Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Hihi, co do wieczornych gonitw śnieżnych to my też mamy podobną polankę tyle, że na tą moją wszystkie okna okolicznych bloków wychodzą i ludzie, którzy się przez nie gapią pewnie dobrą mają rozrywkę jak się tarzam w śniegu z Bezem :evil_lol:

Super zdjęcia!:loveu: http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/405839/00000015.jpg wieczne dziecko :evil_lol:
Kurcze Uszaty to musi strasznie fajny pies być, muszę go wreszcie poznać ;> Kiedyś wpadniemy na spacerek, nie znasz dnia ani godziny :D

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No jak my szalelismy to widziałam jedną osobę w oknie jak paliła fajeczkę :evil_lol: Na 100% nas widziała :evil_lol:

Oooo :multi: Chętnie, chętnie. Tylko nie wiem co chłopaki na to :diabloti: Najwyżej dostaną klaty na mordy i damy im się zapoznać :evil_lol:

Dziś Masajo udawał kunika pociągowego, z moja pomocą :eviltong: ciągnął Ale na sankach.

Widać szron :lol::lol:

Posted

Ku naszmemu zaskoczeniu zobaczylismy to, mijalismy je i nie zauważyliśmy że gałęzie i mniejsze drzewka tworzą przeszkody dla koni :multi: Ktoś sobie ułożył i skakał :lol: Fakt, wcześniej widzieliśmy ślady koni ale nie dało nam to więcej do myślenia :evil_lol:

Pare metrów od ścieżki w głębi lasu to samo :crazyeye: Ktoś musiał się nieźle natrudzić żeby to wszystko ułożyć.

Posted

zdjęć a zdjęć :cool3: mam nadzieję, że to nie jest tak na zapas :diabloti:
obstawiam, że te leśne przeszkody...to pozostałość po hubertusie :loveu:

Posted

Hej, cześć, hej ho ha. Alohaa :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Cola']obstawiam, że te leśne przeszkody...to pozostałość po hubertusie :loveu:
:loveu:
Jeśli Hubertus składa się z dwóch koni to spoko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zimowe, zimowe, ktoś wspominał o zimowych fotach?? :cool1::cool1: Na stanie są takie, chcecie takie ruchawe czy mniej ruchawe? :diabloti: Będą takie i takie :diabloti:
Zima w stolycy zaczyna mnie już męczyć :cool3:

Wiecie że dowiedziałam się że prawdopodobnie nie dostanę informacyjiiii że mam się zgłosić po WKM :razz: Takie wspaniałe babeczki tam pracują że po prostu zapominają :loveu: wysłyłać info że bilet juz czeka na człeka. Trzeba się pofatygować do punktu odbioru, a nuż bilet już jest :diabloti: a może nie ma :diabloti: Mój wniosek już powinien być zrealizowany ale na razie ciisza i maila nie dostałam.
I LOVE ZTM :loveu:

Idziemy pod górkę :evil_lol: Ta różowa kropa to księżna Alicja.

Widok z góry

Mam duży sentyment do tej górki :loveu: Jak byłam taka jak Ala to też tu jeździłam na sankach :loveu::loveu:

Posted

Corgi też w zaprzęgu moga chodzić :evil_lol::errrr: z pomocą przewodnika :diabloti:

Królowa Alicja i dwaj podwładni :evil_lol:

Bunt :diabloti:

Królowa wydała rozkazy że jak nie będziemy biec to nie dostaniemy strawy :roll: Więc....biegniemy...:roll:

Posted

Uff mam chwilę czasu to do Was zajrzałam...
Ale super zimowe fotki! :)
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/410215/00000003.jpg to jest super , nie wiem czemu ale mnie bawi :evil_lol: Samotny Masaj ze swoim wiernym patyczkiem się snuje za swoim stadem :evil_lol:
Co do ztm to to normalka, że szwankują... Ja tylko czekam na dzień aż w końcu pozbędą się tych okropnych starych ikarusów bo to przecież jest jakaś masakra... A już zimą do nich zupełnie staram się nie wsiadać bo większość zamarznięta od środka i w nich gorzej niż na przystanku :roll:

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/410215/00000012.jpg I jeszcze chciałam powiedzieć, że to jest ekstra:loveu: