Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To są chyba jeszcze fotki z 'czasów' kiedy zima była w pełni, co? ;)
Bo teraz na szczęście postępują roztopy i czuć wiosnę w Warszawie. Uszatek jak zwykle cudny i dumny:)
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000024.jpg to jest piękne i widzę, że chyba ma tą super obrożę , która mi się strasznie podoba:P
Mamy taką samą zabawkę ale Bezik jej nie lubi... Mudiku, mogę Wam ją oddać jakby co, tylko dopiero w maju się widzimy :)

[SIZE=2]Anetta a w ogóle to gdzie te fotki robione? Ładnie tam :)

Posted

[quote name='Bzikowa']To są chyba jeszcze fotki z 'czasów' kiedy zima była w pełni, co? ;)
Bo teraz na szczęście postępują roztopy i czuć wiosnę w Warszawie. Uszatek jak zwykle cudny i dumny:)
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000024.jpg to jest piękne i widzę, że chyba ma tą super obrożę , która mi się strasznie podoba:P
Mamy taką samą zabawkę ale Bezik jej nie lubi... Mudiku, mogę Wam ją oddać jakby co, tylko dopiero w maju się widzimy :)

Dzięki wielkie Bzikowa;):multi:, tak będziemy w Radomiu/Kozienicach

Posted

:hand: witam wszyskich.
Byłam w końcu na Avatarze...Jezuu :mdleje: Fantastyczny film :loveu::loveu: łapie za serducho....Chciałabym być jedym z nich, znaczy się Na'vi :p:cool3:
Nogi mi odpadają, godzina spędzona na lodowisku. Moja -10 kondycja dała o sobie znać :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Mudik']eee tam ściemniasz, jak to nie ma śniegu a to na fotkach to co, fatamorgana?

Super Uszaty:-)

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000020.jpg

Też chcę mojemu łaciatemu taką zabawkę kupić.
Bo to jest c.d. zdjęć z ostatniego spacerku.
Kup, fajna jest.

[quote name='Bzikowa']To są chyba jeszcze fotki z 'czasów' kiedy zima była w pełni, co? ;)

Dokładnie 31.01 były robione.
Ma EzyDog'a, więc jak to ona to tak :evil_lol: Strasznie poszły w górę...teraz to bym się mocno zastanawiała czy ją kupić. Jesli chodzi o wykonanie to rewela.
Ooo, widzisz Mudik, już masz zabawkę :lol:
Park Młociński.

[quote name='zuzolandia']http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000029.jpg

sie boroczek zasnieżył hihihih

witankoo;-)

Trrroszeczkę :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']zabawka bardzo fajna tez taka mamy Long mot chyba sie nazywa :d
O właśnie!!

[quote name='zaba14']cześć Aneta!! :)
śniegu już chyba nie macie, a foty świetne!! :)

sliczna mordeczka! :)
Dzięki!!
Na szczęście już nie, chociaż w zeszłym tygodniu jeszcze padał :shake:

Posted

[quote name='jamnicze']Pracowity pies nadal w akcji, a pańcia chce mu fanta odebrać, oj nie ładnie ...
:evil_lol: Nooo, żeby rzucić trza zabrać, nie ma zmiłuj hihihihih

[quote name='Dobcia']Ależ tam u Was śniegu!
U nas już prawie nic nie ma;)

Masajek ma niezłą zabawę:loveu:
U nas też nie ma :eviltong:
Jemu też przypadła do gustu.

[quote name='Cola']śliczne śniegowo-zimowe fotki :)
ja mam już wiosnę, czyli na chodnikach i trawnikach jeden wielki syf
Nawet nic nie mów o syfie...:shake:

[quote name='Alicja']bosh ...utopiłby się w śnieżku ;)
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/427447/00000015.jpg

mam ten sam problem z fotami ...jaka ma być rozdzielczość by mieć dany format
Bo to taki śniegołamacz :evil_lol::evil_lol:

No właśnie...wczoraj dałam do druku. Już się boję co zobaczę...wśrodę wszystko się okarze :roll:

Ponad połowa szerkości Wisły pokrytą krą :mdleje:

Posted

Pod nami był lód, mimo że normalnie jest ląd, ale i tak miałam stracha :evil_lol::evil_lol: i długo tam nie byliśmy.

Lód, lód, wszędzie lód....

:evil_lol:

Posted

O! przypomniało mi się jak zobaczyłam tą fotę :evil_lol: Wczoraj mały spotkał młodego bajgla, bajgiel znakomicie wysyłał CS'y. Powąchały się, a następnie bajgiel usiadł bokiem a Uszaty nie wiedział o co kaman??! :niedowia: :evil_lol: Za chwilę bajgiel jeszcze dodatkowo się położył więc Uszaty powąchał go jeszcze, zrezygnowany podlał krzaka i se poszedł :evil_lol::evil_lol: Po raz pierwszy zdażyło mu się że inny pies CS'ował w ten pierwszy sposób na jego widok

Posted

[quote name='anetta']
Park Młociński.
[/QUOTE]

A to wiem gdzie, moja przyjaciółka mieszka przy tym parku, a w zasadzie to prawie w nim :P Miejsce wydawało mi się znajome ze zdjęć ;)

• 2 weeks later...
Posted

No i wiosna przyszła :sweetCyb: Zrobiło się cieplutko (no, powiedzmy:cool1: ) i sezon czas zacząć :megagrin::question::mdleje::drinking:

A co na to Bałwanki??
A no to że zrobiły Demonstracje przeciwko nadejściu wiosny!! :crazyeye: " WIOŚNIE STOP"

:evil_lol:

Sezon rowerowy czas zacząć a ja z glutami :-( buuuuu. Może to i lepiej bo musze dać go na przegląd. A tak już bym chciała pojeździć i spalić conieco :roll:
Przerwa była bo miałam zajęty caalutki zeszły weekend. Pojechałam w roli niańki do szczeniaczków :loveu: Mogłam doświadczyć jak to jest mieć takie małe stadko wampirków. Powiem tak: Nigdy szczenią :evil_lol: Owszem, fajnie patrzeć jak się zachowują w stadzie, język ciała, jak mama je uczy zasad psiego zachowania idt. To było super doświadczenie! Ale jak się jeszcze ma inne psie głowy do zajęcia się nimi to już jest mniej fajnie :evil_lol: Ale nie żałuje, o nie nie nie :lol!:

Odebrałam w końcu! zdjęcia. JUPI! Po trzech próbach się udało hahha. Polecam www.ufoto.pl. Kontakt bardzo dobry, pomogli mi gdy miałam problemy.
Najpierw dała do Leclerka, zwięłam 9x13 bo tak było napisane na albumie od zdjęć :roll: Okazały się tak małe że mogę je sobie schować do dokumentów :roll::evil_lol: Druga próba, zmierzyłam linijką:diabloti: kartki w albumie, no jak nic wychodzi 10x15 :wallbash:. No to dawaj, szukam w sieci najlepszych www. Wtrafiłam na www.foto4u.pl, spodobało mi się, 0,29 gr i miałam tam dodatkowo gratis jedno wybrane zdjęcie 20x30. Fajna oferta, ale miałam problemy z wgraniem zdjęć :shake: kilka prób i nic. Napisałam do nich (do tej pory nie odpisali), po 2 dniach dałam sobie spokój i poszukałam innnego serwisu. Jak nie dbają o klienta to niech się walą :angryy: Trzecia próba, zaczęłam szukać dalej, wtrafiłam na ww stronkę i jest miło, szybko i bez problemów :p Zdjęcia mają ładne kolorki, jedyny minus to to że na niektórych fotach są małe skazy?? nie wiem jak to nazwać :niewiem: Ale akurat mi to nie przeszkadza bo to foty tylko do albumu, ale jakbym chciała powiększyć do znacznych rozmiarów fote i powiesić na ścianę i by było coś takiego to....:boom: :mad:
Dobra koniec gadania :evil_lol:

Wiecie że te cholerstwa zwane kleszczami już są? :angryy:

Mudik, ucina, ale jak wciśniesz minus z prawej strony klawiatury to pokaże się całe zdjęcie.

Bzikowa, no to fajnie ma ta znajoma, pewnie mieszka w tych domkach przy uliczce? nazwy nie pamiętam. Ale to są chyba jedyne domki przy samym parku?

Jamnicze, już wiesz, Agacia mnie ubiegła hihihhihi

Agaciaa, dzięki, też mi się podoba. Nie miałam kiedy wpaść :evil_lol:

Uff, się natrudziłam bo za dużo emot powstawiałam hhahaha