Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hejk
Dziś sypał u nas śnieg :mdleje:

Ooo tak, tak, gorąca herbatka bardzo się przyda, właśnie siedzę pod kocykiem bo zimno :evil_lol:
Dziękuuujemy za życzonka :-D

Bzikowa napisał(a):

Motylki :loveu: Ty, one prawdziwe są? :evil_lol: http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/382406/00000012.jpg tu wyglądają jakbyś je w jakim fotoszopie dokleiła :evil_lol:

O nu nu nu, żaden PS (nawet go ni mom :evil_lol::-(), wszystko jak najprawdziwsze.

Marta_Ares napisał(a):
mamy taką samą piłkę jak ta zielona:cool3: to jest jedyna pilka ktora Mayka akceptuje:lol:

Masajek ją uwielbia.

Aby ocieplić klimacik :lol: c. d.
Nieśmiały się wtrafił:p

Posted

Tak, tak, wiem, foty na czasie :loveu::evil_lol::evil_lol: Było miło ale się skończyło.
Miałam straszny dylemat które zdjęcie dać na WKM (Warszawska Karta Miejska;)) bo można było sobie zrobić z własną grafiką. Po dłuuugich przemyśleniach wybrałam Uszatego na plaży :loveu: Strasznie jestem ciekawa jak to będzie wyglądać na żywo i ile w ogóle będzie wyglądać bo jak narazie nie dostałam informacji kiedy WKM będę mogła odebrać :crazyeye::roll: A wysłałam ją w ostatni czwartek :razz:

Dzięki Agacia :)))
Nie wiem już od czego to zależy :shake: Gdy piszę posta to widzę pod spodem że foty są normalne, nie ucięte. Mam nadzieję że to naprawią :roll:

Posted

Super wyszły Ci te motylki na kwiatach :) Gratuluję cierpliwości ;)

A może jakiś aktualny Uszaty gdzieś Ci się zapodział?

A jak to jest z tą WKM? Można dać, jak rozumiem, dowolne zdjęcie na tło?
Ja i tak nie będę tego wyrabiać bo 'kartę miejską' mogę kodować na legitymacji studenckiej, taki lans:cool3:

Posted

Heeej, hoo hej hooo

[quote name='Agnes']anetta a do tej karty nie trzeba dawac swojego zdjecia?:evil_lol:
No trzeba, trzeba :p

[quote name='Bzikowa']Super wyszły Ci te motylki na kwiatach :) Gratuluję cierpliwości ;)

A może jakiś aktualny Uszaty gdzieś Ci się zapodział?

A jak to jest z tą WKM? Można dać, jak rozumiem, dowolne zdjęcie na tło?
Ja i tak nie będę tego wyrabiać bo 'kartę miejską' mogę kodować na legitymacji studenckiej, taki lans:cool3:
Tak, byle co możesz dać na tło.
Faaajnie :cool1:

Uszaty? Uszaty zrobił się na renifera :turn-l: Taka fucha w mu się wtrafiła na święta.

[quote name='Dobcia']a ja widzę wszystkie fotki normalnie, na szczęście;)
miło się zrobiło, lato...:loveu:
U mnie nadal tak samo i nie wiem co mam z tym zrobić :shake:

Karty WKM nadal nie mam :roll:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zuzole, dziękuję :loveu:
A to odemnie dla wszystkich :loveu: Przed Śwętami już tu nie zajrzę więc....

[SIZE="3"]Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe a prezenty odlotowe.

Posted

Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2010 Roczku!!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Byłam na pl. Konstytucji i bawiłam się przednio :evil_lol::evil_lol: Zimno bardzo ale trochę pofikalismy to od razu się zrobiło cieplej :evil_lol: Myślałam że więcej będzie piosenek MJ, pod tymm względem trochę byłam zawiedziona. A miały być tematem przewodnim imprezy a wg mnie to jego piosenki były dodatkiem do wszystkiego :-(
Po imprezie jak po wojnie :evil_lol: Szkło wszęęędzie leżało, po prostu armagedon :evil_lol: Wróciłam o 4. Dziś jestem jeszcze taka rozemłana :evil_lol: i poszła bym spać.

Uszaty zniósł to bardzo źle, chował się to pod kaloryfer to pod półkę z lapmką, dostał jakichś drgawek....:shake: Jak wróciłam do domu dopiero się załatwił a nawet chciał się bawić patyczkiem.

A z nowości.
W końcu zdecydowałam się na Sam Avilkę. Nie mogłam myśleć w nieskończoność który wybrać (Nokia 3600 czy Sam Avila) bo w końcu nic bym nie kupiła :evil_lol: Bardzo fajniutki telefonik, nie żałuję. Ma swoje małe wady ale który ich nie ma... :eviltong:
Masajek od Mikołaja dostał kamizelkę odblaskową i Denta Rask :loveu::evil_lol: Oczywiście po kosteczce po paru minutach nie było śladu :siara:
Biletu nadal nie ma :cool1:

Super że jeszcze 2 dni wolnego :multi: Juuuhuuuuu :multi::multi:

[SIZE="1"]Kasia, Agga, niestety musieliśmy się z nią pożegnać...:-(:-(:-(:-(