Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej.
Cudem się dostałam. Dogo nie chciało mnie wpuścić do mego blożka.

Fajnie że foty się podobają :loveu::loveu:

Agacia, nie za specjalnie :eviltong:

Ala, pisałaś mi kiedyś to:

zoba w schronie takie cosik jest
Logowanie do nasza-klasa.pl

Co tam jest? :cool3:

Byłam dziś na pierwszej przejażdżce. Było fantastycznie :loveu:
W drodze powrotnej spotkałam jakiegoś sporego drapieżnego ptaśka. Szukał czegoś w lesie, jak mnie zobaczył (jechałam obok lasu asfaltówką) wbił się w powietrze i przedemną pare metrów wzbijał się w górę :loveu: Widok niesamowity :crazyeye: Nawet jakbym miała aparat to bym nie zdążyła go włączyć, wszystko tak się szybko działo :crazyeye:

Później spotkałam pręgowanego kotka rudzielca, na polnej dróżce, który wpakował mi się na rower :evil_lol: Hahahah, chciał jechać ze mną :evil_lol:
A było to tak :evil_lol:
Jade dróżką i widzę że kotecek sobie siedzi. Nie byłabym sobą gdybym się nie zatrzymała :diabloti: Zsiadam z bicykla, tiu tiu tiiu do kotecka i zaskoczenie, kotecek idzie w moją stronę :loveu: No to kucam, tiu tiu tiu, i kotecek podchodzi i nastawia do drapanka :lol: I tak sobie pogadaliśmy z 10 min :lol: Jakaś rodzinka zdązyła mnie wyminąć a ja z koteckiem sobie siedzę :lol: Pewnie się zdziwili że z kotem na rower wyszła :diabloti:
Drapanko, smyranko, gładzonko po futerku, oblepił mnie futrem przy okazji :lol: Od razu sprawdziłam czy nie ma kleszczy :evil_lol: W końcu wstaje i idę prowadząc rower, wołam kotecka a on za mną :lol: No to znowu smyranko, drapanko po główce. Stoję w rowerem a on zaczyna się ocierać o rower i rozciągać po raz któryś (chyba musiał co dopiero wstać bo rozciągał się parokrotnie:evil_lol:), tym razem na rowerze :evil_lol::crazyeye: Obserwuję go a on raz, dwa i wlazł mi na ramę :crazyeye: bez mojej pomocy. Hhahahahahha, kot który jeździł rowerem :razz::razz: Jeszcze chwila i by mi na siodełku usiadł :evil_lol: ale go zdjęłam i postawiłam na ziemi. Dra, drap za uchem i powiedziałam ciau :evil_lol:
No mówie wam, jeszcze trochę i bym go wpakowała w worek (taki na plecy ;)) i do domu z koteckiem :diabloti:

Posted

Jechałam tą samą trasą co wtedy szłam z Uszatym na spacerek. Postęp jest ogromny, jeśli chodzi o roślinki :lol: Nie ma już nieśmiałych roślinek :evil_lol:

C.d spacerku

Grubas parówas :angryy::angryy: Jak można tak utuczyć psa :angryy:
Słabo widać bo nie byłam przyszykowana robić jej zdjęcia i tak z góry robione :roll: Chodząca tragedia. Patrząc na nią z boku wyglądała jeszcze gorzej.

Zielona sesja uszatego :p To tutaj po mnie chodziło te małe sk....wo :angryy::angryy:

Posted

Tak się zastanawiałm czy to nie od tego samolotu co się rozbił (kiedyś wstawiałm foty z przedmiotami wiszącymi na drzewie po katastrowie) Ale jak się przyjrzałam to telefon tam wisi więc nie wydaje mi się :evil_lol:
Ktoś sobie po prostu zrobił stracha na drzewie :diabloti:

Posted

Witanko :loveu:
Padam z nóg :cool1::p

Majówka mija mi na rowerowaniu :D
Do Kampinosu zakaz wstępu z powodu suszy no to cóż...jeżdzę nad Wisłę i dalej wzdłóż dzikiej rivery :evil_lol: Wczoraj nie wzięłam aparatu, skleroza nie boli :cool1: Więc dziś była powtórka z rozrywki z aparatem :cool3: Zrobiłam 42 km. Jak narazie to mój rekord :multi::evil_lol:

Wiecie co, poszłam dziś do supermarketu po pare drobiazgów a tam ludu jak mrówkow :smhair2: Zaczęłam się zastanawiać czy jakiś kataklizm czy koniec świata miał się zbliżać czy cooo :razz: Ludzie mieli pełne kosze, jeden facet który stał w kasie obok "mojej" miał kosz wyładowany po same brzegi, aż czubato było :mdleje:
Patrzecie, wystarczy że jeden dzień sklepy będą zamknięte a ludzie jak panikują :evil_lol::evil_lol: I kupują niewiadomo jakie zapasy :evil_lol:
Myślałam że szybko wezmę to co chcę, 15 min. w sklepie i szybko do domu :lol::lol: hahahah. JASNE :diabloti: W kolejce stałam 45 min. :mdleje::diabloti:

hehe a może kicia chciał Ci w ten sposób powiedzieć, że fajny masz rowerek...?

:evil_lol: Tylko on wie po co na niego wszedł.

Witam nową osóbkę :)

O jej, ale cudeńko :loveu: Gdzie on/ona jest?

Ostatnie Uszate dobitki :evil_lol:

Do tej pory były zdjęcia statyczne więc teraz.....:evil_lol:

Posted

no no, Masajos piękności :loveu::loveu: te uchii :loveu:

ja bym nie wytrzymał i wyszedłbym z tego sklepu:diabloti:

zazdraszczam wypadów nad dziką Wisłę, ostatnio oglądałem Tatarak, i tam są takie piękny sceny, scenerie nad Wisłą, tylko nie wiem gdzie to jest dokładnie, może ty wiesz? może to gdzieś pod Wawą było nagrywane?

a tak w ogóle to mam zamiar wpaść do wawy pod koniec czerwca więc można by było jakiś mały zlot zorganizować;)

Posted

anetta napisał(a):
Zrobiłam 42 km. Jak narazie to mój rekord :multi::evil_lol:

OMG...szalona jestes! ale gratuluje i podziwiam:multi:

anetta napisał(a):
Wiecie co, poszłam dziś do supermarketu po pare drobiazgów a tam ludu jak mrówkow :smhair2:

niektore sklepy sa zakmniete 3 dni - to juz powazna sprawa:cool1::diabloti::evil_lol:
ale tez sie tak wpakowalam w czwartek - chcialam pojechac na 10 min szybko i przyjemnie zrobic zakupy, a tu taaakie koooleeejki:angryy:

Uszatek z powerem w doopce:evil_lol:

Posted

Dzieńdobrywieczór :p

Jakby się kto pytał to żyjemy :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:ten On był w schronisku w Jastrzębiu ale już ma domek ;)[/FONT]
Bardzo się cieszę :angel:

[quote name='Deer']Wow no to ladnie, prawie sprzed miesiaca fotki
No cóż...bywa :evil_lol:

[quote name='jamnicze']45 min. w kolejce? o, nie, to nie dla mnie.
Uparłam się więc stałam :lol:

[quote name='Marta']45 min w kolejce i to tylko dlatego ze sklep zamkniety na 1 dzień
No :errrr:

[quote name='Mati']zazdraszczam wypadów nad dziką Wisłę, ostatnio oglądałem Tatarak, i tam są takie piękny sceny, scenerie nad Wisłą, tylko nie wiem gdzie to jest dokładnie, może ty wiesz? może to gdzieś pod Wawą było nagrywane?

a tak w ogóle to mam zamiar wpaść do wawy pod koniec czerwca więc można by było jakiś mały zlot zorganizować
Oj nie wiem :shake: Praktycznie nie oglądam teraz Tv :shake: A w jakie dni to jest?

Taaak? :cool3: Hmmm, a kiedy dokładnie? Można by było :cool3:

[quote name='Agnes']OMG...szalona jestes! ale gratuluje i podziwiam
Dzięki :lol::lol:

[quote name='agaciaaa']Gratuluje cierpliwości w sklepie, ja bym wyszła :evil_lol:
Hhahahahaha, żeby wyjść to trzeba było jeszcze się przeciskać między wózkami i ludźmi :evil_lol: Kosmos.
Gratuluję zobaczenia Uszatego :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Dobcia']no ładnie, zdjęcia starsze, niż u mnie...
Ciiiii :siara:

[quote name='Asia']Podziwiam za cierpliwość.
:evil_lol:

[quote name='Bzikowa']jak zwykle radość na pychu Uszatka
Zadowolany chłopak :p

Psich (swoich) fot ni mo, ale mam z wypadu z zeszłego :evil_lol: tygodnia pod Wawę do znajomej. Chcecie?
A może chcecie z wycieczki rowerowej po Wawie z majówki? :evil_lol:

Życie staruszka...
FILM