Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mi! Przenisłaś się do wawy, czy co? Gdzie Komorów? :cool3:

ale ja chyba zawsze miałam napisane, że jestem z wawy :evil_lol:
skąd pamiętałaś, że jestem z komorowa?!
nieeeeźleee:diabloti:
ładne masz te zdjęcia! czyżby nowy aparacik?

Posted

Hej ho! :evil_lol:

Siedze w domu bo coś mnie bierze :diabloti: Byłam w ndz. na wystawie w Katowicach i "troche" :diabloti: wiało pod namiotem :mad: Rach ciach ciach i pojechaliśmy bo nie dało się wysiedzieć :shake:
Furminatora nie kupiłam :angryy: Model który chciałam kupić to sprzedali w piątek i sobote :crazyeye: Wrr :mad: Dogomaniacy się rzucili czy co?! :diabloti:

Miło że zaglądacie :loveu::loveu:

Mi. pamiętam że miałaś kiedyś wpisane Komorów :lol: A zapamiętało mi się to bo kiedyś rozmawiałyśmy o jakimś spotkaniu w drodze gdy jade na działke :evil_lol::evil_lol::eviltong:
Nowy aparacik? Nieeeee :cool1:

Pati, za każdym razem jak patrze na tego ava to mam uśmiech od ucha do ucha :-D Hahahha, jest świetny :evil_lol:

A tak w ogóle to kurcze blaszka zime miałam :angryy::angryy:
Ja jej nie zamawiłam więc nie wiem... :mad:

Posted

Cześć Anettko, wpadłam z wieczornymi odwiedzinami:loveu:

Kurna, czemu ja nie wiedziałam,że Ty będziesz w Katowicach? :placz:

A co do zimy.. U mnie zamówienie z allegro doszło! - jest wiosna :multi: co prawda jeszcze nie jest idealnie, ale wiosnę czuć :loveu:
Kuruj się :calus:

Posted

anetta napisał(a):
A tak w ogóle to kurcze blaszka zime miałam :angryy::angryy:
Ja jej nie zamawiłam więc nie wiem... :mad:

U mnie to samo :shake: a dziś deszcz padał przez pół dnia, gdzie ta cholerna wiosna? :placz:

Posted

witam ;) masz pieknego corgasa :loveu:b. mi się podobają,szczególnie ich pychole i uszy:evil_lol: jak się zyje u boku takiego małego "przegubowca"?:diabloti: bo nażywo niestety nie miałam z żadnym styczności :shake:

Posted

Basia, od razu po ocenach pojechaliśmy do domu. Tak piź....Nawet nie miałam kiedy pochodzić po stoiskach :shake: Więc nie ma co się smutkać :)
Kuruje się, kuruje. Zamiast być lepiej jest gorzej :cool1: Siedze w chałupie. Obejrzałam Spidermana 3 :lol::lol:

Agaciaaa, ktoś ją schował pod pazuche i nie chce się podzielić :mad:

Arietis, witaj. Jak się żyje? świetnie :lol::lol::evil_lol: Duży piesek zamknięty w małym ciałku :diabloti:
Skąd jesteś?

Jamnicze, dziękować :loveu:

Ładny mam banerek? :p :evil_lol: Sama zrobiłam :grins: Potrudziłam się trochę i jest :multi::evil_lol: Raz na ruski rok można się potrudzić :evil_lol:
Miałam dylemata bo zrobiłam dwa. Ha! :lol::lol: Nie wiedziałam który dać to se wyliczanke zrobiłam :evil_lol::evil_lol:

Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazar-ksiazki-figurki-telefon-swieczki-itp-do-12-04-a-134534/

Posted

[quote name='anetta']Ładny mam banerek? :p :evil_lol: Sama zrobiłam :grins: Potrudziłam się trochę i jest :multi::evil_lol: Raz na ruski rok można się potrudzić :evil_lol:
Miałam dylemata bo zrobiłam dwa. Ha! :lol::lol: Nie wiedziałam który dać to se wyliczanke zrobiłam :evil_lol::evil_lol:

Ładny, ładny :p Pokaż ten drugi :cool3:

No i FOTKI, FOTKI chcemy :razz: :diabloti:

Posted

jestem ze Szczecina ;) ja ogólnie uwielbiam owczarki :D,a corgasy mnie urzekają "buzią" ;]

kurcze,bannerek zrobiłam,ale jak go wstawić to za cho..robe nie wiem:evil_lol:

więcej uszatego!!!!!!!:multi:

Posted

Agacia, :p

Arietis, TU masz instrukcję.
No, buźkę to mają sympatyczną :lol:
[SIZE="1"]Dopiero w czerwcu będzie wystawa w Szczecinie.

Fajnie że się banerek podoba :evil_lol::evil_lol::loveu:

Nooo dobrze, jak tak się upominacie :roll:
Proszę.

:diabloti:

Posted

hmmm nie no... całkiem całkiem :evil_lol:
dzięki,spiełam się i jakoś ogarnełam temat i pierwszy banner jest:oops: :diabloti:

w czerwcu-będę na pewno:loveu:w ramach zajęc będziemy się pałętać po wystawie,więc tym razem nie przegapie:multi:!(bo zawsze już wyjeżdzałam na wakacje i w efekcie tylko 1 byłam:roll:)