Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
Nie to są zdjęcia z Fortów Bema :cool3:

Ja już tam nie lubię chodzić.. ludzi się namnożyło :shake::mad:

kepa wyglada identycznie:crazyeye: tez jest taka piekna woda:loveu: tylko zaraz obok ruchliwa ulica, wielkie skrzyzowanie i bloki. Ale jak dobrze stanac to nic nie widac:evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='anetta']Pisałaś o Kępie Potockiej. Przecież ona jest zupełnie inna, chociażby nie ma takich mostków jak na Fortach :hmmmm:

to jest podobne do Kepy
http://img39.imageshack.us/img39/9917/dscf5228.jpg

bo oczywiscie nie wszystkie,ale czesc fotek pojawila sie po moim wpisie;)

i taki widoczek tez jest
http://img141.imageshack.us/img141/5921/dscf5206.jpg

Tych zdjec juz nie znajde, ale mam takie same - z Kepy P.:lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Ladne te zdjecia

Gdzie pracujesz? ja po 3 pracy i szykuje sie na 4
Dzięki :multi:

W firmie przetwarzającej dane osobowe.

[quote name='Justa']Nie to są zdjęcia z Fortów Bema

Ja już tam nie lubię chodzić.. ludzi się namnożyło
Ja tam byłam po raz pierwszy od wizyty Asher. Czyli pare lat temu :evil_lol:
Zmieniło się tam bardzo :crazyeye: Na plus :multi:
A ludzi nie nie było jakoś szczególnie dużo. Miałam wizję tłumów matek z wózkami, latające wszędzie dzieciaki bo ładna pogoda była. Ale jak tam zaszłam to spoko luzik. Jest tam plac zabaw dla dzieciarni więc wszystko tam się pochowało :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Mudik']Gdzie na Kępie czy Fortach?
Forty Bema.

[quote name='Agnes']kepa wyglada identycznie tez jest taka piekna woda:loveu: tylko zaraz obok ruchliwa ulica, wielkie skrzyzowanie i bloki. Ale jak dobrze stanac to nic nie widac
Pisałaś o Kępie Potockiej. Przecież ona jest zupełnie inna, chociażby nie ma takich mostków jak na Fortach :hmmmm:

[quote name='Alicja']http://img23.imageshack.us/img23/3529/dscf0198lpu.jpg
nie wiem czy i ja tam kiedyś nie byłam :razz:

ale wycieczka

Przypomnij sobie Alu :cool3:

[quote name='Matusz']widoki cudne i masajos uszaty również

Dziękować!

[quote name='Bzikowa']http://img194.imageshack.us/img194/1598/dscf5226x.jpg hihi mam nadzieję, że kaczuszka nadal sobie pływa po stawie o własnych siłach :lol:
Bezunio też pała do nich wielką 'miłością' ale na szczęście nie spotykamy ich często...

W ogóle to śliczne miejsce na spacerek! Mi już się powoli zaczynają nudzić te nasze łąki... :shake: a wszędzie indziej daleko...
Tiaaaa, ma reflekt to żyje :evil_lol:

Bardzo ładnie zrobili te Forty. Myślałam gdzie by tu z nim iść i FB mi się przypomniały. Bo ile czasu można chodzić w jedno lub dwa miejsca spacerowe :evil_lol::evil_lol: Daleko w sumie nie ma, nie trzeba się tłuc nie widadomo ile autobusami. A tak to przynajmniej jakieś urozmaicenie ;)

A dla ciekawostki powiem że słyszałam (chyba w TV) że ma być wypożyczania rowerów wodnych na tych Fortach :cool3:

Upał, upał....żar leje się z nieba Chciałam się lekko opalić na rowerku, takie wiecie 2w1 :evil_lol: No i se zjarałam plery :roll::ekmm:

Ważyłam dziś Uszatego. Kluska :evil_lol: waży 13.10 kg
-----------------------------------------------------------------------

Tak, tak, pod słońce ;) Ale nie mogłam sobie odmówić tej foty :eviltong:

Swoją drogą byłam pewna że mam w aparacie b&w, hmmmmm. Muszę zajrzeć do instrukcji :evil_lol:

Posted

Anetta nowe zdjęcia śliiicze ;) Cudowny ten Welsh jesttt xD U Majci też nowe fotki- z rozłożonymi uszami :P Tak zauważyłam ze na jednej focie to wyglada zupełnie jak psiak na Twojej focie xDD Tyle że inny kolorek ma ;d Pozdrawiamy i zapraszamy ;p

Posted

Kajka to już stara dupeczka. Peny miałby teraz 18lat:-( Z jednej strony szkoda ,że odszedł w wieku 13lat ,ale gdyby był to Kaja i Czarek nie mogłyby do mnie trafić.
A masojos piłkowy chłopak:cool3: