej :sweetCyb: tylko uwazaj przy wypadaniu :roflt: 8)

Posted

cholera nie lubie Was czlowiek zestresowany zdenerwowany bo jakas nowa magiczna butelka ma sie pojawic slowa myli li\terki przestawia a tu oooooo smiech i zrywanie bokow z nieszczesliwej delikatnej kruszynki jaka ja jestem :evilbat:

Posted

dbsst napisał(a):
z nieszczesliwej delikatnej kruszynki jaka ja jestem :evilbat:

Debe, ja cię baaaaardzo proszę :-? kogo ty czarujesz? :-? Spróbuj z tymi, którzy cię nie znają, to może ci uwierzą :evilbat:

Posted

Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):
z nieszczesliwej delikatnej kruszynki jaka ja jestem :evilbat:

Debe, ja cię baaaaardzo proszę :-? kogo ty czarujesz? :-? Spróbuj z tymi, którzy cię nie znają, to może ci uwierzą :evilbat:

ja protestuje ja sie nie zgadzam :2gunfire:

oooooooooooo przepadlas moja droga w sobote :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

taaak? :evilbat: to w takim razie my z Leonem i Stefanem pójdziemy sobie gdzie indziej, a ty płacz i żałuj i niech inne biedne uciekają z krzykiem z twojego kadru :evilbat:

Posted

Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):

taaak? :evilbat: to w takim razie my z Leonem i Stefanem pójdziemy sobie gdzie indziej, a ty płacz i żałuj i niech inne biedne uciekają z krzykiem z twojego kadru :evilbat:

hahhahaha nie ma to tamto zaloze 7 milowe buty i Cie dorrrrrrrrrrrwe :evilbat:

Posted

anetta napisał(a):
Aha, i jeszcze co do imienia. Od tak wogole to mial na imie Masa, ale po przyjedzie do PL zostal wlasnie przechrzczony na Masaj a czemu no to juz pisalam :lol:
Masa to taki jeden dpśc słynny gangster, który Pruszków wkopał :cunao:

Posted

asher napisał(a):
anetta napisał(a):
Masa to taki jeden dpśc słynny gangster, który Pruszków wkopał :cunao:

to teraz wiemy gdzie jest MAsa ukrywa sie jako Masaj sprrytne 8)